Nimeni nu poate face rău altuia fără să plătească pentru asta.

Nimeni nu poate face rău altuia fără să plătească pentru asta.

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 November 2022 in Spiritualitate

Tot ceea ce emitem în atmosferă din punct de vedere vibrational: gandurile, cuvintele, dorintele, faptele, sentimentele se întorc la noi, producand un efect distructiv în campul nostru energetic. Una dintre cele mai frecvente încălcări ale Legilor Universului este supărarea și poate cauza mari neplăceri atât în ​​viața celui pe care te-ai supărat, cât și în viața ta.

Conform legii bumerangului, tot ceea ce trimitem în atmosferă din punct de vedere vibrațional: gânduri, cuvinte, dorințe, acțiuni, sentimente se întorc la noi, făcând găuri în câmpul nostru energetic care ne protejează. Din acest motiv nicio persoană nu poate face rău altei persoane din propria dorință fără să plătească pentru suferința produsă.

Gândurile noastre produc efecte fizice

De fiecare dată când ai gânduri negative față de o persoană, roagă-te întotdeauna pentru sănătatea ta. Atunci când gândul nostru se îndreaptă către altcineva, se creează instantaneu o punte energetică între noi și persoana la care ne gândim. Din acest motiv orice gând rău despre o persoană este un atac energetic care îi face rău. Astfel ne atacăm și ne distrugem unul pe celălalt fără să ne dăm seama.

Gândul nostru are cea mai puternică energie creatoare. Gândurile noastre pot face atât bine cât și rău, iar totul depinde de noi și de dorințele noastre. Toate gândurile noastre se ridică spre cer ca niște rachete pentru a lovi ținta. Nimeni nu poate face rău altuia fără să plătească el însuși pentru asta. Așa funcționează karma! Gândurile se materializează.

Relaţii

Problemele și neînțelegerile în relația de cuplu sunt legate de nevoia de a controla și domina partenerul. Fiecare partener încearcă să-l controleze pe celălalt și astfel să controleze toată relația. Când încerci să controlezi o altă persoană, îi iei energia, te încarci. Astfel devii un vampir energetic în relația ta și îi faci doar rău partenerului.

O răcire a relațiilor dintre cei doi parteneri este asociată cu o creștere a nivelului de nervozitate internă. Lipsa de compatibilitate duce la lipsa de comunicare. Iar lipsa de comunicare duce la despărțire.

Agresiunea subconștientă față de partener se transformă într-un program de autodistrugere. Dacă doi parteneri se abuzează fizic sau emoțional unul pe celălalt, atunci nu ar trebui să fie împreună.

Cu cât dependența de persoana iubită este mai puternică, cu atât pretențiile noastre față de ea sunt mai multe. Dependența provoacă agresivitate, iar agresivitatea provoacă boli.

Cuvântul

Orice expresie dură, confirmată pe un ton categoric, poate dăuna atât persoanei care o spune, cât și persoanei căreia i se adresează. Ori de câte ori rostim cuvinte dure, ne deconectăm de la energie și suferim. Cearta, mânia, nerăbdarea emit în tăcere o mare putere distructivă.

Numai iubirea poate eradica sursa răului.

În dragostea dintre oameni, trebuie să existe întotdeauna o comunicare, un dialog. Cu cât exprimi mai multe plângeri și nemulțumiri unei persoane dragi, cu atât mai mult se îndepărtează de tine. Când cineva te ceartă, nu te supăra, nu-l urâ și nu te enerva.

Purificarea sufletului poate fi făcută doar prin boală și suferință, iar dacă nu ești pregătit pentru asta, atunci vine moartea. Această formă de curățare ne este generată de cei dragi pentru a-i putea ierta.

Este bine să ierți cu gândul dar mai ales cu sufletul. În primul rând, atunci când nu iertăm rămânem legați de trecut. Iertând o persoană care ne-a jignit sau ne-a supărat, putem vindeca o boală gravă.

Probleme pot fi atrase

Nu vorbi despre faptul că s-a întâmplat o nenorocire, pentru că o vei atrage la tine fără să-ți dai seama. Când încetăm să vorbim despre problemele noastre și ale altor persoane, ne îndepărtăm de ele.

Înlăturarea gândurilor despre probleme este primul pas pentru a le depăși. Dacă ești foarte supărat sau trist, încearcă să nu exprimi aceste sentimente acasă. Nu vă umpleți casa cu gunoi energetic.

Dacă spațiul tău se umple de regrete, suferință și temeri, vei ajunge să te cerți cu cei care locuiesc acolo. Acestea sunt consecințele poluării energetice la domiciliu.

Locul de munca.

Munca nu ar trebui să ne facă să ne urâm viața, ci ar trebui să ne dezvolte. Aceasta înseamnă că suprasolicitarea nu trebuie să fie constantă și ar trebui să găsim plăcere în fiecare activitate. Dacă nu găsim plăcere, orice activitate se poate transforma într-o datorie și poate dăuna sănătății.

Încearcă să găsești un loc de muncă care să-ți ofere satisfacție prin însăși existența lui în viața ta. Nu căuta salarii, laude, recompense. Când facem ceva bun, suntem imediat răsplătiți. Iar dorințele duc la suferință.

Roagă-te ca toți cei din jurul tău să fie fericiți, sănătoși și întreaga lume să fie binecuvântată. Această rugăciune radiază o iubire atât de mare în întreaga lume, încât va reveni la tine o încărcătură energetică de iubire mult mai puternică.

Răzbunare.

Atunci când îți dorești răzbunare, devii egal cu adversarul tău. A-l ierta te face să pari mai sus. Iertând, suntem eliberați și ne putem ridica. Trebuie să înțelegem că iertând îi eliberăm pe cei care ne-au făcut să suferim, așa că iertăm de dragul libertății.

Alege-ți calea de iertare, pentru că numai calea corectă de iertare îți va vindeca rana din suflet.

Iertare și iubire.

Gândurile sau acțiunile negative sunt resimțite dureros de toate organele din corpul nostru. De aceea există o lege a naturii și a științei (Principiul III al Mecanicii, cunoscut și sub denumirea de Principiul Acțiunii și Reacției) conform căreia răul făcut altora ne afectează și pe noi.

Dorința de a ierta oamenii care te-au făcut să suferi și de a le trimite doar gânduri de pace și iubire este un act protector pentru noi înșine. Suntem ceea ce gândim.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!