Legatura dintre aura si starea ta de sanatate

Legatura dintre aura si starea ta de sanatate

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 October 2018 in Spiritualitate

Energia pe care o emană corpul și spiritul nostru, la un anumită frecventă vibrațională se numește ”aură”. Nu oricine poate vedea această aură, dar pentru cunoscători(în special pentru pisici) arată ca niște raze sau un oval de lumină în jurul fiecăruia dintre noi.

Oamenii de știință au studiat fenomenul de ”aură” și au ajuns să documenteze cu succes acest fenomen, astfel încât să ne arate cât de sănătoși suntem sau care este starea noastră de spirit.

Culoarea și vitalitatea aurei variază de la persoană la persoană în funcție de energia sa specifică. Aura se poate schimba de la o zi la alta, de la clipă la clipă, în funcție de experiențele, emoțiile sau gândurile pe care le ai, deoarece acestea determină câmpul energetic.

La Universitatea Tehnică din St. Petersburg, doctorul Konstantin Korotkov încearcă să facă legătura între aură și sănătatea unui individ. Până acum , a creat un aparat care citește bioenergia organismelor și a mediului înconjurător. Acest aparat fotografiază norul de electroni din jurul unei persoane și printează rezultatul. Imaginea printată este apoi comparată cu alte imagini ale altor subiecți sănătoși. Astfel, specialiștii pot urmări bolile și le pot vindeca înainte de a deveni letale.

Ce spun culorile aurei despre noi

Galben– cei care au aura predominant galbenă, sunt inteligenți, logici și isteți. Aceștia nu iau nici o decizie cu inima ci doar cu capul, nu se lasă influențați de emoții și pot fi foarte sârguincioși, deoarece ca Tip A sunt setați să își atingă scopurile.

Roșu – după cum ați ghicit, oamenii cu aura rosie sunt zvăpăiați, agitați și nu pot fi îmblânziți prea ușor.Aceștia iubesc libertatea, aventura, adrenalina , se plictisesc foarte repede, sunt foarte încrezători în puterile proprii, și de obicei, nu suferă de boli fizice sau psihice. Sunt oameni de acțiune, pragmatici, care iau decizii destul de rapid.

Roz – oamenii cu aura roz sunt generoși, drăguți, emană o stare de bine, sunt naivi și romantici incurabili. Pe de altă parte sunt empați, cu abilități psihice și talente creative, niște idealiști, ceea ce îi împiedică să vadă lumea așa cum e. Vor să schimbe lumea și simt că asta este misiunea lor,și au o mulțime de prieteni pentru că sunt sociabili și carismatici.

Verde – dacă ai aura verde atunci cu siguranță iubești natura, duci un stil de viață sănătos, ești cu picioarele pe pământ, logic, iar oamenii vin la tine tot timpul pentru a le oferi sfaturi în ceea ce privește viața. Mașina și casa sunt impecabil de curate, ceea ce se reflectă în stilul de viață pe care l-ai adoptat, îți place stabilitatea și siguranța, ceea ce te face să fii câteodată, prea rigid.

Portocaliu – dacă ai aura portocalie sigur îți place să fii în centrul atenției, să fii înconjurat de cât mai mulți oameni, deaorece ești carismatic, vesel, zgomotos,”sufletul petrecerii”. Cu toate acestea, îți dai seama dacă ceilalți se simt sau nu bine și încerci să remediezi situația. Îți pierzi repede cumpătul, iar dacă consideri că ai greșit îți vei cere imdiat iertare.

Violet – această culoare îi reprezintă pe cei cu abilități psihice puternice, sunt sensibili la energiile și emoțiile care îi înconjoară, au o fire contemplativă, sunt misterioși și tăcuți. Sunt considerați empați pentru că simt totul la un nivel mult prea profund, sunt timizi, dar sunt buni de pus pe rană. Au impresia că nu sunt înțeleși de ceilalți oameni, de aceea preferă să fie singuri; nu au mulți priteni, dar cei pe care îi au îi adoră. Pentru că toată lumea profită de pe urma firii lor deschise este bine să își protejeze energia.

Albastru – această culoare reprezintă vitalitate în comunicare și o persoană echilibrată. Această culoare reprezintă calmul, serenitatea,ca atare oamenii cu această aură sunt pacifiști, găsesc soluții la orice problemă, știu să atenueze un conflict, sunt corecți și deschiși. Această aură oferă un echilibru perfect între emoții și sentimente.

Auriu – această aură reflectă iubirea pentru lucrurile de lux în viață. Oamenii cu această aură vor să fie în centrul atenției, ca atare au o viață socială foarte activă. Sunt independenți, nu cer ajutorul nimănui, pot părea superficiali datorită gusturilor extravagante.

Alb/Argintiu – această aură reflectă oameni versatili, care se pot adapta la orice situație în funcție de mediul înconjurător. De obicei, îi găsim ca profesori sau leaderi, de aceea oamenii se simt atrași de ei, dar au nevoie să fie puși la punct câteodată, pentru că sunt orgolioși.

Maro – cei cu această aură tind să se ”ocupe” mai mult de defectele altora decât de ale lo, de aceea vor deprinde obiceiuri negative și per total, și o imagine negativă.

Negru– punctele negre din aură sau aura neagră, reprezintă blocaje în câmpul energetic : probleme nerezolvate, depresie, furie, stagnare, nemulțumire, sau orice altă emoție negativă. Acești oameni trebuie să își facă timp pentru ei și să nu se mai judece atât de aspru.

Să încercăm să fim optimiști, pozitivi, relaxați și să nu ne dorim niciodată un curcubeu al aurei, pentru că fiecare dintre noi merităm o culoare pură și echilibrată sau una energică și plină de vitalitate. Să fim sinceri și deschiși cu noi înșine! Să vibrăm cu Universul!

Sursa: zenunivers.ro – Alexandra Dănciulescu

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!