Nu vă lăsați păcăliți după ce ați citit informațiile despre cutremure, crize și alte scenarii apocaliptice.

Nu vă lăsați păcăliți după ce ați citit informațiile despre cutremure, crize și alte scenarii apocaliptice.

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 March 2023 in Dezvoltare PersonalaSfaturiViata

Egregorii de frică acționează prin toate sferele vieții societății, inclusiv cea ezoterică. Nu vă lăsați manipulați, pentru că nu aveți niciun motiv de frică dacă ați ales să duceți o viață conștientă și să ascultați de voi înșiși.

Deși în realitate nu trebuie să ne temem, deoarece frica este rezultatul percepției limitate a eului, pentru care există doar acest avatar fizic și un program mental prestabilit, dar orice program poate fi schimbat.

Acum nu există nimic stabil, sau mai bine spus, niciodată nu a existat, dar înainte conștiința nu permitea să se extragă alte posibilități din spațiu, deoarece prioritatea era a minții raționale, care era confortabilă în acțiunile sale după un șablon obișnuit, universal pentru cei care trăiau în lumea veche.

În acest șablon, memoria a fost ștearsă despre faptul că omul însuși își poate controla propria sa realitate și în locul acesteia, a fost introdus un program de dependență de procesele colective. Adică a fost creată iluzia unei imagini monolitice a lumii, în care bunăstarea financiară și securitatea erau legate de egregorul colectiv.

În realitate nu există nici o monolită, imaginea globală este țesută din pixeli și realitatea ta, la fel ca și realitatea fiecărei ființe vii din această lume, este un pixel separat.

În realitatea ta, siguranța și bunăstarea depind direct de tine, în primul rând de percepția ta, deoarece acțiunile vor fi întotdeauna corecte în cazul în care veți învăța să vedeți avantajele în orice situație și să alegeți ceea ce vă va aduce maximum de libertate și iubire.

Schimbând propria ta realitate, influențezi imaginea globală a lumii și astfel, treptat, pixel cu pixel, holograma planetară se extinde și se reconstruiește în conformitate cu pregătirea și intențiile colective.

Pentru a schimba paradigma globală, nu este necesar să transformăm toți pixelii. Este suficient ca o parte conștientă a populației să se trezească din iluzia suferinței și să înceapă să-și schimbe realitatea în conformitate cu dorințele inimii lor. Atunci toate celelalte procese vor fi declanșate într-un lanț reacționar.

Nu este nevoie să grăbim lucrurile. Timpul liniar nu mai există, deoarece timpul se întinde și se comprimă acum în funcție de cererile și transformările voastre individuale. Totul se desfășoară frumos și lin, se realizează o aliniere globală a energiilor Yin – Yang. Deficitul de energie feminină este completat, și acționează ușor, flexibil și doar prin iubire.

Prin urmare, toate schimbările, începând de la schimbarea activității și terminând cu alegerea coordonatelor geografice pentru locuire și hobby-uri, trebuie realizate numai din dorința sinceră a sufletului, adică ascultându-vă pe voi înșivă și alegând ceea ce răspunde înăuntrul vostru prin starea de iubire, fericire și libertate.

Există mai multe motive pentru care știrile negative sunt mai frecvente în mass-media decât cele pozitive.

În primul rând, știrile negative atrag atenția și creează un impact emoțional mai puternic asupra telespectatorilor. Oamenii sunt mai interesați de evenimente dramatice, violente sau negative decât de cele pozitive și neinteresante.

În al doilea rând, concurența dintre canalele de știri și site-urile de știri online determină mass-media să ofere știri senzaționale și dramatice, deoarece acestea aduc un număr mai mare de cititori și telespectatori.

În plus, multe surse de știri se concentrează pe problemele sociale și politice, care de multe ori sunt negative sau controversate. Aceste subiecte sunt de mare interes pentru public, dar adesea conțin aspecte negative.

Este important să reținem că știrile negative nu sunt întotdeauna o reflectare corectă a realității. Acestea sunt doar o mică parte a evenimentelor care au loc în lume și nu ar trebui să fie percepute ca reprezentând întregul tablou. În general, este important să fim atenți la surse multiple de informații și să încercăm să găsim un echilibru între știri pozitive și negative.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!