Minunile sunt aproape, ele sunt pretutindeni. Viața în sine este o minune, doar că ați uitat să le vedeți.

Minunile sunt aproape, ele sunt pretutindeni. Viața în sine este o minune, doar că ați uitat să le vedeți.

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 July 2023 in De SufletLecții de viațăLifeStyleViata

Uneori pare că întreaga viață constă în zile gri și o rutină continuă. Orice evenimente sunt previzibile și legate între ele, iar dacă se întâmplă ceva spontan, atunci apar neplăceri.

În realitate, viața este plină de minuni, dar oamenii pur și simplu nu le observă. Probabil că fiecare persoană s-a întâlnit cel puțin o dată cu o adevărată minune. Doar că oamenii gândesc diferit. Unii vor spune că au trăit o minune, alții vor spune că au avut doar noroc, iar alții vor considera un astfel de eveniment doar o coincidență simplă.

Pentru ca ceva neobișnuit să se întâmple și în viața voastră, ar trebui să credeți că minunile se întâmplă cu adevărat. Puteți dezvolta credința în minuni prin comunicarea cu cei cunoscuți. Poate că unii vor povesti cum dorințele lor s-au îndeplinit într-un mod miraculos.

Unii au recăpătat un portofel pierdut cu banii de care aveau nevoie, alții s-au vindecat de o boală gravă. Alții au obținut slujba la care visau de mult timp. Puteți prinde ultimul autobuz către destinația dorită, să câștigați la loterie, să întâlniți dragostea vieții voastre și să rămâneți însărcinată când medicii spun că este imposibil.

Aveți șansa de a vedea foarte multe minuni în viața voastră. De exemplu, norocul simplu poate fi considerat o minune. Dar dacă doriți să vedeți ceva cu adevărat miraculos, trebuie să credeți în această posibilitate.

Oamenii care sunt sceptici experimentează mai puține minuni. Desigur, câștigul poate fi explicat prin teoria probabilității. Întâlnirea dragostei poate fi posibilă datorită combinației de circumstanțe. Dar merită să gândim în acest fel? Este doar o înșelătorie a creierului. În viață nu există nimic întâmplător.

Puteți face o minune cu propriile mâini. Nu trebuie să faceți ceva miraculos pentru asta. Oferiți o floare unei fete triste pe stradă, cumpărați ciocolată unui copil mic, împărțiți umbrela pe timp de ploaie cu o persoană care nu are. Prin astfel de acțiuni, le arătați acestor oameni că minunile sunt reale. În lumea aceasta, avem atât de multă nevoie de bunătate.

Merită să credeți în minuni, dar nu trebuie să uitați de realitate. Pentru a obține rezultate, va trebui să munciți asupra voastră, să conștientizați că totul începe cu voi. Voi creați realitatea!

Când se întâmplă ceva bun în viața voastră, să-l percepeți ca pe o minune, nu ca pe ceva luat de la sine. Atunci zilele voastre vor fi pline de magie, nu de zile obișnuite și monotone.

Chiar și faptul că ne trezim în fiecare dimineață este o minune, natura întreagă este o minune, faptul că organismul nostru a fost creat ca să funcționeze într-un ritm perfect este o minune.

Întregul ecosistem de pe pământ este o adevărată minune, deoarece absolut fiecare ființă, plantă și piatră de pe pământ are rolul său și a fost creat cu un motiv.

Minunile chiar există! Trebuie doar să deschidem ochii și să vedem minunile din viața noastră.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!