O persoană își creează propriul iad sau rai pe Pământ prin gândirea sa.

O persoană își creează propriul iad sau rai pe Pământ prin gândirea sa.

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 March 2023 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăSfaturiSpiritualitateViata

În orice situație, dar și în fiecare persoană există atât o parte luminoasă, cât și o parte întunecată. Întrebarea este ce parte alegeți să urmați. Aceasta nu se referă la acțiuni, ci la motivele din spatele fiecărei acțiuni ale unei persoane.

Acesta este un aspect al karmei lor, adică a legăturii cauză-efect între acțiune și motivul din spatele acesteia. Nu trebuie să vă preocupați de motivele acțiunilor altor oameni. Este inutil să trăiți viața altcuiva și să gândiți pentru ei.

Dacă doriți să vă aduceți viața la un nivel superior, atunci treaba dvs. este să căutați legăturile cauză-efect în ceea ce se întâmplă în lumea exterioară, inclusiv acțiunile altor persoane în raport cu realitatea dvs., precum și modul în care vă raportați la voi înșivă și cu ce motive efectuați anumite acțiuni.

Oricum, nu veți putea trăi lecțiile altor oameni pentru ei. Fără o dorință conștientă a persoanei de a se dezvolta și de a înțelege cauza problemelor, nu se poate reconstrui viața lor într-un mod nou.

Deoarece există legea liberului arbitru în Univers și, conform acesteia, fără dorința sufletului de a-și schimba frecvențele, nicio intenție exprimată sau acțiune îndreptată spre salvare nu va ajuta semnificativ.

Nu trebuie să salvați pe nimeni, deoarece nu trebuie să salvați pe nimeni și nu este necesar. Toate lucrurile au fost create de Domnul. Toate sunt viață, nu există un scenariu de dezvoltare mai bun sau mai rău, nu există o instrucțiune pentru o viață corectă, nu există o viteză prestabilită de transformare.

Nu este nevoie să ne grăbim, deoarece viața este veșnică. Perfecționismul este unul dintre programele distructive, care este prezent la cei care se concentrează excesiv pe corectitudine, negând tot ceea ce nu se încadrează în criteriile ideale.

Ideea de bază este că nu există un ideal absolut, deoarece toate lucrurile sunt Domnul manifestat în toate formele de viață și jucând cu sine însuși.

Toate lucrurile reprezintă energia primară a Spiritului, din care sunt construite toate lumile, atât spirituale cât și materiale, pozitive și negative.

Fără polaritate, mișcarea este imposibilă, iar fără mișcare, sensul vieții este pierdut, deoarece viața este mișcare, dar nu neapărat fizică – conștientizarea, ideea, sentimentul – acestea sunt, de asemenea, mișcări.

Misiunea omului este să învețe să vadă sensul în toate lucrurile, să vadă mișcarea, experiența și să învețe să fie prezent în momentul prezent.

Omul este energie, care se cunoaște pe sine în materie, nu există limite în conștiință și sunt deja disponibile noi niveluri de percepție. Omul este multidimensional, el există simultan pe Pământ, pe toate nivelurile și planurile în toate timpurile.

Există o anumită bază științifică pentru ideea că gândurile și percepțiile noastre pot influența modul în care percepem și interpretăm realitatea din jurul nostru.

Un exemplu al acestui fenomen este ceea ce se numește “efectul placebo”, unde credința că o substanță poate avea un efect benefic asupra sănătății poate duce la o îmbunătățire a simptomelor unei persoane, chiar dacă substanța în sine nu are nicio proprietate terapeutică.

Pe de altă parte, există și o serie de factori externi care pot influența modul în care percepem realitatea, cum ar fi mediul înconjurător, cultura și experiențele personale. Deci, deși gândurile noastre pot juca un rol important în modul în care interpretăm realitatea, există și alți factori care pot influența această percepție.

Nu putem spune că noi creăm singuri propria realitate în funcție de gândurile noastre, dar putem spune că gândurile și percepțiile noastre pot influența modul în care interpretăm realitatea din jurul nostru.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!