O pildă despre planul infernal al diavolului. Întrebarea este, a reușit planul diavolului?

O pildă despre planul infernal al diavolului. Întrebarea este, a reușit planul diavolului?

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 March 2021 in Lecții de viațăPildeSpiritualitate

Parabolă dureroasă adevărată … Odată ce Satana a adunat toți demonii. În discursul său de bun venit, el a spus: „Nu putem interzice credincioșilor să meargă la biserică. Nu le putem interzice să se roage și să citească Biblia. Nu îi putem opri să se asocieze cu Mântuitorul lor Iisus Hristos. Legătura cu El – ne pierdem imediat puterea Dar le putem fura Timpul, astfel încât să fie mereu ocupați – să nu se poată ruga și să se pocăiască de păcatele lor și să uite de Dumnezeu. “

– Asta trebuie să faci, continuă diavolul. „Ar trebui să fie împiedicați să-l contacteze pe Dumnezeu și să mențină această conexiune pe tot parcursul zilei”.

“Cum putem face asta?” Au strigat demonii.

„Țineți oamenii ocupați, veniți cu nenumărate modalități de a-și umple mintea cu tot felul de lucruri și probleme inutile, astfel încât să nu aibă timp să se gândească la ei înșiși și dacă trăiesc bine. Și cel mai important, insuflați-le dorința de bogăție.”

„Lăsă-i să câștige cât mai mulți bani pentru a cumpăra mașini, apartamente, bunuri. Lasă-i să câștige tot mai mulți bani pentru a merge la restaurante și cafenele, să cumpere haine scumpe și la modă, să facă reparații scumpe în apartamentele lor și să le umple cu mobilier modern. Tentează-i să cheltuie, să cheltuiască și să se scufunde în datorii.

Și când sunt copleșiți de dorința de îmbogățire personală, de urmărirea banilor și a carierei – nu vor mai avea nevoie de Dumnezeu…

Convinge femeile să stea până târziu la serviciu, iar bărbații să lucreze 6-7 zile pe săptămână, 10-12 ore pe zi, astfel încât să nu aibă timp să aibă grijă de familiile lor și să-și crească copiii.

Nu permiteți părinților să petreacă timp cu copiii lor, astfel încât copiii lor să poată rătăci pe străzi de dimineață până seara și să intre într-un anturaj rău, după care vor înceta să învețe și nu li se va întâmpla nimic bun.

Când familiile lor se vor despărți și asta va fi în curând, casele lor nu vor mai fi adăpostite de presiunile muncii și de greutățile vieții. Vor fi singuri și disperați, iar apoi îi vom ajuta să se scufunde ușor în durere …

Încurajați-i să cumpere televizoare, telefoane și computere pentru a lucra constant și a petrece din ce în ce mai mult timp uitându-se la televizor.

Puneți o mulțime de reviste și ziare pe mesele din cafenele. Loviți-le mințile cu știri și reclame 24 de ore pe zi. Să fie mii de reclame în fața ochilor lor. Umpleți-le cutiile poștale cu cataloage și broșuri, cu oferte pentru produse gratuite și speranțe false.

Arătați modele slabe, frumoase în reviste și la televizor, astfel încât bărbații să creadă că frumusețea exterioară este cel mai important lucru și să fie din ce în ce mai nemulțumiți de soțiile lor.

Asigurați-vă că soțiile lor sunt prea obosite pentru a le oferi soților dragostea de care au nevoie. Acest lucru va distruge repede familia!

Așa că oamenii se vor gândi din ce în ce mai puțin la Dumnezeu, la eternitate și la sufletele lor …

La sărbătorile creștine majore, distrage-i atenția cu agitația festivă, mesele și petrecerile pline de alcool, astfel încât să uite adevăratul sens al acelor sărbători.

Asigurați-vă că oamenii sunt întotdeauna prea ocupați, chiar să meargă la natură și să se bucure de creația lui Dumnezeu. Umpleți-le viața cu scandaluri, griji și nemulțumiri, cu nenumărate lucruri goale și nesemnificative …

Lasă-i să fie mereu ocupați, ocupați, ocupați !!!

Să nu aibă timp să meargă la Biserică și liturghie, să nu aibă timp pentru rugăciuni, să nu se gândească la Dumnezeu .. .

Acest lucru va funcționa! Acest lucru va funcționa! E un plan grozav! ”

Demonii s-au retras fericiți și s-au apucat de îndeplinirea planului infernal.

Întrebarea este, a reușit planul diavolului?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!