Misiunea pisicii este de a curăța energia negativă din viața ta.

Misiunea pisicii este de a curăța energia negativă din viața ta.

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 February 2021 in Spiritualitate

Dacă aveți o pisică, asigurați-vă că îi mulțumiți pentru ceea ce face pentru dvs. și pentru casa dvs. Mulți oameni cred că pisicile nu fac altceva decât să mănânce, să doarmă și să miaune. Dar, de fapt, aceste animale aduc o mulțime de beneficii proprietarilor lor, iar acest lucru se întâmplă la nivel energetic.

Pisicile muncesc din greu pentru a ne scăpa viața de energia negativă. Da, unele dintre ele sunt în mod natural foarte leneșe, dar probabil ați observat că, chiar și un pisoi mic încearcă întotdeauna să vină și să se consoleze atunci când vă simțiți deprimat. Aceasta este una dintre multele modalități prin care animalele de companie vă pot ajuta să vă curățați de negativitate și să găsiți o stare de armonie cu lumea din jur.

Oamenii știu de mult despre puterea magică a pisicilor. Sursa acestei puteri este capacitatea lor incredibilă de a simți chestiunile subtile.

Câinii ne protejează pe noi și casele noastre de intruși, dar pisicile ne protejează spațiul și pe noi înșine de întâlnirea cu intrușii de alt tip – forțele energetice negative.

Ați observat vreodată un comportament felin îndeaproape? Suntem de acord că poate părea ciudat și misterios. Comparativ cu câinii, care sunt mai veseli și dependenți emoțional de stăpânii lor, pisicile se comportă mult mai calm și mai distanțat.

Se pare că sunt într-o interacțiune constantă cu ceva invizibil, chiar dacă trăiesc lângă noi. Acest lucru se datorează faptului că au o legătură cu nivelurile superioare ale universului – acele niveluri care nu sunt vizibile ochiului uman.

Poate că ați observat cum pisica dvs. stă și se uită la un punct fix, ca și cum ar vedea ceva ce nu suntem capabili să observăm cu ochii noștri. Universul este alcătuit din diferite tipuri de energie, iar aceste energii, fie ele pozitive sau negative, sunt în mișcare tot timpul.

Pisicile sunt atrase de energia negativă ca un magnet. Cu cât se acumulează mai mult într-un anumit loc, cu atât aceste animale simt nevoia să o absoarbă și să o transforme. Dacă ați observat că pisica dvs. petrece cea mai mare parte a timpului într-o anumită cameră, atunci ar trebui să știți că acest lucru nu este întâmplător.

Cu cât animalul tău de blănos este mai relaxat, cu atât lucrează mai mult, indiferent dacă îți dai seama sau nu.

În plus, pisicile sunt capabile să protejeze oamenii de blesteme, de deochi și altele energii negative. Prin urmare, trebuie să vă mângâiați animalul de companie cât mai des posibil, ca și cum ar fi un talisman, ceea ce îi va permite să vă protejeze de deochi și de gândurile rele ale altora.

Pentru a profita la maximum de forța pisicii, trebuie să învățați cum să mângâiați corect animalul de companie. Acest lucru trebuie făcut astfel încât, cu mâna stângă, să poți mângâia încet gâtul pisicii, iar cu mâna dreaptă să îi poți mângâia coada. Acest lucru va crea un contact complet cu pisica și va face posibilă utilizarea pe deplin a tuturor abilităților sale minunate.

Se crede că pisicile au puteri de vindecare. Mângâind sau doar stând lângă ea, puteți elibera complet problemele stresului emoțional.

Deci, o pisică este un instrument puternic pentru curățarea spațiului înconjurător de energie negativă. Și dacă aveți o pisică, asigurați-vă că îi mulțumiți pentru ceea ce face pentru dvs. și pentru casa dvs.

Ne puteți arăta o poză cu pisica dumneavoastră?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!