Nu împrumutați niciodată bani marți!

Nu împrumutați niciodată bani marți!

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 February 2021 in SfaturiSpiritualitate

Din punct de vedere al astrologiei, marți este o zi specială . Oamenii care se nasc atunci își ating obiectivele din viața lor mult mai ușor și au, în general, foarte mult succes. Sunt lideri hotărâți, curajoși și foarte buni. Multe tradiții și credințe sunt legate de ziua de marți . Strămoșii noștri au stat să observe și să analizeze decenii din viață, astfel încât să ne poată împărtăși experiența lor.

Superstiții asociate cu ziua de marți

Pentru a vă face viața mai bună și pentru a o gestiona mai bine, trebuie să luați în calcul câteva reguli, și anume:

– Marți este o zi potrivită pentru a face cunoștință cu oameni noi sau pentru data nunții dvs., precum și pentru începerea unei noi relații de dragoste;

– Marți este cea mai bună zi pentru a începe proiecte noi. Cu siguranță vă vor aduce profituri bune;

– Nu vă tundeți și nu vă tăiați unghiile marțea;

– Nu efectuați achiziții mari marțea;

– Dacă aveți de gând să cumpărați ceva mic într-o zi de marți, atunci este mai bine să plătiți numai în numerar, nu cu un card bancar;

– Nu trebuie să împrumutați bani și nici să restituiți bani într-o zi de marți.

De ce nu ar trebui să împrumutați bani marți?

A împrumuta bani marți

Potrivit astrologiei, marți este ziua planetei Marte, care este un simbol al rivalității și al dușmăniei. De aceea nu ar trebui să împrumutați bani în această zi. În caz contrar, vă veți certa cu persoana căreia i-ați dat sau de la care ați luat bani. Acest lucru este deosebit de important pentru rude și prieteni apropiați.

În această zi, banii au o energie specială și de aceea nu se recomandă nicio operațiune cu ei. Nu se recomandă nici măcar schimbul unei sume mari în bancă cu altă monedă. Dacă trebuie să cumpărați ceva, dați întotdeauna suma exactă, adică în așa fel încât să nu primiți rest înapoi.

Nu ar trebui să iei bani din mâinile nimănui în această zi, chiar dacă sunt ai tăi. De exemplu, dacă trebuie să primești salariul de la locul de muncă într-o zi de marți, atunci rugați-l pe cel care vă înmânează banii să îi pună pe masă, de unde îi veți lua ulterior. Acest lucru vă va ajuta să evitați dificultăți suplimentare, deoarece nu ați luat banii din mâinile altcuiva.

Dacă gestionați banii în mod corespunzător, atunci vă vor aduce numai noroc. Nu trebuie să subestimați niciodată energia monetară și puterea ei, precum și impactul acesteia asupra vieții.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!