O relatie nu trebuie sa aduca tristete, durere si dezamagiri, ea trebuie sa vina cu dragoste si fericire!

O relatie nu trebuie sa aduca tristete, durere si dezamagiri, ea trebuie sa vina cu dragoste si fericire!

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 June 2019 in Relatii

Dragostea si bucuria nu pot fi dezlipite de sufletul tau. Micile momente in care simti dragoste, bucurie sau pace profunda sunt posibile ori de cate ori un decalaj apare in fluxul gandirii. Pentru majoritatea oamenilor, astfel de lacune se intampla rar si numai accidental, in momentele in care pentru ei nu mai exista cuvinte. Dintr-o data, exista liniste interioara. Si in acea liniste exista o bucurie subtila, dar intensa… exista iubire, exista pace.

De obicei, astfel de momente sunt de scurta durata deoarece mintea isi reia rapid activitatea de zgomot pe care noi o numim gandire. Dragostea, bucuria si pacea nu pot inflori pana nu va eliberati de dominatia mintii. Dar acestea nu sunt emotii. Este vorba despre ceva mult mai puternic decat emotiile, la un nivel mult mai profund. Asadar, trebuie sa devii pe deplin constienta de emotiile tale.

Iubirea, bucuria si pacea sunt trei stari de legatura interioara cu sufletul, cu propria fiinta. Ca atare, nu au niciun opus. Acest lucru se datoreaza faptului ca ele apar dincolo de minte. Pe de alta parte, emotiile, care fac parte din mintea dualista, sunt supuse legii contrariilor. Acest lucru inseamna ca nu poti avea bine fara rau. Asadar, ceea ce uneori este gresit numit bucurie este, de obicei, parte din placerea de scurta durata a ciclului durere/ placere. Placerea este intotdeauna derivata din ceva din afara, in timp ce bucuria provine din interior. Simplul lucru care iti ofera placere astazi iti va oferi durere maine.

Dragostea adevarata nu te face sa suferi. Cum ar putea face asta? Nu se transforma dintr-o data in ura, asa cum nici bucuria reala nu se transforma in durere. Chiar si in cele mai dificile momente, dragostea ramane probabil cel mai pur sentiment din viata ta. Este o parte a starii tare naturale ce nu poate fi ascunsa, nu poate fi distrusa de minte.

Chiar si atunci cand cerul este puternic acoperit de nori, soarele nu a disparut…. este tot acolo, insa pe cealalta parte a norilor. Asa este si cu dragostea.

Adevarata iubire te ridica atunci cand esti la pamant, te tine de mana cand nu mai poti, te indruma pe drumul cel bun, iti sterge lacrimile si te convinge sa mergi mai departe. Adevarata iubire iti da aripi.

Ar trebui sa intelegem ca adevarata iubire nu este un basm. “Basmul” iubirii nu este real. Este o fantezie. O poveste. Un vis. Un concep de la Hollywood. O versiune comercializata a iubirii.

Nu te astepta sa fie tocmai usor cand te indragostesti de persoana potrivita. Nu va fi o melodie ce va rula pe fundal la primul vostru sarut. Nu se va termina cu “Si au trait fericiti pana la adanci batraneti.”

Dragostea adevarata nu este usoara. Dragostea adevarata este un drum lung facut de doua persoane care decid sa isi uneasca sufletele si sa mearga de mana prin viata. Este o batalie la inaltime care testeaza puterea uniunii. Este o furtuna care inunda tot din nou si din nou.

Dragostea adevarata sunt lacrimi, fulgere si ploaie ce nu se opreste niciodata. Uneori este dificil. Alteori este atat de frumos incat simti ca prinzi aripi.

Daca nu este greu, inseamna ca nu este dragoste adevarata. Pentru ca o relatie are nevoie de lucru, de compromis si de timp. Nu conteaza cat de compatibili sunteti. Nu conteaza cat de puternica este legatura cu altii. Va fi o urcare treptata.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!