Legea atracției în dragoste, sănătate și bani: trei lucruri pe care nu trebuie să le faci

Legea atracției în dragoste, sănătate și bani: trei lucruri pe care nu trebuie să le faci

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 February 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăRelatiiSpiritualitate

Viața noastră funcționează după principala lege universală: legea atracției. Este simplă și logică: o persoană atrage spre ea doar lucrurile în care crede.

Nu poți visa la fericire și în același timp să te gândești: „Viața mea este un eșec: nu am bani bani, nu sunt sănătos, nu am parte de dragoste …” Universul va vedea cum gândești și îți va adeveri „cerințele”. Un gând negativ va fi răsplătit cu de 2 ori mai multă negativitate. Acest articol este despre ceea ce nu trebuie făcut.

Oamenii fericiți atrag dragostea celorlalți oameni

Toți oamenii și toate momentele din viața noastră nu sunt deloc întâmplătoare. Ne înconjurăm cu ele voluntar sau involuntar. Dorința de a iubi și de a fi iubit trebuie să se nască în suflet, numai în acest fel poate umple toate colțurile conștiinței. Nu uitați: noi și numai noi ne creăm propria realitate.

Iată 3 lucruri pe care nu trebuie să le faci:
1. Nu păstra niciodată resentimente vechi, mai ales asupra persoanelor care cândva ți-au fost apropiate. Gândurile negative la nivel subconștient blochează oportunitățile de schimbare pozitivă în viață.

2. Nu-ți spune niciodată „nu voi reuși”. Credința în succes este principala garanție a succesului în sine.

3. Nu face niciodată din căutarea iubirii un scop în sine. Sentimentul real vine natural și armonios.

Oamenii fericiți trăiesc mai mult și se îmbolnăvesc mai rar

Sănătatea noastră fizică este o oglindire a sănătății noastre mentale. Emoțiile negative distrug corpul la nivel celular, dând naștere unor boli incurabile. De asemenea, succesul oricărui tratament depinde de setea de viață. În corpul nostru, totul este conceput inițial în așa fel încât să fie capabil să se vindece singur. Gândurile pozitive și forța spiritului sunt principalele căi spre vindecare.

Iată 3 lucruri pe care nu trebuie să le faci:
1. Nu te plânge niciodată de boală, cu excepția medicului. O persoană care se plânge constant de boli, își subminează inconștient propria sănătate.

2. Nu te diagnostica niciodată singur. Când spui: probabil că am o astfel de boală, o programezi, iar în curând temerile tale se adeveresc.

3. Nu te certa niciodată cu oameni agresivi, nu îi răspunde la răutăți. Un mesaj negativ poate distruge corpul. Și sănătatea începe cu pacea interioară și cu o atitudine pozitivă față de viață.

Nu banii aduc fericirea, ci fericirea aduce banul

Habar n-avem cât de greșiți suntem când spunem „Dacă aș avea bani, aș fi cu adevărat fericit”. Legea atracției funcționează exact invers: bogăția, succesul și alte beneficii încep să apară într-o persoană tocmai când se simte cu adevărat mulțumită de propria situație. Cu alte cuvinte, sentimentul de fericire poate face o persoană mai productivă, persistentă, încrezătoare în sine, ceea ce va duce în mod direct la creșterea veniturilor materiale.

Iată 3 lucruri pe care nu trebuie să le faci:
1. Nu spune niciodată „niciodată”. Elimină pentru totdeauna expresiile „Nu voi ieși niciodată din datorii”, „Nu voi găsi niciodată un loc de muncă bun” etc. Aceste fraze sunt un blocaj puternic asupra bogăției și prosperității.

2. Nu economisi niciodată bani „pentru o zi ploioasă”, altfel riști să ai nevoie de ei foarte curând. Este mai bine să găsești o altă formulare: „pentru momente plăcute”.

3. Nu vă învinovățiți niciodată pentru cheltuieli neplanificate și achiziții spontane. La urma urmei, acestea reprezintă o porțiune a emoțiilor pozitive, fără de care procesul de a face bani își pierde sensul.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!