Masați acest ulei pe articulații și durerea va dispărea într-un minut!

Masați acest ulei pe articulații și durerea va dispărea într-un minut!

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 February 2021 in Remedii NaturisteSanatate

Experții spun că multe persoane suferă de dureri articulare, dureri de spate, genunchi, picioare și glezne – în special persoanele în vârstă.

Din păcate, există multe probleme de sănătate diferite care pot duce la dureri articulare. Acestea sunt, de exemplu: osteoartrita, artrita reumatoidă, borșita, guta, entorse și alte leziuni. Dar, nu trebuie să vă faceți griji! Experții medicali spun că durerile de spate ar putea să nu fie atât de groaznice dacă sunt tratate la timp.

Da, aproape 50% dintre pacienții cu dureri de spate se vor simți ușurați în timp de 15 zile dacă solicită ajutor profesional la primul semn.

Și aproape 90% dintre oameni vor simți ușurarea durerilor articulare după trei luni, indiferent de tratament. Toate acestea – doar pentru că am acordat mai multă atenție sănătății.

Mai mult, poate spune cineva – durerea dispare cu un analgezic. Nu este întotdeauna cazul, mai ales în cazul durerilor articulare . Necesită perseverență și răspuns în timp util.

Dezavantajul nu numai al durerilor articulare, dar și al durerilor de spate este că este dificil nu numai să te ridici și să mergi, dar în poziție culcat lucrurile nu arată mai bine. Unii pacienți raportează că mersul pe jos și mișcarea au un efect benefic asupra durerilor articulare.

Ei bine, astăzi este ziua ta norocoasă! De ce? La această întrebare este ușor de răspuns – deoarece în acest articol vă vom oferi o rețetă pentru cel mai bun și mai eficient ulei de casă care vă va ajuta să vă tratați durerile articulațiilor și să vă ameliorați durerile de spate. Trebuie doar să preparați acest ulei de casă și să îl aplicați pe articulațiile inflamate.

În doar 15 minute durerea va dispărea. Acest ulei de casă este foarte simplu și ușor de făcut, deoarece este compus în întregime din componente ușor accesibile.

Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

1 lingură de ardei iute

1 lingură de coada șoricelului uscat

1 linguriță de ghimbir ras

¼ (un sfert) cană de ulei de măsline cald

Mod de preparare:

Iată ce trebuie să faceți: mai întâi trebuie să adăugați ardei iute roșu, ghimbir și coada șoricelului peste uleiul cald de măsline. Apoi amestecați bine până se obține o cremă uniformă!

Cum se aplică?

Ar trebui aplicat prin masaj ușor pe articulația dureroasă și lăsat să stea timp de 15 minute. După 15 minute, clătiți cu apă caldă. Așa cum am menționat anterior, vă veți simți mult mai bine după prima utilizare! Pentru a avea un efect, trebuie să utilizați acest remediu acasă timp de cel puțin trei luni.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!