O greșeală frecventă a femeilor. Nu și-au urmat destinul și s-au îmbolnăvit!

O greșeală frecventă a femeilor. Nu și-au urmat destinul și s-au îmbolnăvit!

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 April 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPsihologieSpiritualitate

Destinul este calea vieții, desemnată de Univers încă de la naștere. Toate talentele noastre, trăsăturile de caracter, punctele noastre forte și slabe, temerile, limitele, potențialul, sunt învăluite în ea, astfel încât oamenii să se poată realiza cel mai bine în viață, pe baza acestor lucruri.

Dacă o persoană este fericită, sănătoasă, realizată pe plan financiar și spiritual, înseamnă că își urmează propria cale, trăiește în armonie cu ființa sa și cu planul său predestinat.

Dar dacă viața îi pune mereu bețe în roate, sănătatea este precară, relațiile se destramă, problemele vin din abundență, atunci ar trebui să se gândească dacă merge în direcția corectă.

Trebuie să înțelegem că astfel de situații nu sunt normale, ele reprezintă semnul “STOP”, pe care universul îl pune în fața noastră, cerându-ne să ne oprim, să analizăm, să gândim unde greșim.

Dacă cineva merge împotriva destinului său, apar obstacole pe drum. Mai întâi, Universul îi atrage atenția asupra acestui lucru prin apariția problemelor. Apoi, viața devine din ce în ce mai dificilă.

Dacă nici asta nu funcționează și nu îl oprește, atunci e posibil să fie implicat într-un accident nefericit sau chiar să aibă loc ceea ce se numește “curățarea” de pe planeta Pământ a unui element inutil care nu își îndeplinește funcția.

Exact asta s-a întâmplat cu clienta mea, Livia.

În data ei de naștere există un număr special: 10, care reprezintă un semn. Înainte de a merge mai departe, voi menționa că există multe astfel de semne speciale și trebuie să le cunoaștem interpretarea pentru ca povestea să fie relevantă.

Deci, numărul 10 este semnul liderilor puternici și a managerilor buni. Astfel de oameni nu ar trebui niciodată să se afle în roluri secundare în viața lor. Ei trebuie să se realizeze ca lideri.

Dacă fac acest lucru, roata norocului se va activa: norocul va fi de partea lor, iar banii și oportunitățile vor începe să vină ușor. Dacă vor pierde o astfel de oportunitate și vor lucra în posturi secundare, vor avea parte de probleme.

La vârsta de 37 de ani, Livia a primit un diagnostic teribil: cancer de stadiul 2. În perioada dureroasă de conștientizare și acceptare a acestei boli, căutând motivul pentru care s-a întâmplat acest necaz, ea m-a contactat.

Analizând toate informațiile primite de la ea, am descoperit că Livia s-a născut pe data de 10, iar cifra “10” se dublează în seria sa de evenimente în perioada dintre 29 – 38 de ani. Acest lucru indică o perioadă de vârf pentru realizarea sa în viață.

Livia mi-a povestit că, încă din tinerețe, a fost un lider înnăscut: activistă în școală, studentă excelentă la universitate, cu o predispoziție către afaceri, organizare și management. Cu toate acestea, această femeie frumoasă și sigură pe sine s-a căsătorit cu o persoană foarte bogată și astfel a renunțat la vocația ei.

Energia ei, în loc să fie direcționată spre creare, s-a îndreptat către consum. Cum așa? Ea avea tot ce și-ar fi putut dori: bunuri materiale, haine foarte scumpe, gadgeturi de ultimă generație, călătorii constante, restaurante scumpe, bijuterii, cosmetice scumpe. Livia nu refuza nimic.

În timp, acest stil de viață a influențat foarte mult percepția sa asupra lumii. Ea trata cu dispreț persoanele care nu-și puteau permite un astfel de stil de viață și vorbea urât cu cei care erau mai jos din punct de vedere al statutului social.

Energia neutilizată o distrugea pe interior pe Livia. Iar în timpul ăsta femeia credea că își arată superioritatea în fața altora prin criticarea celor din jur, prin certarea angajaților din diferite locații dacă ceva nu mergea cum își dorea și printr-un comportament exagerat.

Pentru Univers, acest stil de viață al Liviei era neobișnuit. Astfel, destinul ei a fost distrus, deoarece în această viață, Universul i-a dat Liviei o sarcină, i-a oferit energia necesară pentru a o îndeplini și a pregătit condițiile necesare pentru realizarea sa, însă ea a ales să încalce acordul.

Având la îndemână astfel de resurse și posibilități, Livia ar fi putut să se realizeze ușor pe calea sa, să ajute un număr mare de oameni cu angajarea sau să facă acțiuni caritabile, dar în loc de asta a ales calea consumului, care nu îi permitea să se manifeste corect în acest lume.

Analizând ce s-a întâmplat, Livia a înțeles ce trebuie să facă și cum trebuie să trăiască de acum înainte. Începând tratamentul, Livia a realizat: ,,totul este în mâinile mele, nu este niciodată prea târziu să schimb cursul evenimentelor și să merg pe drumul predestinat mie”. E bine că a reușit să facă acest lucru, până nu era prea târziu.

Cel mai important lucru este să explorezi posibilitățile datei tale de naștere, să înțelegi ce vrea Universul de la tine și să începi să mergi pe drumul tău. Numerologia poate ajuta în acest sens.

Dacă și tu dorești să afli ce posibilități sunt scrise în data ta de naștere și ce trebuie să faci pentru a te realiza în viață, caută niște videoclipuri despre numerologie.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!