Numarul echilibrului iti poate determina destinul tau, motivul pentru care ti se intampla anumite lucruri in viata

Numarul echilibrului iti poate determina destinul tau, motivul pentru care ti se intampla anumite lucruri in viata

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 August 2018 in NumerologiePersonalitate

Viața ne rezervă o mulțime de provocări și schimbări la care trebuie să ne adaptăm, indiferent de consecințe. Cele mai importante dintre ele sunt scrise în destinul nostru, iar numerologia ne oferă o cale de a le afla. Calculează-ți numărul echilbrului și află cum să faci față celor mai dificile obstacole.

Alături de numărul destinului, numărul echilibrului este o constantă pe care specialiștii numerologi o calculează de fiecare dată când urmăresc destinul unei persoane. Dacă numărul destinului se calculează folosind data nașterii, numărul echilibrului este legat de numele pe care l-ai primit la naștere. Este important să îl cunoști și să te bazezi pe el în momentele de cumpănă.

Cum îți calculezi numărul echilibrului

Numărul echilibrului presupune adunarea numerelor care corespund inițialelor numelui tău. Se iau în calcul toate numele primite la naștere, atât prenumele cât și numele de familie, și nu se ține cont de numele după căsătorie. Consultă în tabelul de mai jos ce valoare numerică au inițialele tale și adună-le succesiv până obții o singură cifră. Spre exemplu, dacă te numești Maria Ioana Popescu, trebuie să aduni 4 + 9 + 7 = 20; 2 + 0 = 2.

Dacă ai calculat numărul 1 – Te bazezi foarte mult pe tine și pe forța ta interioară, când dai de necaz, dar este bine să vorbești despre problemele tale cu prietenii apropiați sau cu părinții. Nu încerca să rezolvi totul singur. Fii deschis să le împărtășești celorlalți și necazurile tale, nu numai bucuriile, și vei vedea că vor fi alături de tine cu un sfat sau cu o soluție. Puterea, imaginația și creativitatea sunt armele pe care te poți baza în momentele critice.

Numărul echilibrului 2 – Folosește tactul și diplomația când ai de a face cu probleme noi. Încearcă să fii mai puțin sensibilă, mai echilibrată și nu te lăsa influențată de temerile celor din jur. Fii curajoasă și nu da înapoi doar pentru că soluțiile pe care le găsești ți se par dificil de aplicat. Abordează problemele pas cu pas, discută cu cei din jur și vei ieși din impas. Instinctul îți spune să găsești un compromis astfel încât să fie toată lumea mulțumită, așa că trebuie să fii optimistă.

Dacă 3 este numărul echilibrului – Ai tendința să exagerezi când te lovești de diverse obstacole și probleme, dar încearcă să îți ții nervii în frâu și să fii echilibrată. Folosește-ți șarmul personal să afli tot felul de amănunte și informații pentru a rezolva situațiile critice. Și nu te agăța de prima idee sau soluție pe care o găsești, pentru că nu vei reuși să mai vezi și alte opțiuni.

Numărul echilibrului 4 – Controlează-ți sentimentele și fii mai organizată, când te afli în impas. Nu te lăsa copleșită de emoțiile negative. Încearcă să faci ordine în jurul tău, în sufletul tău sau în relațiile cu persoanele apropiate și vei găsi mai ușor soluțiile de care ai nevoie. Ai grijă să fii corectă, și față de tine, și față de celelalte persoane implicate, iar deciziile pe care le vei lua nu vor avea consecințe neplăcute.

Numărul 5 reprezintă echilibrul tău interior – Ai tendința adeseori să ocolești problemele, să amâni rezolvarea lor sau să încerci să le pui în cârca altora. Uneori, ajută, dar nu câștigi nimic. Oamenii nu te vor susține mereu. Este mult mai bine să te ocupi personal de situațiile dificile pe care le întâlnești, decât să îi lași pe alții să decidă în locul tău. Ești capabilă să găsești oricând o soluție creativă, dacă vrei.

Dacă 6 este numărul echilibrului – Puterea ta stă în modul în care îi înțelegi pe ceilalți și în modul în care comunici cu oamenii pentru a depăși conflictele. Te bazezi destul de mult pe familie și prieteni pentru a depăși diverse obstacole, dar trebuie să știi cum să îți gestionezi singură problemele personale. Cel mai important lucru este să îți asumi răspunderea pentru deciziile pe care le iei. Dacă reușești să fii mai responsabilă cu ceea ce ai de făcut, vei ocoli mult mai multe probleme în viață.

Numărul echilibrului este 7 – Când dai peste o problemă mai gravă, ai tendința să o faci uitată într-un colț al amintirilor tale, dar asta nu înseamnă că se rezolvă de la sine. Nu te ascunde, pentru că greșelile te vor ajunge din urmă. Implică-te, caută soluții, vorbește despre tot ceea ce te supără și drămuiește-ți cu grijă banii. O atitudine pasivă nu face decât să complice lucrurile și poate avea consecințe mult mai grave pe viitor.

Numărul echilibrului 8 – Ai multă energie și puterea ta interioară te ajută să fii optimistă și să ieși cu bine din orice încercare mai dificilă. În fața provocărilor, te simți stimulată și vrei să obții mai mult decât ceilalți. Ești convinsă că soluțiile tale sunt cele mai eficiente și nici nu concepi ca ceilalți să se implice. Cu toate acestea, vor fi situații în care vei avea nevoie de sprijinul sufletesc al celor dragi și îți va prinde bine.

Dacă 9 este numărul echilibrului tău – Vei găsi mult mai ușor soluții la problemele care se ivesc în calea ta, dacă le abordezi la modul cât mai practic. Dacă ai nevoie de bani, cere un împrumut. Dacă întâmpini probleme sentimentale, vorbește deschis cu partenerul de cuplu. Dacă ești mințită, scoate imediat adevărul la lumină. Pe tine te ajută întotdeauna abordarea directă și te ferește de complicații inutile.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!