Numerologia ne arata cum ne defineste numărul ereditar, misterul din numele tău de familie

Numerologia ne arata cum ne defineste numărul ereditar, misterul din numele tău de familie

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 August 2018 in CuriozitățiNumerologie

Știi deja că numărul destinului se calculează folosind data nașterii și poți afla o mulțime de amănunte despre personalitatea ta și despre soarta care îți este hărăzită. Numerologii folosesc însă și numele de familie pentru a descoperi ce am moștenit de la părinții noștri și cum ne-a influențat destinul lor. Iată ce reprezintă numărul ereditar și cum îl poți calcula și tu.

Pentru a descrie cât mai complet destinul unei persoane, caracterul, șansele ei în viață, dar și moștenirea genetică, numerologii folosesc data nașterii și numele.

Din numele de familie, ei calculează numărul ereditar, adunând cifrele care corespund literelor aferente, până rămâne o singură cifră.

Ține cont că este vorba de numele de familie pe care îl primești de la părinți, și nu de numele pe care îl iei de la soț prin căsătorie.

Iată mai jos corespondența dintre litere și numere, un tabel universal valabil, indiferent de alfabet.

Calculează numărul ereditar adunând toate cifrele corespondente literelor, până rămâne o singură cifră. Spre exemplu, dacă numele tău de familie este IONESCU, atunci numărul ereditar va fi 5.

Ce semnificație are numărul ereditar în viața ta

Numărul 1

Este un număr care reprezintă individualitatea, caracterul puternic, dar și singurătatea. Ai o mare încredere în tine, moștenită și cultivată din familie, dar ai prea puțină încredere în ceilalți. De aceea, ai tendința să fii singuratică și egoistă sau cel puțin indiferentă și rece cu străinii.

Numărul ereditar 2

Este numărul echilibrului și al balanței și pune accentul pe socializare. Dacă este numărul tău ereditar, ești o persoană care se dezvoltă armonios în familie și în societate, nu suporți singurătatea și nu te descurci prea bine de una singură. Ai nevoie de încurajarea și susținerea celorlalți.

Numărul 3

Principala ta caracteristică, dacă 3 este numărul ereditar al numelui tău de familie, este abilitatea de a te descurca în orice situație. Ești o persoană isteață, abilă și bine pregătită pentru viață, care poate profita de orice oportunitate, așa cum este și tatăl tău. Vei avea șanse mari mai ales în carieră.

Numărul 4

Ești o persoană puternică, ai un simț practic foarte bine dezvoltat și multă forță de muncă. Ești riguroasă, activă și respecți regulile pe care le-ai învățat acasă pentru a-ți construi o viață cât mai independentă și confortabilă. Cariera contează mult pentru tine, așa cum poate a contat și pentru unul dintre părinții tăi.

Numărul ereditar 5

Pentru numerologi, acest număr are o semnificație aparte. El este specific unei persoane care crede cu tărie în valorile umane și care prețuiește oamenii și viața. Dacă numărul tău ereditar este 5, ești o fire generoasă, prietenoasă, care se implică în tot felul de activități sociale cu scopuri umanitare și care iubește fiecare clipă.

Numărul 6

Responsabilitatea este, poate, cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la părinți și pe care o duci mai departe și în familia ta. Ești o persoană serioasă, muncitoare, care se ține de cuvânt și care lucrează în folosul semenilor ei. Iubești oamenii și ești foarte blândă și săritoare cu cei care au nevoie de tine.

Numărul 7

Ai o viață interioară foarte bogată, ești creativă și, poate, ai abilități artistice deosebite. Acest număr este specific marilor gânditori, celor care studiază și călătoresc foarte mult, celor care își dedică munca și cariera unor proiecte umanitare de anvergură. Dreptatea și adevărul sunt valorile pe care le prețuiești până la capăt!

Numărul 8

Dacă acest număr este numărul ereditar specific numelui tău de familie, trebuie să știi că el are dublă valență. În primul rând, este un număr al dualității, în sensul că personalitatea și viața ta se dezvoltă armonios numai alături de cei care te iubesc. Iar în al doilea rând, este un număr al autorității, iar trăsăturile tale de lider vor ieși adesea la lumină, nu întotdeauna în favoarea ta.

Numărul 9

Ai un suflet frumos și ești altruistă, iar părinții au știut să te educe în spiritul valorilor umane. Cu toate acestea, ești o persoană mândră și nu suporți să fi criticată, nu suporți eșecurile și obstacolele care stau în calea planurilor tale. Ar fi bine să îți temperezi mândria și să nu o lași să îți strice buna reputație.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!