O selectie de sfaturi motivationale oferite de Lara Fabian: „Cei care nu ne prețuiesc, ne pot priva să facem ceea ce ne place, iar ei, la rândul lor nu pot iubi ceea ce noi facem.”

O selectie de sfaturi motivationale oferite de Lara Fabian: „Cei care nu ne prețuiesc, ne pot priva să facem ceea ce ne place, iar ei, la rândul lor nu pot iubi ceea ce noi facem.”

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 October 2018 in Dezvoltare Personala

“Când încrederea există, vine şi fericirea. Iar atunci când eşti fericit şi te distrezi poţi să faci lucruri minunate” – Joe Namath

Lara Fabian este una dintre divele internaționale care uimește prin talentul ei, nu și prin activități din viața personală, afișate în presă. A fost și este modestă și profesionistă în ceea ce face, iar prin asta continuă să cucerească cu fiecare piesă lansată. Pe lângă faptul că este o artistă incomparabilă, Lara Fabian mai este și o femeie minunată. Descoperă-i cele mai esențiale gânduri, preluate din interviuri și articole din presă.

1. Un bărbat nu are nevoie să fie iubit așa cum are nevoie femeia. Eu am impresia că bărbații vor să fie iubiți cu tot cu libertatea lor, care le oferă senzația de putere. Doar el decide când e hotărât să se atașeze de o femeie și să renunțe la libertate. În caz contrar, un bărbat poate primi privarea de libertate, însă doar până la un timp.

2. Eu cred că dragostea durează toată viața, însă uneori ea se transformă și atunci, este mai bine să renunțați ca să păstrați amintirile frumoase, decât să ajungeți să vă urâți.

3. Muzica este pentru mine un adevărat sistem de justiție, care aduce armonie în întreaga lume. Muzica este viață!

4. Copii sunt începutul a tot, dar pot fi și sfârșitul a tot, dacă ei sunt neglijați.

5. Să iubești o persoană, înseamnă să o accepți așa cum este ea. Cei care iubesc pentru careva calități, nu vor putea iubi cu adevărat niciodată.

6. O rană adâncă în suflet ne poate provoca multe alte dureri.

7. De atâtea ori mă mințeam singură pe mine în viață, de atâtea ori vedeam doar partea negativă a lucrurilor și de o mulțime de ori eram încrezută că un anumit om îmi dorește tot binele. Dar, cu cât mai multă durere ne provoacă lumea, cu atât mai repede ne maturizăm. Sunt momente când nu știi cum să reziști provocărilor, dar, în același timp treci peste toate, cu o lecție învățată.

8. Frumusețea unui om constă în abilitatea de a fi diferit.

9. Uită de eșec, ia-ți lecția.

10. Vocile puternice nu vor fi demodate.

11. Cel, care poate fi blând, are o mare forță interioară.

12. Nu cred că limba poate fi o barieră la transmiterea sentimentelor. Nu există un limbaj special care este mai bun sau mai rău pentru transmiterea emoțiilor noastre. Poți vorbi japoneză, indiană, italiană, engleză, însă adevăratele sentimente nu au bariere sau restricții.

13. Niciodată nu trebuie să cauți motive ca să uraști, atunci când există motive să iubești.

14. Eu nu mai caut un prinț, pentru că eu nu sunt prințesă.

15. Cei care nu ne prețuiesc, ne pot priva să facem ceea ce ne place, iar ei, la rândul lor nu pot iubi ceea ce noi facem.

Sursa: ea.md

“Bucură-te de lucrurile mărunte deoarece, într-o zi ai putea să-ţi dai seama ca acestea au fost cu adevărat măreţe” – Robert Brault

“Puterea de a fi tu însuţi într-o lume care încearcă în permanenţă să te schimbe este una dintre cele mai mari realizări din viaţa ta” – Ralph Waldo Emerson

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!