Motivele pentru care iti auto distrugi energia din viata ta

Motivele pentru care iti auto distrugi energia din viata ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 October 2018 in Spiritualitate

Problemele de ordin energetic sunt destul de periculoase. Îndepărtarea surselor de pericol care vă distrug zona energetică și care crează un halou de negativitate este cea mai importantă sarcină pentru toţi cei care îşi doresc să atragă bunăstarea. Una dintre principalele surse de pericol sunt persoanele cu energie negativă, deoarece au și ele zonă energetică, și sunt mult mai puternice decât orice obiect negativ înconjurător. Identificarea unei persoane cu o energie proastă nu este atât de dificilă.

CÂT DE PERICULOASĂ ESTE LIPSA DE ENERGIE

În primul rând, lipsa de energie face o persoană mai puțin norocoasă. Fiecare dintre noi este conectat la centrul abundenței Universului cu undele speciale emise de corpul și sufletul nostru. Dacă o persoană are energie slabă, aceasta duce la faptul că Universul este mai slab legat de ea și nu-și aude dorințele. Norocul vizitează mai rar astfel de oameni.

În al doilea rând, imunitatea scade. Aceasta vizează imunitatea emoțională și fizică. Protecția emoțională este necesară pentru a avea face față îndoielilor, pentru a lupta împotriva atitudinilor negative care ne împiedică să ne realizăm dorințele. Aura slăbită face o persoană să fie predispusă la depresie și apatie, oboseală și stare proastă. Din acest motiv, acești oameni sunt întotdeauna diferiți de cei a căror energie este normală.

Cel de-al treilea pericol care pândește persoana ce are zona de energie slăbită este deochiul. Scutul energetic va funcționa mai rău, astfel încât dușmanii și răuvoitorii te pot deochea și uneori, neintenționat. Persoanele cu un câmp biologic slab sunt foarte predispuse la blesteme sau la vrăji.

LUCRURI CARE ÎȚI DISTRUG ENERGIA

Lucruri vechi. Acestea includ mobilier vechi, încălțăminte și haine. Și dacă ai un loc special alocat pentru lucruri vechi în casa ta., acest lucru nu înseamnă că ești protejat. Lucrurile vechi abundă cu energie negativă întreaga casă, nu doar o cameră anumită. Energia negativă începe să circule în jurul casei, distrugând începutul pozitiv al tuturor locuitorilor. Cu cât mai multe lucruri vechi sunt în casă, cu atât mai des oamenii se îmbolnăvesc și se ceartă.

Veselă și oglinzi distruse. Nu depozitați căni și farfurii distruse. Acest lucru este foarte periculos, din ele noi mâncăm și bem, adică ne refacem forțele vitale. Aceste lucru trebuie să fie întotdeauna noi, curate și plăcute. Același lucru este valabil și pentru oglinzi. Oglinda este un loc de acumulare a energiei, deci nu este zadar ea este folosită în ritualuri. Oglinda spartă funcționează la fel ca o grămadă de lucruri vechi pe balcon.

Amulete și talismane străine. În general, lucrurile străine sunt periculoase. Când cumperi sau schimbi haine sau decorațiuni, este mai bine să faceți întotdeauna ritualuri de purificare a lucrurilor de energia străină. Dacă acest lucru ar fi un talisman, atunci este mai bine să nu-l iei deloc, pentru că va fi periculos chiar și pus pe raft.

Fotografii străine. Dacă o persoană nu trăiește cu tine sau nu este plăcută pentru tine, atunci o astfel de imagine poate radia energie distructivă. Funcționează nu atât legea bioenergeticii, cât și logica simplă. Dacă o persoană nu vă place, atunci te va împiedica în mod automat să trăiești în mod normal, chiar dacă îți vei aminti de ea dintr-o simplă fotografie.

Lucrurile defunctului. Orice lucru care a aparținut celui decedat este mai bine îl ții în afara apartamentul. Ele distrug energia favorabilă casei tale, așa că trebuie să scapi de acestea.

Florile uscate. Însuși imaginea florilor uscate este extrem de deprimantă. Experții spun că buchetele care și-au pierdut aspectul normal aduc o stare proastă în casă, certuri, probleme cu noroc. Cu cât mai multe buchete uscate în casă, cu atât mai rău.

Oricare alt lucru care nu îți place. Se referă la absolut tot. Dacă ai lucruri la domiciliu care te irită și te fac să te simți trist, atunci trebuie să le arunci sau să le dai altora. Mintea omenească trebuie să fie liberă și clară, așa că nu o aglomera.

Sursa: dozadesucces.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!