Nimic nu este întâmplător și fiecare persoană apare în viața noastră atunci când avem cea mai mare nevoie de o lecție pe care doar acea persoană ne-o poate oferi…

Nimic nu este întâmplător și fiecare persoană apare în viața noastră atunci când avem cea mai mare nevoie de o lecție pe care doar acea persoană ne-o poate oferi…

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 April 2018 in De Suflet

Stând în jurul mesei, sufletele și-au ales ce lecție trebuie să primească. Se ridică cel mai puternic și mai curajos suflet:

— De data asta eu voi merge pe Pământ pentru a învăța să iert. Cine mă va ajuta?

Celelalte suflete au privit-o cu compătimire și cu puțină frică în voce i-au spus:

— Asta este una dintre cele mai dificile lecții… Ai putea să nu reușești timp de o viață… Vei suferi… Ne este atât de milă de tine… Însă tu vei reuși! Noi te vom ajuta.

Un alt suflet a spus:

— Sunt gata să fiu cu tine alături pe Pământ și să te ajut. Voi deveni soțul tău, iar în familia noastră vor fi multe probleme din cauza mea, însă tu vei învăța să mă ierți.

Cel de-al treilea suflet i-a spus:

— Aș putea să devin unul dintre părinții tăi, să îți fac o copilărie dureroasă, apoi să mă implic în viața ta și să îți stric fericirea la maturitate, iar tu vei învăța să mă ierți.

Cel de-al treilea suflet și-a dres vocea și a spus:

— Iar eu voi fi unul dintre șefii tău și dese ori mă voi comporta arogant și necruțător cu tine, pentru ca tu să înveți să ierți…

Și alte suflete au fost de acord să se întâlnească cu cel mai curajos și puternic suflet pentru a-l ajuta să-și învețe bine lecția.

Însă, atunci când au ajuns pe Pământ, sufletele au uitat tot ce au discutat anterior. Și doar puține înțeleg că nimic nu este întâmplător și că fiecare persoană apare în viața noastră atunci când avem cea mai mare nevoie de o lecție pe care doar acea persoană ne-o poate oferi.

Sursa: dozadesucces.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Deseori ți se întâmplă să rămâi trăsnit de faptul că ai devenit involuntar un participant activ al scenariului de viață aparent fantastic. E adevărat că viața este cel mai bun regizor care conduce filmările conform scenariului tău. ”Dar cum e posibilă una ca asta?” – de fiecare dată te întrebi tu.

Nu există nimic la întâmplare în lumea asta. Universul ne aduce în cale fel și fel de oameni, de multe ori cei mai neașteptați, prin cele mai neașteptate moduri.

Se spune că coincidența este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim. Evenimentele fericite și cele nefericite nu apar așa din neant, ci au o cauză, iar acea cauză este modul în care tu alegi să fii, să gândești, să vorbești, să acționezi, să visezi..e nevoie doar să trimiți valurile gândurilor tale către Univers. Gândește-te la rezultat, iar Universul va avea el grijă prin ce modalitate să-ți îndeplinească dorința.

Asumă-ți responsabilitatea și nu te ascunde după spatele coincidenței. Tot ceea ce se întâmplă în viața ta aici și acum – este rezultatul gândurilor și intențiilor tale, iar Creatorul te va găsi la nevoie. Cu alte cuvinte orice intenție bine definită este introdusă în cartea dorințelor al lui Dumnezeu. Roagă-te, planifică și fă tot ce-ți stă în putere, iar detaliile lasă-le pentru Univers. Atunci când omul face tot posibilul pentru îndeplinirea dorinței sale, iar apoi se bazează pe ajutorul forțelor superiore – se întâmplă miracole.

 

Orice persoană întâlnită în calea ta este un actor din scenariul scris chiar de tine. Obiectivul tău este să-ți îmbunătățești acest scenariu în mod constant pentru a primi un film al vieții tale cu adevărat grandios. Ține minte: doar tu ești responsabil pentru regia filmului și orice greșeală în ea.

Nu există coincidențe în lume. Ce semeni, aia culegi.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!