Nu iti face griji, Dumnezeu nu iti va da mai mult decat poti duce, El stie pentru ce te pregateste!

Nu iti face griji, Dumnezeu nu iti va da mai mult decat poti duce, El stie pentru ce te pregateste!

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 January 2020 in De Suflet

Asadar, totul este destul de frumos aranjat in viata ta. Te descurci bine, esti fericita si apoi, dintr-o data, simti ca pamantul iti fuge de sub picioare. Simti ca nimic nu mai este cum trebuie sa fie. Presupui ca este vina ta. Iti faci griji, pierzi nopti intregi plangand si gnadindu-te la ce ai facut gresit. Pana la urma ajungi sa fii mega epuizata si sa creezi probleme care nici nu exista in realitate. Acesta este momentul in care anxietatea preia controlul asupra ta, asupra deciziilor tale, asupra vietii tale.

Este atat de ciudat cum un gand poate aduce mii de indoieli, mii de griji, mii de probleme. S-ar putea sa crezi ca nu esti suficient de buna, ca nu ai facut tot ce trebuia pentru a nu ajunge aici, ca nu exista progrese in viata ta, ca oamenii gandesc lucruri negative despre tine, ca nu poti atinge obiective si ca nu poti reusi.

Dar tine minte asta – totul este in capul tau. Nu te teme. El este cu tine. Iti va da putere si te va ajuta sa mergi mai departe. Iti va lua mana in mainile lui si te va ridica de la pamant.

Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce. Stie ca dupa aceasta batalie urmeaza ceva bun pentru tine. Stie ca aceste momente te invata lectii frumoase de viata, te ajuta sa cresti si sa te dezvolti. Stie ca astfel iti descoperi sufletul si incerci sa ai incredere in tine.

Esecurile, respingerile si frustrarile iti pot afecta negativ starea psihologica. Nu lasa ca acesti factori sa te tina departe de viata pe care ti-o doresti. Viata este darul lui Dumnezeu pentru tine. Ar trebui sa te bucuri mai mult de ea.

Viata este prea scurta. Nu complica lucrurile in capul tau. Stiu ca este greu sa vezi doar binele, mai ales cand esti poate in cea mai intunecata perioada a vietii tale, insa tu esti singura care poate schimba modul in care vede lucrurile. Incepe prin a aprecia tot ce ai in jurul tau.

In loc sa iti faci griji cu privire la viitor, de ce sa nu te concentrezi asupra momentului prezent. Nu are rost sa te ingrijiorezi pentru lucrurile pe care nu le poti controla. Dumnezeu are deja un plan pentru tine, iti cunoaste calatoria pe care o vei avea. Iti stie provocarile pe care le vei intalni pe parcurs si crede ca le poti depasi. Lasa totul in trecut si incepe sa ai incredere in planul Lui pentru viata ta. Nu cauta raspunsurile. Le vei descoperi la momentul potrivit. Ai incredere isi va fi bine.

Cand simti ca ai indoieli si ca lucrurile nu mai sunt asa cum trebuie sa fie, inchide ochi si asculta-ti inima. Este atat de usor sa faci asta. S-ar putea sa nu auzi raspunsuri la intrebarile tale, insa cu siguranta vei vedea lucrurile mult mai clare. Intr-o zi totul va fi bine.

Sursa: kudika.ro

Multumesc, Doamne!

Doamne îţi mulţumesc că în această dimineaţă m-am trezit;

Îţi mulţumesc pentru că m-ai păzit în noaptea care a trecut şi nu sa întâmplat nici un rău;

Îţi mulţumesc pentru dragostea TA care o ai pentru mine şi mă ocroteşti;

Îţi mulţumesc pentru că TU eşti cu mine la fiecare pas şi nu mă părăseşti nici o clipă;

Îţi mulţumesc că m-ai luat în barca TA şi nu m-ai lăsat să pier în valurile acestei lumi;

Îţi mulţumesc că mi-ai deschis ochii şi pot vedea dragostea TA în tot ce mă înconjoară;

Îţi mulşumesc că eşti un Dumnezeu al dreptăţii şi nu îi părăseşti pe copii Tăi;

Îţi mulţumesc pentru Fiul Tău care a murit pe cruce în locul meu;

Îţi mulţumesc pentru că ai fost alături de mine în necazurile prin care am trecut şi m-ai mângâiat, arătându-mi care este voia Ta;

Îţi mulţumesc că eşti Dumnezeul meu şi că mă iubesti aşa cum sunt, mă iubeşti şi când greşesc.

Îţi mulţumesc pentru că eşti un Dumnezeu minunat şi plin de îndurare la care pot veni oricând şi primesc ce este bun pentru sufletul meu;

Îţi mulţumesc pentru că nu primesc ceea ce merit;

Doamne, te rog să rămâi Dumnezeul meu şi să mă ierţi de câte ori greşesc, te rog rămâi cu mine în orice clipa şi nu mă lăsa să privesc la lucrurile care te întristează.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!