Noi suntem Lumina! Trebuie sa devii constient de acest lucru!

Noi suntem Lumina! Trebuie sa devii constient de acest lucru!

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 September 2018 in Spiritualitate

Fiecare fiinta umana este alcatuita din lumina. in prezent, corpul de lumina al oamenilor nu este vizibil pentru cei mai multi dintre noi, dar asta nu il face mai putin real. Dorinta fundamentala a fiecarei fiinte este sa atinga un grad mai inalt de perfectiune, sa devina din ce in ce mai mult „lumina”. Aceasta este ceea ce ne-a invatat Iisus si ne-a dovedit ca este posibil. A demonstrat-o in fata a trei dintre discipolii sai, prin Schimbarea la Fata: s-a transformat in Lumina. La fel s-a intamplat in momentul ridicarii sale la cer. Sute de persoane au vazut cum trupul sau devine Lumina inainte de a disparea din ochii lor, trecand in cea de-a patra dimensiune.

Toti suntem chemati sa iradiem aceasta lumina din care suntem creati. Corpul de lumina pe care-l avem in prezent va fi un corp vizibil si tangibil. il vom putea stapani la perfectie, ceea ce ne va permite sa comunicam usor cu expresii ale Vietii de pe alte planuri ale Universului. Ne vom putea modifica dupa dorinta undele vibratorii si, sincronizandu-ne cu undele diverselor elemente, vom putea, de exemplu, sa mergem prin foc sau pe apa, asa cum a facut Iisus. Acel corp nu va cunoaste notiunea de boala. Aceasta transformare va avea loc pe parcursul urmatoarelor cateva secole. Insa mii de oameni sunt deja in contact cu o parte a corpului lor de lumina.

Cum ne putem dezvolta lumina interioara? Pur si simplu inconjurandu-ne de frumusete, de lumina si de dragoste, ceea ce ne ajuta sa devenim constienti de lumina noastra interioara. De fapt, lumina si dragostea sunt unul si acelasi lucru. Expri­marea dragostei este mijlocul pamantean de a iradia lumina. Cu energia dirijata in prezent spre pamant, fiecare trebuie sa se identifice cu lumina sa interioara. Cu cat mai repede deve­nim constienti de aceasta lumina, cu atat mai repede ne putem elibera de karma acumulata pe parcursul a numeroase vieti, pentru a trai o fericire tot mai intensa.

Noi luam viata prea in serios. De fapt, viata este un joc! in prezent, cea mai mare problema a oamenilor este ca incearca sa joace acest joc fara a fi citit mai intai instructiunile, fara a cunoaste regulile. Acum 2000 de ani, Iisus a venit sa ne invete aceste reguli. Noi abia acum incepem sa intelegem mesajul sau si sa incercam sa-l folosim. Iisus, care a fost modelul nostru, a afirmat: „Eu sunt Lumina lumii”.

Cand dimensiunile fizica, mentala si emotionala ale fiintei tale sunt in armonie, cand esti conectata la sursa puterii tale interioare, Dumnezeu, care se exprima prin tine, lumina ta se raspandeste pe o distanta mare in jur. Pe langa faptul ca te lumineaza, ii atinge pe toti cei care se gasesc in jurul tau. iti daruieste intotdeauna limpezimea sa, ca sa vezi totul cu claritate.

Nu e nevoie sa cream lumina; aceasta este deja in noi! Suntem deja lumina! E o realitate pe care trebuie s-o intele­gem. De asemenea, trebuie sa intelegem cat de important este faptul sa ne conectam corect la aceasta lumina si s-o facem sa straluceasca. Pe multi ii auzim spunand: „Voi absorbi lumina! Ma voi conecta la lumina!”. Acesti oameni cred ca lumina vine din exterior.

In realitate, expresia trebuie folosita cu sensul urmator: „Devin constient de lumina mea interioara si ma unesc sau ma conectez la cea a paman­tului si a cerului”.

Exercitiul saptamanii : Lucrul cu Lumina

O metoda de a acumula lumina este de a pastra tot timpul legatura cu Dumnezeu, care este Lumina. Tot ce ti se intampla, tot ce privesti, tot ce auzi, tot ce se intampla in tine trebuie sa te ajute sa intri in contact cu aceasta extraordinara energie divina, care umple intregul Univers.

Meditatia zilnica este un bun mijloc de a intra in contact cu propria lumina interioara. Sunt valabile toate formele de meditatie, atata vreme cat ele te linistesc si te ajuta sa incetezi de a mai gandi.

Urmatorul exercitiu de vizualizare mentala este la randul sau un instrument util; intra in contact cu aceasta lumina miraculoasa care iti umple inima. Priveste-o cum creste pana cand iti umple intregul corp. Apoi priveste-o cum iese din tine si te inconjoara. Esti literalmente scaldat in aceasta lumina extraordinara. Fa acest exercitiu dimineata, la trezire. Ziua ta va fi cu totul alta! in fiecare moment, vei putea sa te vezi, sa te vizualizezi scaldat in aceasta lumina. Cand ajungi undeva, observa cum lumina ta umple locul respectiv, camera in care intri, ca un mare fascicul de raze care iti deschide calea si lumineaza toate locurile in care mergi. Da-i drumul! Nu te costa nimic! Lumina din Univers e nelimitata. Trebuie numai sa intri in contact cu ea si sa fii constienta. Daca faci asta in mod regulat, timp de cateva luni, in viata ta vor surveni schimbari importante. Pe masura ce te identifici cu aceasta lumina, incepi sa devii aidoma unei raze de soare care lumineaza si incalzeste tot ce-i in jur.

Sursa: Lise Bourbeau – Cine esti tu?

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!