Image

Legea celor trei: primești de trei ori ceea ce oferi

Publicat de Patricia Esca pe 28 February 2021 in SpiritualitateViata

Tot ceea ce spui și gândești este format energie și vibrații care au o frecvență specială. Legea celor Trei, care este folosită ca regulă și învățătură de viața, se bazează pe un concept simplu și eficient: „Tot ceea ce ai dăruit ți se va întoarce de trei ori”.

Această lege poate fi interpretată în două moduri:

În primul caz, se presupune că toate acțiunile tale, pozitive și negative, îți vor fi returnate, indiferent de categoriile pe care le folosești: gânduri, emoții, cuvinte sau lucruri.

În al doilea caz, se spune că tot ceea ce crezi, faci și simți este concentrat cu o anumită încărcare de energie, care are fie un semn de plus, fie un semn de minus. Așadar, această energie, pozitivă sau negativă se va întoarce la cel care a transmis-o, dar cu puterea triplată.

Aceste consecințe, care decurg din Legea celor Trei, ne determină să analizăm foarte detaliat tot ceea ce urmează să spunem și gândim, întrucât aceste lucruri vor determina ce fel de energie trimitem în Univers.

Citeste si  Invata sa te vindeci emotional si spiritual. "Nu trebuie sa tipam la rana si sa-i spunem cum sa se vindece." Avem incredere in corp pentru vindecare

Prin urmare, dacă toate acțiunile, gândurile și sentimentele tale sunt pline de dragoste și armonie, toate acestea îți vor reveni de trei ori mai mult. În exact aceeași dimensiune triplată vei primi și toată energia negativă pe care o trimiteți

Desigur, nimeni nu poate știi dacă pe viitor vor apărea situații din viața ta care te vor provoca să faci sau să spui lucruri negative. În astfel de circumstanțe, Legea celor trei se manifestă ca o lecție didactică care îți amintește de greșelile tale. Nu trebuie să o privești ca pe o pedeapsă, ci ca pe o atenționare ca data viitoare să te gândești mai mult înainte să acționezi.

Așadar, nu uita niciodată că tot ceea ce spui și gândești este plin de energie și vibrații care au o frecvență specială. Dacă trimiți vibrații de joasă frecvență în Univers, vei primi înapoi vibrații cu aceeași frecvență, dar cu o intensitate de trei ori mai mare. Iar dacă faci și gândești numai lucruri bune, atunci vei avea partea de frecvențe pozitive de 3 ori mai intense.

Citeste si  Legatura dintre aura si starea ta de sanatate

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!