Lucruri pe care părinții tăi nu ți le-au spus, nu pentru că nu te iubesc, ci pentru că nu vor să te facă să suferi

Lucruri pe care părinții tăi nu ți le-au spus, nu pentru că nu te iubesc, ci pentru că nu vor să te facă să suferi

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 November 2020 in De Suflet

Oricât de strânsă ar fi relația cu mama și tatăl tău, ei ți-au ascuns ceva . Vrei să știi ce?

Iată cele 9 secrete ale părinților:

1. Au vărsat lacrimi pentru tine de nenumărate ori.

Au plâns când te-ai născut. Au plâns când ai făcut primii pași.  Au plâns când ai rostit primul cuvânt, ai apărut prima dată pe scena școlii, ai cântat la pian pentru prima dată, ai absolvit școala și facultatea… Părinții vor fi întotdeauna mândri de fiecare realizare a ta.

2. Au făcut sacrificii pe care nici nu ți le poți imagina.

Toți părinții fac sacrificii uriașe pentru copiii lor, iar ai tăi nu sunt o excepție. Când erai mic, nu-și permiteau să meargă la o petrecere sau chiar să doarmă bine. În timp ce te creșteau, toate vacanțele, carierele și obiectivele lor au fost pe locul doi, după tine. De asemenea, s-a întâmplat să-ți dea și ultima bucată, deși ei înșiși doreau să o mănânce. Cel mai probabil, nu s-au plâns niciodată.

3. Au fost în mod constant îngrijorați de tine.

Părinții sunt stăpâni ai îngrijorării. Pentru că s-au străduit să ajungi mare și sănătos. Ai fi îngrijorat și tu în locul lor! Sperăm că părinții tăi te-au învățat cum să faci față grijilor tale.

4. I-ai rănit, dar oricum te-au iubit.

Întotdeauna există o legătură specială între mamă și copil, pentru că mama trebuia să treacă prin atât de multe pentru a aduce pe lume un copil!

5. Nu sunt perfecți.

Toată lumea înțelege acest lucru în timp. Părinții ni se par o forță puternică, dar nu sunt perfecți. Când vei deveni părinte, nici tu nu vei fi perfect. Dar tot trebuie să fii puternic.

6. Sunt fericiți când te privesc.

Tu ești creația lor. Mândria și fericirea lor. Nu au iubit pe nimeni la fel de mult ca tine.

7. Le-a fost dureros să te audă plângând.

Părinții tăi au dorit întotdeauna să te știe fericit. Dacă ai căzut și ți-ai julit genunchiul, ei ți-au simțit durerea. Au fost mereu acolo.

8. Le-a fost foarte greu să se despartă de tine.

Când ai plecat departe de casă, a fost foarte greu pentru ei. La fel ca atunci când pierzi pe cineva. Dar, în același timp, a fost o victorie. La urma urmei, au reușit să facă totul bine!

9. Dacă este necesar, ar trece din nou prin toate acestea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!