Nu ești pentru prima dată pe pământ: 11 semne că sufletul tău s-a reîncarnat de mai multe ori

Nu ești pentru prima dată pe pământ: 11 semne că sufletul tău s-a reîncarnat de mai multe ori

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 April 2023 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Reîncarnarea înseamnă revenirea sufletului pe pământ în alt trup, începând astfel o nouă viață. Anumite religii, în special hinduismul, cred că după moarte, sufletul trece la altcineva. Cu alte cuvinte, omul se reîncarnează.

Cu toate acestea, poate că nu vom afla niciodată cu certitudine ce se întâmplă după moartea noastră, dar unii simt că au trăit deja o mulțime de vieți.

Dacă v-ați întrebat vreodată dacă ați avut mai mult de o viață în acest univers, puteți analiza semnele cheie pentru a găsi un răspuns.

Iată 11 semne că sufletul tău s-a reîncarnat:

1. Ai o intuiție puternică.

Oamenii care s-au reîncarnat pur și simplu au darul de a ști și de a le simți dinainte anumite lucruri, înainte ca acestea să se întâmple. 

2. Ai sentimente de deja vu foarte des.

Dacă v-ați reîncarnat din trecut, puteți avea sentimentul că anumite evenimente s-au mai întâmplat înainte. Unele persoane, locuri sau evenimente pot părea familiare, chiar dacă sunteți siguri că nu le-ați mai văzut sau întâlnit înainte.

De exemplu, dacă faceți o călătorie într-o anumită zonă și simțiți că ați mai călătorit pe aceleași drumuri înainte pentru că vi se par cunoscute, acest lucru poate indica faptul că ați mai fost acolo sau că ați trăit acolo într-o perioadă anterioară, într-o altă viață.

3. Ești foarte sensibili.

Astfel de oameni au un nivel crescut de sensibilitate și empatie. Ei simt totul în adâncul sufletului și simt că au o misiune de viață să ajute la aducerea păcii în lume. Oamenilor empatici nu le place să fie în locuri aglomerate și agitate și încearcă să le evite.

Uneori, este dificil pentru ei să facă față energiilor contradictorii și tulburătoare ale lumii și le trebuie mult timp pentru a-și restabili echilibrul și de a se ocupa de lucrările interioare.

4. Simți că nu e locul tău aici.

Sufletul reîncarnat simte, de asemenea, că nu îi este locul aici, pe Pământ. Ei sunt în mod constant în căutarea casei lor veșnice, dar nu o pot găsi. Aici se simt ca străini. Se pare că nu pot înțelege de ce și cum, și nu au nicio dorință de a trăi aici.

5. Ai o dorință puternică de a vizita locuri îndepărtate.

Poate aveți amintiri despre viața trăită într-o anumită țară sau oraș îndepărtat. Astfel, aveți o dorință nemotivată de a merge acolo din nou în această viață.

Asta se datorează faptului că știți că, casa nu este un loc fizic, ci un sentiment în inima voastră, așa că sunteți dispuși să mergeți oriunde pe această planetă.

De asemenea, puteți fi atras de un anumit loc sau cultură, pentru că ați trăit acolo într-o viață anterioară.

6. Preferi conversațiile profunde.

Nu aveți atracție pentru conversațiile mondene sau pentru bârfe. Vă atrag conversațiile care vă țin în tensiune, cele pe care le puteți purta ore întregi.

Vă plac conversațiile substanțiale, poate despre univers, știință, istorie, filozofie, artă, natură sau ceva similar. Conversațiile despre muncă, modă sau altceva superficial vă plictisesc rapid.

7. Îți amintești pasaje din viețile anterioare.

Nu puteți scăpa de sentimentul că ați trăit aici înainte. Amintirile vă pot apărea în vis, în minte prin intermediul unui cântec auzit la radio, printr-un citat dintr-o carte sau prin alt mod misterios.

Cu toate acestea, nu vă puteți aminti evenimentele sau oamenii din această viață. Pur și simplu aceste lucruri vă dau un sentiment familiar din viețile voastre anterioare. Copiii pot de obicei să-și amintească mai multe despre viețile lor anterioare, deoarece tocmai au terminat o viață anterioară.

8. Nu simțiți o conexiune profundă cu părinții.

Chiar dacă vă pasă de familia dvs. și o iubiți, vă simțiți ciudat, diferit, ca și cum nu vă este locul lângă ei. Nu aveți o legătură strânsă cu familia dvs. și uneori vă întrebați dacă mai aveți o altă familie undeva.

Puteți visa despre alți părinți și simți că i-ați întâlnit înainte. Acest lucru poate însemna că acești părinți au fost cu voi într-o viață anterioară, deoarece amintirile similare, de obicei, indică încarnări anterioare.

9. Simți nevoia de a fi singur.

Felul în care este structurat acest univers vă poate face să vă simțiți confuz și copleșit uneori. Din când în când simțiți un dezechilibru datorat ritmului rapid și lumii superficiale.

De aceea, aveți nevoie de timp și spațiu pentru a vă reîncărca și a vă recupera după interacțiunea cu societatea. Probabil simțiți nevoia să petreceți mai mult timp departe de tehnologie și alte persoane, pentru a vă vindeca mintea și sufletul.

10. Aveți frici care par foarte reale.

Fricile noastre pot indica lucruri rele care ni s-au întâmplat într-o viață anterioară. De exemplu, teama de apă poate însemna că v-ați înecat într-o viață anterioară.

Pentru a disipa aceste frici și pentru a nu permite să revină în sufletul vostru din nou și din nou, încercați să le învingeți. În caz contrar, sufletul vostru va continua să se reîncarneze pe această planetă, până când vă veți învăța lecțiile.

11. Există frici care par neînțelese.

După cum s-a menționat în punctul anterior, anumite amintiri sau experiențe pot fi transmise din viețile anterioare. Astfel putem experimenta anumite traume în propria noastră viață sub formă de frici și fobii inexplicabile.

Exemplele pot include: frica de anumite animale, frica de anumite locuri, frica de numere, culori, obiecte și așa mai departe.

Ați experimentat oricare dintre aceste semne?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!