Niciodată nu renunțați la dorințele pe care le aveți pentru simplul fapt că ați trecut de o anumită vârstă. Omul poate fi fericit la orice vârstă, căci orice perioadă a vieții are frumusețea ei irepetabilă.

Niciodată nu renunțați la dorințele pe care le aveți pentru simplul fapt că ați trecut de o anumită vârstă. Omul poate fi fericit la orice vârstă, căci orice perioadă a vieții are frumusețea ei irepetabilă.

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 March 2018 in De Suflet

Dacă îți pare că după 50 este deja prea târziu, atunci citește neapărat această istorioară!

În viața fiecărui om vine momentul în care începi să crezi că deja e târziu să începi ceva de la zero. Vârsta, sănătatea, oboseala – toate acestea ne oferă o scuză perfectă.

Dar astăzi vom vorbi despre oameni care nu numai că n-au lăsat mâinile în jos la o vârstă înaintată, ci chiar au reușit să-și lărgească orizonturile! Iată povestea de viață a lui Vicky Moron.

Cel mai potrivit moment este acum!

În ziua în care Vicky a împlinit 50 de ani ea a înțeles: nu mai pot amâna nimic! Dacă mai aștept puțin, s-ar putea să nu-mi mai pot înfăptui visele.

Ea a alcătuit o listă cu cele mai mari dorințe pe care le avea.

În primul rând, Vicky Moron fiind hispanofonă, ea și-a propus să învețe engleza. La 50 de ani!

A doua prioritate era să cânte și să concerteze – un vis pe care îl avea încă din copilărie, dar pe care apropiații i l-au inhibat, spunându-i că ea nu are talent la așa ceva…

Pe locul trei era să cucerească marea. De mulți ani Vicky își dorea să învețe să conducă un velier, deși îi era foarte frică de apă.

În sfârșit ea și-a dorit mult să devină actriță. La 50 de ani, fără pic de experiență – vă dați seama ce tărie de caracter are această femeie.

Pentru început Vicky a trecut la un program prescurtat de lucru la spital, unde era soră medicală. Astfel a obținut mai mult timp liber, chiar dacă a renunțat la o jumătate de salariu.

Au urmat cursurile de engleză. S-a dovedit că vârsta nu este deloc o piedică pentru așa ceva. După un an de zile Vicky poseda engleza la un nivel foarte ridicat în comparație cu mulți colegi.

Cea de-a doua dorință s-a dovedit a fi mai dificil de realizat. “Eu am crezut mereu că pur și simplu nu sunt capabilă să cânt” – mărturisea Vicky. Totuși ea a găsit un profesor de pian, iar după ceva timp s-a înscris și la cursuri de canto.

Astăzi ea a ajuns să cânte foarte bine și chiar participă la concerte. Sigur este vorba de concerte caritabile sau gratuite, dar visul său nu era să se îmbogățească pe seama asta, ci să primească o plăcere sufletească autentică.

Pentru a-și îndeplini cea de-a treia dorință Vicky a apelat la ajutorul unei prietene care lucra într-o companie de producție publicitară. Ea a venit la casting pentru un spot de publicitate pentru Coca-Cola și a fost acceptată. Au urmat apoi alte câteva spoturi, fapt ce a făcut-o extrem de fericită, mai ales după ce oamenii au început să o recunoască pe stradă.

Prinzând curaj după toate aceste experiențe, Vicky și-a cumpărat un velier mic și, depășind frica sa față de apă, a învățat să îl conducă și chiar participă cu succes la felurite competiții.

Astăzi Vicky are 56 de ani. Datorită deciziei pe care a luat-o acum 6 ani, ea a ajuns să se simtă fericită și împlinită la vârsta la care mulți dintre noi încep să lase mâinile în jos.

– Înainte eu planificam totul din timp, calculam, estimam perspectivele. Astăzi eu pur și simplu acționez! – astfel își descrie femeia noua sa filozofie.

Fericirea îi este completată și de o relație foarte armonioasă cu soțul, care este cu 3 ani mai mare și cu care sunt împreună deja de 36 de ani.

Regula fericirii lui Vicky Moron

Niciodată nu renunțați la dorințele pe care le aveți pentru simplul fapt că ați trecut de o anumită vârstă. Omul poate fi fericit la orice vârstă, căci orice perioadă a vieții are frumusețea ei irepetabilă.

Important este să nu lăsați mâinile în jos și să continuați să zidiți propria fericire!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!