Nu uita nicio clipa sa te apreciezi! Relatia cu tine este pasul ce incepe relatia cu toti, este luminarea cararii catre un loc in care poti fi auzita si poti auzi.

Nu uita nicio clipa sa te apreciezi! Relatia cu tine este pasul ce incepe relatia cu toti, este luminarea cararii catre un loc in care poti fi auzita si poti auzi.

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 January 2020 in Dezvoltare Personala

“In umbra, fericirea omeneasca este, in sine, o mica lumina.“

Sunt momente in care indiferent de numarul sfaturilor primite si de cate idei esti asaltata, nu le poti primi si asimila corect pentru ca tu nu lasi energia sa se cumuleze, sa aduni forta pentru a fi linistita. O rana, un gand, o problema.

Daca tu nu esti impacata cu tine nu vei putea asimila nici gandurile celorlati si nu vei putea sa te concrentrezi pe prezent. Nu poti asculta un prieten ce isi elibereaza cenusa de pe suflet, pentru ca tu esti inca in focurile identitatii. Trecutul te macina prin problemele pe care ti le trimite si viitorul iti aduce steagul solutionarii in al prezentului ape tulburi.

“Daca iti examinezi in permanenta mintea, vei ajunge sa vezi ca gandurile despre cine esti, si cum stau lucrurile iti creeaza realitatea pe care o traiesti ca experienta.”

Concentrarea tine si de capacitatea noastra de a intelege ca nu putem avea armonia gandurilor decat prin echilibru si prin meditatia asupra faptelor. Nu exista greseli, exista manevre neinspirate peste care poti trece. Ai actionat dintr-un impuls, ai reactionat fara sa te concentrezi. Se intampla, iarta-te! Pedeapsa prea aspra prin mustrarea continua, prin insomnia ce te bantuie cu imagini grele nu face decat sa iti aduca rani si mai adanci si procesul de vindecare devine un vis indepartat.

Uniunea este calea catre intregirea gandului si a unirii cu trupul. Armonia perfecta gand- comportament duce la echilibrul ce te ajuta sa pasesti in fiecare moment al zilei fara ca chingiile trecutului sa iti fie piedici.

Nu constientizezi si consideri ca trecutul este un sef suprem ce are datoria de a te chinui si a iti rapi dreptul de a fructifica prezentul. Cand inima se deschide, ii este mai usor mintii sa fie intoarsa catre esenta din tine.

Cand lasi in spate toate frustrarile, ca pe un tren pe care l-ai pierdut, toate problemele isi diminueaza intensitatea cu care te afecteaza, lasandu-ti liber la iubire si la decizii corecte.

Trebuie sa fii constienta ca exista in tine acel simt special care stie ca nu e vorba decat de niste tipare stangace ale mintii, ce te determina, in mod constant sa provoci iar si iar nefericire. Te chinui intr-un cerc in care singura scapare e increderea ca linistea si detasarea vine prin eliberare.

Exista o putere de care toate emotiile se tem. Este puterea de a crede. Cea mai puternica arma, cea care nu da gres. A crede inseamna sa inveti sa ceri iarasi ceea ce vrei, azi – chiar daca ieri ai cerut fara niciun rezultat. Unele inimi sunt insufletite de o energie indestructibila si nu pierd vointa de crede si a zambi viitorului chiar daca trecutul lor nu a fost cu soare. Ploaia a spalat tot.

Relatia cu tine este pasul ce incepe relatia cu toti, este luminarea cararii catre un loc in care poti fi auzita si poti auzi.

Liniste si zambete va doresc,

Ecaterina Virgolici

“Inima vrea ce vrea. Nu există nici o logică în astfel de lucruri. Întâlnești pe cineva și te îndrăgostești şi aceasta e tot.” Woody AllenDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!