O selectie de citate motivationale care te vor inspira in fiecare zi!

Publicitate

Va oferim o selectie de citate motivationale care iti va schimba modul in care vezi lucrurile si vei avea mai multa incredere in tine:

1. “Întotdeauna m-a uimit să cunosc oameni pentru care cărţile pur şi simplu nu contează şi oameni care dispreţuiesc actul lecturii, darămite pe cel al creaţiei. Poate e întotdeauna uimitor să afli că dragostea ta nu e la fel de atractivă pentru alţii, cum e pentru tine.”– Salman Rushdie

2. “Toate visele tale se pot indeplini daca ai curajul sa le urmezi.”– Walt Disney

3. “Tocmai cand omida credea ca lumea se sfarseste, aceasta s-a transfromat intr-un fluture.”– Autor anonim

4. “Succesul inseamna sa treci de la un esec la altul fara sa pierzi din entuziasm.”– Winston Churchill

5. “Mintile extraordinare discuta despre idei marete, mintile obisnuite discuta despre evenimente, mintile mici discuta despre oameni.” – Eleanor Roosevelt

6. “Nu încerca sa devi o persoană de succes, ci una de valoare.”– Albert Einstein

7. “Daca nu-ti pretuiesti timpul atunci nici altii n-au s-o faca. Nu-ti mai oferi timpul si talentele degeaba.”– Kim Garst

8. “Pentru a atinge culmile succesului trebuie sa te opresti din a-ti cere voie.” – Autor anonim

9. “Pentru a avea o viata creativa trebuie sa ne depasim frica de a face greseli – Autor Anonim

10. “Nu cazatura in sine reprezinta esecul…ci faptul ca refuzi sa te ridici.” – Proverb Chinezesc

11. “Lucrurile nu se intampla. Lucrurile sunt facute sa se intample.” – John F. Kennedy

12. “Nu renunta nicioadata.” – Winston Churchill

13. “Cand renunt la ceea ce sunt, devin ceea ce as putea fi.” – Lao Tzu

14. “Nu mai astepta! Momentul potrivit nu vine niciodata.” – Napoleon Hill.

15. “Peste 20 de ani ai sa regreti mai mult lucrurile pe care nu le-ai facut decat cele pe care le-ai facut. Asa ca ridica ancora, iesi din portul cel sigur si prinde vant in vele.” – Mark Twain

16. “In viata nu exista limite…Cu exceptia celor autoimpuse.” – Les Brown

17. “Daca nu-ti place situatia actuala, atunci fa o schimbare! Nu esti un copac.” – Jim Rohn

18. “Viaţa aceasta nu este doar o anticipare a veşniciei, ci adesea este deja şi intrare în Împărăţie.” – Sf. Grigore Palama

19. “Într-o ţară subdezvoltată să nu beţi apa. Într-o ţară superdezvoltată să nu respiraţi aerul.” – Jonathan Raban

Publicitate

20. “Veselia omului e ca mirosul florilor: ea nu se înalţă din sufletele veştede.” – Nicolae Iorga

21. “Inteligenţa e un mijloc de adaptare la mediu al instinctului de conservare.” – Camil Petrescu

22. “Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm.” – George Bernard Shaw

23. “Nu poţi găsi nicăieri poezie, dacă n-o ai în tine.” – Joseph Joubert

24. “Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.” – Nicolae Iorga

25. “Când statul nu plăteşte profesorii, copiii sunt cei care vor plăti.” – Guy Bedos

26. “Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce în ce mai buni, fie se transformă în oţet.” – Papa Ioan Paul al XXIII-lea

27. “Orice copil are nevoie de un bunic, bunicul oricui, pentru a crește cât mai sigur pe el într-o lume nefamiliară.” – Charles și Ann Morse

28. Când suntem copii, teama şi recompensa sunt singurele noastre experienţe motivaţionale. – Herbert Harris

29. Obişnuiam să lenevesc în pat şi să mă întreb: “Voi fi o vedetă TV? Sau voi ţine discursuri motivaţionale?”. N-a fost o viziune. Dar cum se întâmplă de obicei, am îngropat asta, gândind: Da, sigur. – Jennifer Lawrence

30. Necazul cu germanii nu este că ei trag cu obuze, ci că le gravează pe acestea cu citate din Kant. – Karl Kraus

31. „Nu poţi fi invidios şi fericit în acelaşi timp.”- Frank Tyger

32. „Viaţa nu este oare de o sută de ori prea scurtă, pentru a ne îngădui luxul de a ne plictisi ?” – Friedrich Nietzsche

