Nu doar banii fac un om bogat! Atunci cand te gandesti ca nu esti indeajuns de bogat, aminteste-ti de bogatia care exista deja in interiorul tau.

Nu doar banii fac un om bogat! Atunci cand te gandesti ca nu esti indeajuns de bogat, aminteste-ti de bogatia care exista deja in interiorul tau.

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 March 2019 in Curiozități

Ai auzit vreodata de oameni extrem de bogati care nu sunt atat de fericit pe care ai crede? Cunosti oameni care au un loc de munca extrem de bun, care castiga foarte bine, dar care se plang ca nu sunt fericiti?

Cine poate fi considerat a fi o persoana cu adevarat bogata? Crezi ca o persoana poate fi considerata bogata atunci cand are indeajuns de multi bani?

Bogatia depaseste cu mult aspectul financiar, un secret pe care societatea in care traim doreste sa-l ingroape din ce in ce mai adanc. Priveste in jurul tau! Adevarul este ca fiecare dintre noi suntem bogati, intr-un fel sau altul. Crede-ma!

Tendinta umana este aceea de a ignora lucrurile pe care le avem in vietile noastre fara sa realizam cat de importante sunt pentru noi, in timp ce cautam placeri materiale in alta parte. Este timpul sa incetam sa mai facem asta.

Acestea sunt cele mai importante SASE tipuri de avere:

1. Bogatia interioara – O stare mentala pozitiva este o adevarata avere. Persoanele constructive, ale caror puncte de vedere sunt inaltatoare sunt extrem de bogati.

Incearca asta: incearca sa ai o perspectiva mentala pozitiva asupra lucrurilor care exista in viata ta si in acelasi timp o perspectiva tragica. Nu cred ca vei reusi sa faci asta. Prin intermediul unei perspective mentale pozitive, viata pare, din toate laturile sale, mult mai sigura. Bogatia interioara reprezinta o adevarata diferenta.

2. Bogatia fizica – Fiecare dintre noi stim ca “Sanatatea este bogatie”, dar cati dintre noi traim in concordanta cu ceea ce stim. Cati dintre noi ne trezim dimineata si ne aratam recunostinta pentru faptul ca suntem sanatosi?

O persoana care nu este sanatoasa nu se poate bucura cu adevarat de viata. Pentru a incepe sa apreciezi cu adevarat aceasta bogatie, poti intreba pe cineva care nu se simte bine cum este sa traiesti viata astfel.

3. Bogatia de familie – Probabil, ai parinti iubitori sau un frate, o sora sau prieteni care pot sari in ajutorul tau oricand ai nevoie. Familia si prietenii sunt o alta forma de bogatie. Intotdeauna aminsteste-ti ca familia este cel mai mare sprijin pe care-l ai in viata.

4. Bogatia carierei – Atunci cand un individ ajunge la nivelul maiestriei in domeniul sau, el sau ea simte un anumit sentiment inconfundabil de implinire. Munca dificila pe care a depus-o pentru a realiza ceea ce a realizat a ajuns sa-l rasplateasca pana la urma. Acesti oameni sunt cei care ne fac sa realizam ca munca dificila si intarzierea rasplatelor nu este imposibila.

5. Bogatia economica – Banii nu sunt, cu siguranta, un lucru imperativ in viata, dar sunt unul din lucrurile esentiale si prin urmare, necesare. Cineva a spus: “Cu cat am mai mult, cu atat pot oferi mai mult”. Asa ca, castiga mai mult pentru a oferi mai mult. Dar, vezi tu, bogatia interioara se poate manifesta prin intermediul acestei bogatii, dar invers nu este cu putinta.

6. Averea impactului – Care este principala ta misiune in viata? Care este contributia ta pe care ai adus-o pe Pamant? Ce ai facut pentru imbunatatirea vietii oamenilor din jurul tau?

Persoanele care au afectat intr-un mod pozitiv lumea din jurul lor demonstreaza averea impactului.

Asa ca, data viitoare, atunci cand te gandesti ca nu esti indeajuns de bogat, aminteste-ti de bogatia care exista deja in interiorul tau. Atunci cand ai o familie grijulie sau prieteni iubitori sau atunci cand esti sanatos, esti bogat! Gandeste-te si multumeste!

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!