Image

Nu există nici o pastilă care să poată fi comparată cu acest remediu popular pentru curățarea de paraziți!

Publicat de Patricia Esca pe 17 February 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Peste 1000 de microorganisme și paraziți diferiți trăiesc și se înmulțesc în mod constant în corpul nostru.

Unele dintre aceste microorganisme sunt benefice, dar altele sunt doar paraziți. Chlamydia, Trichomonas vaginalis, gonococi, drojdie, micoplasme, ureaplasma și altele otrăvesc încet, dar sigur corpul uman, ducând la diferite boli cronice.

În ceea ce privește viermii, studiile științifice au arătat că 95% din populația lumii este infectată cu diferite specii. Paraziții nu numai că se hrănesc cu cei mai valoroși nutrienți din alimentele pe care le consumăm, dar și ne otrăvesc corpul prin eliberarea diferitelor otrăvuri și toxine.

Flatulența, constipația, diareea, durerile articulare, erupțiile cutanate, precum și diverse reacții alergice, tulburări ale sistemului nervos, tulburări ale somnului, oboseală cronică și chiar cancer pot fi cauzate de infecție.

Remediu popular pentru curățarea de paraziți

De 2 ori pe an (primăvara și toamna) este necesar să efectuați deparazitarea corpului , mai ales dacă aveți animale de companie în casă. Rețeta pe care am ales-o astăzi este foarte ușoară și a fost testată de medicina populară de zeci de ani.

Citeste si  Sfaturi de aur de la o femeie de 60 de ani

La începutul zilei se pune într-un pahar 1 lingură de frunze proaspete de pelin peste care se toarnă 200 ml apă clocotită, se acoperă și se lasă să stea 20-30 de minute la infuzat. Numai bine că se și va răci în acest timp.

Bea jumătate de pahar (100 ml) de infuzie dimineața cu 20 de minute înainte de mese, iar restul de 100 ml – seara înainte de culcare.

Curățarea de paraziți cu ajutorul pelinului durează trei zile – nici mai mult, nici mai puțin. Pentru un efect mai mare, puteți adăuga cuișoare pre-măcinate la infuzia de pelin. Doza este de jumătate de linguriță sau, dacă preferați să fie mai picant – puteți pune mai mult.

La sfârșitul terapiei se face o curățare totală: 1-2 lingurițe de pelin uscat sunt turnate în 1 litru de apă clocotită și lăsate la răcit până ajung la temperatura corpului.

O săptămână mai târziu, repetați din nou cele trei zile de curățare cu infuzie de pelin și cuișoare. Această procedură se face de două ori pe an – toamna și primăvara.

Citeste si  27 de sfaturi pentru o viata implinita

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!