Nu spune niciodata, niciodata. Nu spune niciodata e prea tarziu sau nu pot. Fa un primul pas apoi restul vor veni de la sine.

Nu spune niciodata, niciodata. Nu spune niciodata e prea tarziu sau nu pot. Fa un primul pas apoi restul vor veni de la sine.

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 March 2019 in De Suflet

“Viaţa este un naufragiu, dar nu trebuie să uităm să cântăm în bărcile noastre de salvare.” – Voltaire

Niciodata sa nu spui niciodata spune o vorba inteleapta din batrani. Viata este ca un val, intr-o continua miscare si transformare. Atata vreme cat ne lasam purtati de el, suntem in armonie cu Universul si viata curge lin. Atunci cand ne impotrivim, existenta devine o lupta permanenta, o incercare fara sorti de izbanda de a iesi la suprafata si de a ajunge la un mal care se tot indeparteaza.

Trestia pe care vantul nu o rupe nu este o metafora a renuntarii si a umilintei, ci a unei atitudini flexibile in fata curgerii vietii. Universul ne vorbeste in permanenta si ne arata cea mai buna cale pentru noi. Atunci cand stii ca te vrea fericita si sanatoasa, este usor sa renunti la iluzia egoului si sa te lasi ghidata de semne. De la acele secvente numerice – 11:11, 14:14, 22:22 9:09 care se tot repeta la o voce soptita, de la glasul inimii la lucurile care se intampla in viata ta in mod miraculos, fara sa fie nevoie sa depui un efort extraordinar.

Din cand in cand, revino la visele tale din copilarie. Uita-te la desenele pe care le-ai facut atunci, citeste-ti compunerile, intreaba-ti parintii ce anume iti doreai sa fii atunci, ce anume iti placea sa faci. Pana la varsta de sapte ani suntem intr-un contact permanent cu sinele nostru autentic, cu chemarea sufletului nostru. Si doar acestea pot duce la o viata implinita si la manifestarea intregului potential, la a duce o viata autentica si libera. Nu este niciodata prea tarziu pentru asta, Nimeni si nimic nu iti poate sta in cale, doar tu.

Poate ca ai mai multe daruri, nu doar unul singur. Si cine spune ca un manager de succes nu poate renunta la un moment dat la cariera intr-o coporatie pentru a se dedica adevaratei sale pasiuni, pictura? Din ce in ce mai multi oameni incep sa acorde mai mare valoare experientelor frumoase de viata si legaturilor umane decat titlurilor, pozitiei sociale si castigurilor financiare de care nu au timp sa se bucure.

Asadar, nu spune niciodata, niciodata. Nu spune niciodata e prea tarziu sau nu pot. Fa un primul pas apoi restul vor veni de la sine.

10 porunci extraordinare pentru a avea o viata linistita, lipsita de stres si probleme!

Aceste porunci despre care se crede ca ar apartine Elodiei Armstrong si care au fost publicate in urma cu aproape 20 de ani au devenit celebre pe internet. Sunt cat se poate de autentice si reale si merita sa le cititi si sa le dati mai departe:

10 Porunci pentru o viata frumoasa si linistita

1. Sa nu iti faci griji caci grija este cea mai neproductiva din toate activitatile umane.

2. Sa nu iti fie teama caci majoritatea lucrurilor de care ne temem nu ajung niciodata sa se sfarseasca.

3. Sa te confrunti cu fiecare problema pe masura ce vine. Poti sa gestionezi doar una deodata.

4. Sa nu traversezi poduri inainte de a ajunge la ele caci nimeni nu a reusit sa realizeze acest lucru.

5. Sa nu iei cu tine in dormitor problemele caci nu sunt parteneri de pat buni.

6. Sa nu imprumuti problemele altor oameni. Pot avea mai bine grija de ei decat poti tu.

7. Sa fii un bun ascultator caci doar atunci cand asculti auzi idei diferite de ale tale. Este foarte dificil sa inveti ceva nou cand vorbesti.

8. Sa nu incerci sa retraiesti ziua de ieri indiferent de cat de bun sau rea a fost – ieri s-a dus. Concentreaza-te asupra a ceea ce se intampla in viata ta azi.

9. Sa nu te lasi prins in capcana frustrarii caci 50% din acest sentiment isi are radacinile in autocompatimire si nu va face decat sa interfereze cu actiunea pozitiva.

10. Atunci cand iti numeri binecuvantarile sa nu le treci cu vederea pe cele mici – caci multe din binecuvantarile mici formeaza una mai mare.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!