Mici secrete din lumea de dincolo despre modul in care un suflet isi alege corpul!

Mici secrete din lumea de dincolo despre modul in care un suflet isi alege corpul!

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 April 2019 in Spiritualitate

“Nu există nici fericire, nici nefericire în lume. Există doar comparația unei stări prin cealaltă, nimic mai mult.” – Alexandre Dumas

Unor suflete le este cu adevarat dificil ca la o perioada de timp dupa moarte sa isi gaseasca un trup in care sa se nasca. Iar motivul este foarte simplu. Daca am putea sa le divizam, sufletele se impart in trei categorii.

Din cea inferioara fac parte oamenii a caror constiinta este aproape inexistenta, a caror constiinta este inferioara; din categoria a doua fac parte cei a caror constiinta este foarte evoluata si pura; iar din a treia categorie fac parte oamenii mediocri – o combinatie a primelor doua categorii.

In India este folosita o toba, damroo, ale carei capete sunt foarte largi, iar mijlocul este foarte ingust. Daca ne imaginam aceasta toba ca fiind ingusta la capete si mare la mijloc, atunci vom putea intelege foarte usor situatia sufletelor neintrupate.

La capetele inguste se afla foarte putine suflete. Acestor suflete inferioare si superioare le este foarte dificil sa se reintrupeze. Dar sufletele care fac parte din categoria de mijloc – care sunt foarte multe – nu au nicio problema in gasirea unui trup, deoarece pentru acestea intotdeauna este pregatit un pantec.

La o perioada de timp dupa moarte, sufletul vede sute de cupluri care fac dragoste – si de care cuplu se simte atras, va patrunde in acel pantec. Multe suflete superioare nu pot intra in pantecele unor femei obisnuite.

Un suflet superior are nevoie de un cuplu care sa aiba o constiinta foarte evoluata, astfel incat sa ii fie accesibile dupa nastere potentialitatile cele mai elevate.

De aceea, un asemenea suflet trebuie sa astepte. In mod similar, sufletele inferioare trebuie si ele sa astepte pana cand apar cupluri cu o calitate a constiintei foarte decazuta. Insa sufletele mediocre nu au nicio dificultate in a se reincarna rapid. Pentru acestea exista in permanenta pantece accesibile.

Exista in India o tehnica de meditatie pentru cei muribunzi, denumita Bardo. Prin aceasta tehnica, celui care a murit i se sopteste la ureche: “O sa vezi sute de oameni facand dragoste, dar nu trebuie sa te grabesti sa te indrepti spre niciun cuplu. Mai asteapta; nu patrunde imediat in pantecul de care te simti atras.

” Daca ar face-o, ar fi exact ca si cand ar pleca la cumparaturi si ar intra in primul magazin intalnit, fara sa aleaga si fara sa faca nicio selectie intre magazine.

Prin metoda Bardo, sufletul este avertizat: ,,Ai grija! Fii foarte atent! Nu te grabi, continua sa cauti: ia totul in considerare.” Sufletul va vedea sute de cupluri facand dragoste, dar dintre toate acestea, el se va simti atras doar de un singur pantec.

Sufletele superioare si cele inferioare trebuie sa astepte pana gasesc un pantec potrivit. Sufletul inferior nu poate gasi foarte usor un cuplu care sa aiba un caracter inferior potrivit necesitatilor sale. In mod similar, sufletul superior asteapta pana gaseste un cuplu care sa ii satisfaca necesitatile.

Aceste suflete inferioare neintrupate sunt asa-zisele spirite rele despre care se vorbeste in toata istoria omenirii: iar sufletele superioare sunt zeii. Dar pentru un suflet obisnuit este intotdeauna pregatit un pantec care sa il primeasca. La o perioada de timp dupa ce s-a produs despartirea de corpul fizic, un suflet mediocru patrunde intr-un pantec pentru a porni intr-o noua existenta fizica, arata efemeride.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!