Numerologia ne arata cum ne defineste numărul ereditar, misterul din numele tău de familie

Cu multi ani in urma, in India a trait un Intelept, care se spune ca pazea un cufar incantator, in care se afla un mare secret. Acesta l-a ajutat sa fie Invingator pe toate dimensiunile vietii sale, si pentru aceasta se considera cel mai fericit om din lume. Multi regi invidiosi i-au oferit putere si bani, incercand sa puna mana pe cufarul misterios, dar totul a fost in zadar. Si cu cat mai mult indrazneau, cu atat mai nefericiti deveneau, pentru ca invidia ii macina. Asa au trecut ani buni, iar Inteleptul era tot mai fericit si mai fericit. Intr-o zi a venit la el un copil si i-a zis: “Domnule, vreau si eu sa fiu fericit, la fel ca tine. De ce nu ma inveti ce trebuie sa fac pentru a reusi?” Inteleptul, vazand simplitatea si puritatea copilului, i-a raspuns: “Pe tine te voi invata secretul cum sa fii fericit. Vino cu mine si fii foarte atent.” In realitate sunt doua cufere, in care pastrez secretul cum sa fii fericit si acestea sunt mintea mea si inima mea. Iar marele secret nu este altceva decat o serie de pasi pe care trebuie sa-i faci de-a lungul vietii. Primul pas e sa stii ca Dumnezeu exista in tot ce exista si pentru aceasta trebuie sa-l iubesti si sa-i fii recunoscator pentru toate lucrurile pe care le ai si pentru tot ce ti se intampla. Al doilea pas e sa te iubesti pe tine insuti si zilnic, atunci cand te trezesti si inainte sa adormi, trebuie sa spui: „Sunt important, am valoare, sunt in stare, sunt inteligent, sunt iubitor, astept multe de la mine. Nu exista obstacol pe care sa nu-l pot depasi.” Acest pas se cheama respect pentru propria persoana. Al treilea pas este sa pui in practica tot ceea ce spui ca esti si, daca gandesti ca esti inteligent – actioneaza inteligent, daca gandesti ca esti capabil – fa ceea ce ti-ai propus, daca gandesti ca poti iubi – iubeste, daca gandesti ca nu exista obstacol pe care sa nu-l poti depasi – fixeaza-ti scopuri marete si lupta pentru ele pana la victorie. Acest pas se cheama motivare. Al patrulea pas e sa nu invidiezi pe nimeni pentru ceea ce are sau pentru ceea ce este. Ei vor obtine partea lor, tu o vei dobandi-o pe a ta. Al cincilea pas e sa nu pastrezi in inima ranchiuna. Acest sentiment nu te va lasa sa fii fericit. Lasa-L pe Dumnezeu sa faca dreptate, iar tu… iarta si uita! Stiu ca e greu, dar nu imposibil. Al saselea pas e sa nu acaparezi lucruri care nu-ti apartin. Aminteste-ti ca, potrivit legilor nescrise ale naturii, maine vei pierde ceva de o valoare mult mai mare. Al saptelea pas e sa nu faci pe nimeni sa sufere. Toate fiintele Pamantului au dreptul sa fie respectate si iubite. Si ultimul pas: trezeste-te intotdeauna cu un suras pe buze si priveste in jurul tau, incercand sa vezi doar partea buna si frumoasa a tot ce te inconjoara. Ajuta-i pe cei care au nevoie de ajutor, fara ca sa te gandesti la o recompensa. Atunci cand te uiti la cineva, descopera-i doar calitatile! SUCCESS!

O groaznica seceta cuprinsese tinutul

Iarba mai întâi se îngalbeni se si apoi se ofilise cu totul. Tufisurile se uscasera si copacii îsi pierdusera seva. Nu cadea din cer nici un strop de ploaie si diminetile veneau una dupa alta fara sa aduca pamântului macar trecatoarea prospetime a rouai. Vietuitoarele mai mici sau mai mari mureau cu miile. Putine erau acela care aveau forta de a fugi din acel desert care înghitea totul. Seceta era tot mai grea zi de zi. Pâna si radacinile adânc înfipte în pamânt, îsi pierdusera frunzele. Toate fântânile si toate izvoarele secasera. Apa pâraielor si a râurilor scazuse de tot. Doar o singura floare ramasese vie, deoarece un izvoras mai dadea câtiva stropi de apa. Izvorul însa era disperat si spunea: "- Totul este arid, secat si pe moarte. Si eu nu pot sa fac nimica. Ce noima au cei doi stropi de apa pe care îi dau?" Prin apropiere era însa un batrân copac puternic. El asculta plânsetul izvorasului si, înainte de a pieri si el, îi spuse acestuia: "- Nimeni nu asteapta ca tu sa înverzesti iarasi întreg acest desert. Datoria ta este sa tii în viata acea floare. Atâta doar." Morala - Cu totii suntem responsabili pentru câte o floare. Uitam însa prea adesea de ea si ne plângem de tot ceea ce nu izbutim sa facem. Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

Știi deja că numărul destinului se calculează folosind data nașterii și poți afla o mulțime de amănunte despre personalitatea ta și despre soarta care îți este hărăzită. Numerologii folosesc însă și numele de familie pentru a descoperi ce am moștenit de la părinții noștri și cum ne-a influențat destinul lor. Iată ce reprezintă numărul ereditar și cum îl poți calcula și tu.