33. “Mi-am distrus toţi duşmanii, făcându-i prietenii mei, prin iertare.” – Abraham Lincoln

34. “Banul este cea mai sigură piatră de încercare a firii omeneşti.”- Vasile Alecsandri

35. “Când toată lumea îţi dă dreptate, ori ești al naibii de deștept, ori ești patron.” – Andre Birabeau

“Niciodată nu trebuie să te ruşinezi a mărturisi că ai greşit. Înseamnă doar să spui, cu alte cuvinte, că astăzi eşti mai înţelept decât ieri.”- Marcel Achard

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Citate

Zece lectii de viata spuse de oameni cu suflet frumos care au invatat sa gaseasca ceva bun in tot ce se intampla!

Publicitate

“Dacă stai cu picioarele adânc înfipte în pământ, nu vei putea niciodată să dansezi.” – Iris Johansen

Atat de mult timp pretios este risipit cu ingrijorari, regrete, durere si tristete. Desigur, unele dintre acestea sunt inevitabile si necesare. Insa multi dintre noi ajung sa isi iroseasca timpul pe lucruri care nu merita.

Iti doresti sa fii fericita cu adevarat? Atunci invata aceste lectii minunate care iti pot face viata mai usoara.Lectiile de viata sunt numite “lectii de viata” pentru un motiv. Trebuie sa experimentezi viata pentru a ii invata lectiile. Si cu cat mai mult traiesti, cu atat mai multe lectii inveti.

Cu toate acestea, sunt lectii de viata extrem de valoroase ce vin de la alte persoane.

Iata care sunt cele mai importante 10 lectii de viata spuse de oameni cu suflet frumos.

1. Viata este ACUM – Ne asteptam sa se intample acest lucru uimitor in viitor, care va fi cheia fericirii noastra. Insa ce nu stim noi este ca acesta este chiar acum. Viata continua sa fie o serie de fapte bune. Este important sa invatam sa iubim ACUM si vom avea parte de o viata minunata.

2. Frica este o iluzie – Cele mai multe lucruri de care ne temem nu se intampla niciodata. Sau, daca se intampla, este sunt rareori la fel de rele pe cat ne temem ca vor fi. Pentru majoritatea dintre noi, frica este cel mai rau lucru care se va intampla. Realitatea nu este la fel de dureroasa.

3. Regula relatiilor – La sfarsitul zilei, ceea ce conteaza cel mai mult sunt oamenii din viata noastra. Este important sa le acordam putina atentie in fiecare zi.

4. Indatorirea nu merita – Nimic nu este mai dificil decat a fi dator. Incearca sa cheltuiesti doar ce ai. Economiseste bani. Traieste liber.

Publicitate

5. Lucrurile aduna praf – Timpul si banii cheltuiti acumuland lucruri materiale te vor irita intr-o zi. Trebuie sa ai grija de ele, sa le cureti, sa le mentii, sa le muti. Cu cat ai mai putine lucruri, cu atat esti mai liber. Achizitioneaza cu grija.

6. Esecul este bun – Incercam atat de mult sa evitam esecul, insa acesta este dovada reala ca am incercat. Daca eviti esecul, eviti sa iei masuri. Accepta faptul ca esecul face parte din experienta. Invata din acesta si mergi mai departe.

7. Prieteniile au nevoie de atentie – Unul dintre primele cinci regrete ale oamenilor aflati pe patul de moarte este ca nu si-au tinut prietenii aproape. Prieteniile au nevoie de timp si de atentie. Ingrijeste-le precum o gradina plina de flori specialte. Apreciaza-le.

8. Furia nu merita – Eliberarea de furie dureaza doar cateva minute, repercusiunile dureaza mult mai mult. Regretul, stresul si nefericirea sunt produsele secundare ale izbucnirilor furioase. Gaseste moduri mai linistite de a iti comunica sentimentele si, atunci cand apare mania, indeparteaza-te pana cand acestea se disipeaza.

9. Bunatatea conteaza – Faptele mici de bunatate au un impact enorm asupra celorlalti. Nu ai nevoie de prea multe pentru a fi amabil. Practica amabilitatea si bunul simt in fiecare zi, in fiecare situatie pana cand acestea vor deveni cartea ta de vizita.

10. Varsta este doar un numar – Cand ai 20 de ani, crezi ca cei de 50 de ani sunt batrani. Cand ai 50 de ani simti ca ai 30. Varsta noastra cronologica nu trebuie sa ne defineasca. Nu permite ca un numar sa te impiedice sa fii persoana care vrei sa fii.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala