Nu încerca să intri pe o ușă închisă și nici nu încerca măcar să bați în ea…

Nu încerca să intri pe o ușă închisă și nici nu încerca măcar să bați în ea…

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 May 2018 in De Suflet

Când în viața ta se desfășoară evenimente importante, nu spune nimănui despre ele. Dacă vei păstra tăcerea, vei conserva în interiorul tău puterea și potențialul energetic a tot ce s-a întâmplat.

Atunci când cineva îți relatează despre unele realizări din viața lui, controlează-ți emoțiile și nu te lăsa influențat de cuvintele interlocutorului. Această acțiune te va ajuta să consolidezi o liniște interioară și să fii mult mia rezistent față de factorii din exterior.

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că cuvintele sunt capabile să îți modeleze ADN-ul. El este sensibil atât față de informația auditivă, cât și față de cea vizuală. Când vorbești sau când citești, impulsurile electromagnetice sunt propulsate până la receptori, influențând răspunsurile acestora.

Rugăciunea declanșează acțiunea resurselor de rezervă a aparatului genetic, iar blestemele afectează dezvoltarea sănătoasă a organismului.

Cuvintele au un rol profund transformator în viața noastră cotidiană.

Cuvintele nu doar ne influențează, ele ne formează realitatea. Calitatea vieții tale depinde de discuțiile și conversațiile pe care le duci. Cuvântul îți influențează existența asemeni unui lucru pe care îl arunci într-un lac. Apa își va schimba forma odată cu obiectul care o va perturba.

Când spui “Nu pot să cred”, cel mai des în raport cu un bun pe care îl posedă o altă persoană, îți minimalizezi șansele de a avea și tu acel lucru.

Spunând “Sunt grasă” îți programezi organismul să-și modifice metabolismul ca să fii predispusă spre obezitate.

Spunând “Sunt slabă” te vei percepe drept un om slab și spiritual. În schimb ai putea spune că ai un corp bine proporționat și deodată te vei simți mai bine.

Când spui “Nu am bani” mărești riscul unui deficit financiar. Mai bine ai spune că ai bani îndeajuns pentru a te putea bucura de viață. Gândurile tale se materializează, de aceea este în favoarea ta să înlocuiești o atitudine negativă cu una pozitivă.

Când spui ”Sănătate” unei persoane în semn de mulțumire, îi oferi din sănătatea ta.

Cuvintele “Eu nu am nimic” te va predispune la lipsuri.

Fii mult mai calculat și cumpănit în fiecare cuvânt pe care îl pronunți și viața ta va deveni mult mai calitativă emoțional și material.

Se poate întâmpla că de nenumărate ori acționezi în favoarea unei cauze, însă nimic nu se schimbă. Înseamnă că acel lucru nu e menit să se realizeze. În orice caz, cu siguranță nu în viitorul apropiat.

Ineficiența acțiunilor tale relevă faptul că nu ai ales persoana potrivită, sau locul de muncă care să îți satisfacă cerințele, sau circumstanțele îți sunt nefavorabile.

Cu toată că poate acum treci prin momente dureroase, chiar și nedreptatea care ți se face este în favoarea ta. Peste câțiva ani vei fi recunoscătoare destinului că te-a protejat de alte suferințe.

Când am fost la un interviu pentru angajare m-am întristat că nu am avut succes, însă în scurt timp am aflat că angajații erau înlocuiți cu alții noi la fiecare jumătate de an.

Mă simțeam foarte deprimată atunci când comunicam cu un băiat, iar el nu mă invita să ieșim. Am fost înștiințată mai târziu că el era într-o relație cu o altă fată, fiind prea puțin preocupat de sentimentele mele.

Câțiva ani în urmă mă confruntam cu o problemă serioasă în legătură cu apartamentul. Nu am reușit să mediez această întrebare cu proprietarul. Am fost nevoită să nu mai insist în acest sens și să mă interesez de alte variante ca să rezolv problema. Am găsit ceva mult mai bun.

Am observat cum unele femei, după o relație îndelungată, își presează partenerii să le ceară în căsătorie. Această acțiune este o greșeală evidentă care nu va armoniza relația cuplului.

Este un adevăr: nu încerca să intri pe o ușă închisă și nici nu încerca măcar să bați în ea.

Însă fiecare trebuie să ajungă la esența acestor cuvinte în mod individual. Când ai facut câțiva pași într-o direcție și drumul este închis, întoarce-te și mergi în altă direcție.

Poți experimenta și diversifica abordările situației, să schimbi algoritmul și să planifici din nou.

Va veni timpul când toate ușile ți se vor deschide, doar reevaluează-ți prioritățile.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!