Luna in care te-ai nascut marcheaza un inceput important in viata ta. Iata cum iti influenteaza destinul

Luna in care te-ai nascut marcheaza un inceput important in viata ta. Iata cum iti influenteaza destinul

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 November 2019 in De Suflet

Mulți cred că data nașterii ne determină principalele caracteristici.

Comportamentul nostru în plan profesional, personal, personalitatea și țelurile ne sunt determinate de luna în care ne-am născut. Nu credeți?

Citește următorul articol și vei fi uimit că te vei regăsi în descrieri.

IANUARIE

Ambițios, loial, și foarte deștept, însușirile tale bune te vor ajuta mereu în viață. Însă ești predispus la gelozie, poți fi foarte încăpățânat și introvertit, cee ace ti-ar putea creea greutăți ăn viață. Menirea ta este să fii un bun lider.

Poate că la locul de muncă nu tu ești șeful, dar cu siguranță ești un bun lider. Tu deții controlul și în familie. În relațiile de cuplu poți fi echilibrat doar dacă îți învingi încăpățânarea.

FEBRUARIE

Drăguț, bun la suflet, curajos, acestea sunt calitățiile tale.

Ești predispus să subapreciezi pe cei din jur, ești ranchiunos și uneori leneș. Menirea ta este să îți exploatezi dorința de a juca, merită să îți alegi o meserie unde poți să-ți arăți abilitățiile de actor. De multe ori îți ascunzi sentimentele. Îți schimbi ușor atitudinea, ceea ce îți va îngreuna dezvoltarea relațiilor apropiate.

MARTIE

Ești sentimental și cinstit. Însă timiditatea te va trage înapoi în multe situații. Ești răzbunător, te enervezi repede. Relaxarea pentru tine e foarte importantă. Iubești să fii înconjurat de cât mai mulți, de asta locul tău e în showbiz.

Te răzgândești repede, ceea ce pentru alții poate fi deranjant. Ești dispus să te implici într-o relație doar atunci când găsești o persoană care e perfecta pentru tine din toate punctele de vedere.

APRILIE

Ești de încredere, plin de viață și cu o personalitate puternică. Însă poți fi mult prea încăpătânat și îți faci multe griji. Vei avea o viață liniștită. La locul de muncă ai de câștigat datorită gândirii tale curate. În relații te deschizi foarte greu, dar dacă placi pe cineva, îl ții aproape de tine.

MAI

Oamenii născuți în această lună sunt încăpățânați și se enervează repede. Cu toate acestea, sunt plăcuți ușor de ceilalți se bucură de multă atenție. Sunt capabili de sentimente profunde și sunt înzestrați atât cu frumusețe interioară, cât și exterioară.

Persoanele născute în mai pun mare preț pe exprimarea liberă și au înclinații spre meseriile artistice, precum muzician, actor sau scriitor. Pun foarte mare preț pe prieteni, dar au, în același timp, o nevoie exagerată să fie singuri. Reușesc să își găsească liniștea când stau singuri, în natură.

IUNIE

Ești comunicativ, creative și iubești umorul. Defectele tale sunt că ești egoist, irascibil și ești predispus la nepunctualitate. Oamenii din jurul tău cred că te cunosc, dar mereu poți să-i surprinzi. Îți îndeplinești țelurile, dar nu tot timpul țtii să-ți păstrezi reușitele. Te îndrăgostești foarte greu, dar dacă iubești pe cineva, faci totul pentru acea persoană. Ești predispus la gelozie.

IULIE

Ești un om responsabil, tolerant, loial și taciturn. Dezavantajul tău este că ești retras, uneori misterios și ești predispus la monotonie. Menirea ta este să fii din ce în ce mai bun, să ai cât mai multe reușite, succese. Te enervezi foarte repede. Cănd îți găsești perechea nu eziți să îți arăți sentimentele. Te împrietenești foarte greu, ai puțini oameni apropiați în jurul tău, ceea ce nu e un lucru rău.

AUGUST

Ești sentimental, prietenos și creativ. Defectele tale sunt gelozia, egoismul și îți place să știi totul mai bine decât ceilalți. Deobicei îți propui scopuri pe termen lung și le și atingi. Îți place competiția. Tânjești după iubire, dar greu îți arăți sentimentele. Îți iubești partenerul foarte mult și faci totul pentru el.

SEPTEMBRIE

Ești o persoană sentimentală, liniștitoare și o companie plăcută. Însă știi să și critici și îți place să domini. Ești tipul foarte nemulțumit, chiar dacă reușești ceva, niciodată nu e de ajuns. Știi foarte bine ce vrei și faci totul pentru asta, viața ta e o mare luptă. Pe plan sentimental îți dorești să cucerești cât mai mult, dar așa nu vei avea prea ușor un partener de cuplu.

OCTOMBRIE

Ești sensibil și empatic. Ești cam nehotărât, ți-e greu să iei decizii, uneori ești lipsit de energie și ești predispus la gelozie. Ai capacitatea de a-ți atinge scopurile, dar nu ai încredere în tine. Trebuie să fii mai încrezător în forțele propria și să fii mai hotărât. Pe plan sentimental poți avea mai multe decepții, deoarece vezi pe toată lumea mai bună decât e cu adevărat.

NOIEMBRIE

Ești ager, idealist și o persoană deschisă. Însă ezitarea, nervii și încăpățânarea îți învăluie zilele. Pe plan professional reușești tot ce-ti dorești. În relații te plictisești repede, de asta îți va fi greu să-ți găsești jumătatea.

DECEMBRIE

Ești un om echilibrat, încrezător și cu simțul umorului. Îți dorești să domini mereu. Îți place să-ți rezolvi singur problemele, dar întinzi o mână de ajutor celorlalți dacă au nevoie. La locul de muncă poț fi deseori conflicte. În cuplu îți place să deții controlul.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!