Legea Karmei in viata de zi cu zi! Tu ai observat cum actioneaza Karma?

Legea Karmei in viata de zi cu zi! Tu ai observat cum actioneaza Karma?

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 May 2018 in Spiritualitate

Karma – notiune care desemneaza o lege universala in virtutea careia soarta oamenilor ar fi determinata de actiunile lor din incarnarile anterioare; fatalitate, destin.

Karma

S-a intamplat in primavara anului 1994. Tanarul american pe nume Ronald Opus a decis sa-si puna capat zilelor. In biletul de adio era scris ca Ronald a luat aceasta decizie din cauza constrangerilor de natura financiara si a lipsei de intelegere din partea parintilor (refuzul lor de a-l ajuta financiar). Dupa scrierea biletului de adio, domnul Opus a urcat pe pervazul ferestrei si a sarit de la etajul noua.

Este putin probabil ca ar mai fi facut-o, daca ar fi stiut ca in ziua sinuciderii, spalatorii de geamuri au tras plasa de siguranta la etajul 7. Oricum zburand doua etaje, Opus doar se prabusea pe plasa de siguranta, cu pantalonii umezi, dar in viata. Dar in soarta lui a intervenit un eveniment fantastic.

Atunci cand Ronald zbura pe langa etajul 8, cineva a tras de la fereastra, alicele deformandu-i capul. In timp ce politia stabilea identitatea persoanei decedate, cu capul aproape complet distrus de impuscatura, detectivii au decis ca cel care a tras din pusca, trebuie sa fie acuzat de ucidere din culpa. La urma urmei, daca nu ar fi fost impuscat, Ronald Opus supravietuia cazand pe plasa de siguranta.

Analiza ulterioara a descoperit noi circumstante. S-a dovedit ca batranul de la etajul 8, a incercat sa-si omoare sotia, dar a ratat si a impuscat in fereastra. Anchetatorii au dedus ca trebuie sa corecteze acuzatiile, adaugand tentativa de omor la cea de ucidere din culpa. In accesele de furie si in momentele cand se certa cu sotia sa, batranul intotdeauna lua pusca descarcata de pe perete si isi speria sotia prefacandu-se ca apasa pe tragaci. Acest lucru devenise deja aproape un ritual de familie. Potrivit ambilor soti, pusca statea mereu atarnata pe perete si nu a fost incarcata niciodata de nimeni.

Prin urmare, in conformitate cu legislatia din SUA, acuzatia de ucidere din culpa cadea acum pe cel care a incarcat pusca fara sa stie nimeni. Cine? Afland ca in camera sotilor certareti putea sa intre si sa faca ce vrea doar fiul lor, anchetatorii l-au contactat pe prietenul apropiat al acestuia si, astfel, au aflat multe lucruri interesante.

Stiind ca tatal sau o ameninta destul de des pe sotie cu arma agatata de perete, fiul in secret a incarcat pusca, in speranta ca la primul scandal iscat, tata lui ar tragea in mama, astfel ajungand la inchisoare. Cu toate acestea, in ultimele saptamani, cuplul a trait o viata pasnica, ce era surprinzator si l-a intristat nespus pe razbunatorul esuat.

Unde e ticalosul asta? – Cum unde? – A ramas surprins batranul. – Fiul locuieste cu un etaj mai sus …

Acum cel pe care-l cauta politia era… Ronald Opus! Acesta a incarcat pusca, iar atunci cand razbunarea nu i-a reusit, in disperare s-a aruncat de pe fereastra. Si a fost impuscat mortal, de propria sa incarcatura pe care a pus-o in pusca fara sa stie nimeni, de catre tatal sau.

Desi aceasta poveste arata ca o fictiune, este un fapt atestat in documente. Nu va jucati cu karma. Acest concept, intr-o forma sau alta, este reprezentat in toate curentele religioase si filosofice. Chiar si in cele mai vechi timpuri stiau ca daca vii cu sabia vei pieri de sabie.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!