Pentru a descrie cât mai complet destinul unei persoane, caracterul, șansele ei în viață, dar și moștenirea genetică, numerologii folosesc data nașterii și numele.

Din numele de familie, ei calculează numărul ereditar, adunând cifrele care corespund literelor aferente, până rămâne o singură cifră.

Ține cont că este vorba de numele de familie pe care îl primești de la părinți, și nu de numele pe care îl iei de la soț prin căsătorie.

Iată mai jos corespondența dintre litere și numere, un tabel universal valabil, indiferent de alfabet.

Calculează numărul ereditar adunând toate cifrele corespondente literelor, până rămâne o singură cifră. Spre exemplu, dacă numele tău de familie este IONESCU, atunci numărul ereditar va fi 5.

Ce semnificație are numărul ereditar în viața ta

Numărul 1

Este un număr care reprezintă individualitatea, caracterul puternic, dar și singurătatea. Ai o mare încredere în tine, moștenită și cultivată din familie, dar ai prea puțină încredere în ceilalți. De aceea, ai tendința să fii singuratică și egoistă sau cel puțin indiferentă și rece cu străinii.

Numărul ereditar 2

Este numărul echilibrului și al balanței și pune accentul pe socializare. Dacă este numărul tău ereditar, ești o persoană care se dezvoltă armonios în familie și în societate, nu suporți singurătatea și nu te descurci prea bine de una singură. Ai nevoie de încurajarea și susținerea celorlalți.

Numărul 3

Principala ta caracteristică, dacă 3 este numărul ereditar al numelui tău de familie, este abilitatea de a te descurca în orice situație. Ești o persoană isteață, abilă și bine pregătită pentru viață, care poate profita de orice oportunitate, așa cum este și tatăl tău. Vei avea șanse mari mai ales în carieră.

Publicitate

Numărul 4

Ești o persoană puternică, ai un simț practic foarte bine dezvoltat și multă forță de muncă. Ești riguroasă, activă și respecți regulile pe care le-ai învățat acasă pentru a-ți construi o viață cât mai independentă și confortabilă. Cariera contează mult pentru tine, așa cum poate a contat și pentru unul dintre părinții tăi.

Numărul ereditar 5

Pentru numerologi, acest număr are o semnificație aparte. El este specific unei persoane care crede cu tărie în valorile umane și care prețuiește oamenii și viața. Dacă numărul tău ereditar este 5, ești o fire generoasă, prietenoasă, care se implică în tot felul de activități sociale cu scopuri umanitare și care iubește fiecare clipă.

Numărul 6

Responsabilitatea este, poate, cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la părinți și pe care o duci mai departe și în familia ta. Ești o persoană serioasă, muncitoare, care se ține de cuvânt și care lucrează în folosul semenilor ei. Iubești oamenii și ești foarte blândă și săritoare cu cei care au nevoie de tine.

Numărul 7

Ai o viață interioară foarte bogată, ești creativă și, poate, ai abilități artistice deosebite. Acest număr este specific marilor gânditori, celor care studiază și călătoresc foarte mult, celor care își dedică munca și cariera unor proiecte umanitare de anvergură. Dreptatea și adevărul sunt valorile pe care le prețuiești până la capăt!

Numărul 8

Dacă acest număr este numărul ereditar specific numelui tău de familie, trebuie să știi că el are dublă valență. În primul rând, este un număr al dualității, în sensul că personalitatea și viața ta se dezvoltă armonios numai alături de cei care te iubesc. Iar în al doilea rând, este un număr al autorității, iar trăsăturile tale de lider vor ieși adesea la lumină, nu întotdeauna în favoarea ta.

Numărul 9

Ai un suflet frumos și ești altruistă, iar părinții au știut să te educe în spiritul valorilor umane. Cu toate acestea, ești o persoană mândră și nu suporți să fi criticată, nu suporți eșecurile și obstacolele care stau în calea planurilor tale. Ar fi bine să îți temperezi mândria și să nu o lași să îți strice buna reputație.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Curiozități
Numerologie