Nu ii putem spune inimii pe cine sa iubeasca insa doar noi decidem langa cine ramanem!

Publicitate

“Imaginația creează rădăcini, ea conduce energia. Prin urmare, atunci când vă țineți de mână, țineți-vă în mod conștient și imaginați-vă că se produce schimbul de energie, iar mâinile vor devine mai calde si mai primitoare.Vei vedea o schimbare extraordinară. Când privești pe cineva, privește-l cu iubirie, deoarece ochii fără dragoste sunt ca niște pietre. Sunt reci și nu transmit nici o emoție.” – Osho

E atat de simplu sa iubesti. Poate pentru ca asta ne face sa traim frumos. Poate pentru ca iubirea nu este o alegere, ci o necesitate a regasirii noastre in alt om. Oamenii se indragostesc din nimic si tot ei sunt martorii cum acest nimic devine totul. Iubirea nu poti sa o condamni si nici sa o refuzi: e banal si asa ti-ai refuza sansa la fericire.

Cu siguranta nu ti-a batut nimeni la usa sa te intrebe de vrei sa iubesti pe cineva. Cu siguranta multi ti-au spus ca pari un nebun cand mergeai la 2 noaptea cu un buchet de flori pentru ea…tu ti-ai spus ca pur si simplu iubesti.

Dragostea pe jumatate este o nebunie. O iubire de-o viata va avea in spate amintirea unor nopti pe plaja, al unui sarut in ploaie langa semaforul 42 sau placerea unei imbratisari pe capota unei masini. Dragostea poarta amprenta unei nebunii traite de ambii, cand farmecul unei femei devine inspiratie pentru barbat.

Daca o iubesti ca un nebun, ea va deveni o nebunie. Ea va fi cea mai buna alegere a ta. Iar langa cele mai bune alegeri iti vei dori intotdeauna sa ramai.

Nu putem alege pe cine iubi. Poate de asta atunci cand intelegi ca poti iubi de mai multe ori in viata faci diferenta dintre iubire si decizii de-o viata. E ca si cum ai face trecerea de la cuvinte la fapte, fara riscul de a incurca cuvintele. Iubirea trebuie traita si simtita nu doar pe bucati de timp. Cand omul de langa iti da toate motivele sa il iubesti si pe langa sa iti mai si imaginezi viitorul alaturi de el, atunci incepi sa alegi langa cine sa ramai.

Publicitate

Si cu fiecare decizie corecta, atitudine, gest de responsabilitate si grija vrei sa ramai tot mai mult. Pana ajungi in momentul in care fara sa vrei iti dai seama ca acolo este locul tau. Ca de acest om nu te leaga doar niste flori sau o partida buna de sex, ci viitorul. Asa ca alegi sa ramai si sa iubesti alaturi de omul tau. Atunci ai luat cea mai importanta decizie. Intelegi ca de azi alegi altfel, alegi pentru doi, alegi sa ramai. Omul tau la fel.

Gaseste pe cineva care te va face sa intelegi trei lucruri: unu, ca acasa nu este un loc, ci un sentiment. Doi, ca timpul nu se masoara in ore, ci in momente. Si trei, ca bataile de inima nu sunt auzite, dar simtite si impartasite cu omul drag. Gaseste pe cineva care sa te citeasca cu fiecare sarut. Gaseste pe cineva care va alege ca si tine sa ramana alaturi o viata.

Nu putem alege pe cine iubim, dar putem alege langa cine ramanem. Daca am ales ceea ce iubim, probabil asta si este fericirea de-o viata.

“De la început va fi doar imaginația ta, dar peste o lună vei vede a că totul se transformă în realitate. Când cei din jur vor fi în preajma ta, vor simți simți căldura și emoțiile pozitive pe care le degaji. Trebuie să-ți asumi un efort – începe să conștientizezi dragostea și să emani mai multă dragoste.” – Osho

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Relatii

Principalul motiv pentru care eșuăm este lipsa de răbdare

Publicitate

Teoria jumătății de oră – Principalul motiv pentru care eșuăm este lipsa de răbdare. Acest lucru, ca și dorința irezistibilă de rezultate imediate și împlinirea tuturor dorințelor, se află în centrul celor mai multe eșecuri. Realitatea este că succesul necesită timp. Marele succes necesită mult timp.

Richard Branson nu a devenit milionar peste noapte. Madonna nu s-a trezit într-o dimineață regina muzicii pop. David Beckham nu s-a transformat într-un super fotbalist fără mai multe sesiuni de antrenament.

Cu toate acestea, există o cale care funcționează pentru orice persoană și în orice situație. Majoritatea oamenilor știu de existența ei, dar nu o folosesc niciodată. De ce? Este mult mai bine să așteptați până când lumea însăși cade la picioarele tale. Cu toate acestea, lumea, de regulă, nu se grăbește să se încline în fața ta…

Astăzi, îți prezentăm o cale simplă care te va duce spre succes. Se numește teoria jumătății de oră și constă în faptul că se potrivește absolut tuturor și că este ușor de integrat în orice program.

Ideea generală este că întreprindeți o mică acțiune, în fiecare zi, timp de o jumătate de oră, apoi, pe măsură ce devi mai bun, crești dificultatea.

Pare evident, nu-i așa? Dar vei fi surprins de cât de mulți oameni vorbesc despre această banalitatea, însă niciodată nu încearcă să o pună în aplicare. Acest lucru poate însemna că vei atribui o jumătate de oră în fiecare zi pentru a citi.

Vorbesc prostii, nu-i așa? Dar, în acest fel, în decurs de un an vei citi aproximativ 24 de cărți, reprezentând mai mult decât citești în 10 ani.

Publicitate

Poți dedica jumătatea de oră pe zi, învățării unei limbi străine sau pentru a dobândi alte abilități utile. Obține cunoștințe aprofundate cu privire la problemele care te interesează, doar acordând jumătate de oră, pe zi, din timpul tău, studiului. Fă ceea ce ai amânat tot timpul, pentru mai târziu, din cauza constrângerilor de timp. După o anumită perioadă, de exemplu după o jumătate de an, privește în urmă și vezi de unde ai început.

Vei fi uimit de cât de mult ai avansat și asta dedicând doar 30 de minute din timpul tău zilnic…

De câte ori nu am încercat să aflăm răspunsuri la întrebări retorice? Ne încâlcim în propriile gânduri, ne lăsăm duși de val sau influențați de cei din jur și, răspunsul, ia-l de unde nu-i…

Nu te da bătut, această pildă este asemeni unui răspuns universal, citește-o și spune-ne părerea, la final!

-Bunelule, ce tot șușotești acolo, înainte de culcare?

-Gândul meu vorbește cu inima, fiule…

-Asta ce o mai însemna?

Bătrânul i-a răspuns cu o blândețe specifică oricărui bunic înțelept:

-Nu vreau să mă cert cu vecinul, care mi-a făcut probleme, iar acum nu știu ce am de făcut, așa că îmi voi pune gândul la inimă și voi adormi, iar dimineața când mă voi trezi, inima îmi va șopti, ce am de făcut…

-De unde știe inima ce trebuie tu să faci, bunelule?

-Inima știe totul, fiule, ne învață o viață întreagă. Și ție îți spun: atunci când cauți răspuns la o întrebare grea, care te frământă necontenit, atunci când nu înțelegi ceva, puneți înainte de somn gândul la inimă, iar dimineața vei descoperi toate răspunsurile…

Dar, cel mai important este să faci asta cu credință…

Nu-i de mirare că se spune: „Noaptea e un sfetnic bun…”.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala