Motivele pentru care inca nu ai viata pe care ti-o doresti!

Motivele pentru care inca nu ai viata pe care ti-o doresti!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 March 2019 in Lecții de viață

“Totdeauna fericirea se dobandeste dupa multe piedici.” – Somadeva;

Nimic nu este imposibil pentru un suflet ambitios.

1. Nu crezi ca meriti ce spui ca iti doresti – Daca nu crezi in tine insati… atunci cum poti lupta cu adevarat pentru ceea ce iti doresti? Daca nu esti sincera cu tine si nu simti ca meriti ca visul tau sa se implineasca si daca in interiorul sufletului tau nu exista acea dorinta arzatoare de a merge pana in panzele albe pentru a obtine ce vrei de la viata… atunci cum este posibil sa castigi bataliile si sa depasesti obstacolele?

Dovedeste lumii intregi ca meriti si ca esti dispusa sa muncesti mai mult decat oricine altcineva pentru acest lucru si sansele vor fi dintr-o data in favoarea ta. Ai incredere in tine, esti mult mai puternica decat crezi ca esti.

2. Le permiti oamenilor sa te descurajeze pentru ca ce vrei tu nu este acelasi lucru cu ce vor ei. – O mare parte din viata noastra este despre compromis. Trebuie sa traiesti cu alti oameni, trebuie sa iei in calcul visurile si obiectivele lor, trebuie sa muncesti cu alti oameni. Si daca viata ta implica un vis care da peste cap viata lor, inveti sa faci compromisuri si, in unele cazuri, alegi sa renunti la visurile tale.

Ce ai de facut? Traieste si pentru tine. Pentru visurile tale. Pentru viata ta! Conteaza atat de mult sa fii fericita.

3. Te gandesti ca nu are rost. – Este mai bine sa iubesti si sa fii ranita decat sa nu iubesti deloc. Asta stim cu totii. Insa foarte putini riscam sa mergem mai departe cu ceea ce ne dorim. Lasam persoane sa plece pentru ca ne este teama sa actionam.

Poti fi ingrozita de tot ce presupune schimbarea unui lco de munca incat nu mai aplici si ratezi o super oportunitate. Iti este teama ca nu poti locui intr-un oras nou si ca va trebui sa te intorci acasa… asa ca nu mai pleci niciodata.

Aceasta este doar o parte a vietii. Insa riscul, pe cat de dificil este, pe atat de frumos este. Asa cresti. Asa inveti. Experimenteaza, greseste si mergi mai departe. Poti mai mult, ai incredere in tine.

4. Ai atat de multe idei… insa o sa le pui pe hartie maine – Sau sambata… Sau cand o sa fie soare sau cand o sa ploua. O sa iti cauti un alt loc de munca incepand cu prima zi de toamna. O sa mergi la sala de luni. Oportunitatea este la tine, nu crezi ca ai asul in maneca? Trebuie doar sa faci ceva!

5. Accepti “Nu”-ul primit – Ok, ai fost refuzata. Este in regula. Doar ti se spune ca aceasta nu este calea pe care trebuie sa mergi in acest moment. Fie incerci un plan diferit (deoarece exista intotdeauna un milion de variante pentru a obtine acelasi rezultat), fie faci un pas inapoi pentru putin timp si incerci din nou mai tarziu.

“Toti oamenii la adolescenta stiu care este legenda lor personala. In acest moment al vietii, totul este limpede, totul este posibil si oamenii nu se tem sa viseze si sa doreasca ce le-ar placea sa faca. Cu toate acestea, pe masura ce timpul trece, o forta misterioasa incearca incet, incet sa dovedeasca faptul ca legenda personala este imposibil de realizat. Sufletul lumii se hraneste cu fericirea oamenilor, sau cu nefericirea, cu invidia, cu gelozia. Implinirea legendei personale este singura indatorire a oamenilor.” – Paulo Coleho;

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!