Jurămintele, promisiunile și angajamentele dintr-o viață anterioară pot deveni o blestemare în viețile următoare

Jurămintele, promisiunile și angajamentele dintr-o viață anterioară pot deveni o blestemare în viețile următoare

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 March 2023 in SpiritualitateViata

Fiți atenți la cuvintele rostite din inimă. Nu contează către cine sunt adresate: fie că sunt adresate vouă sau altor oameni. În acest articol vom oferi exemple despre cum deciziile luate în urma unor emoții negative pot influența următoarele vieți ale sufletului.

În sine, cuvântul + emoția rezultă atât vorbe frumoase, cât și vorbe urâte. Senzația timpului însuși s-a accelerat destul de mult în ultima vreme. Prin urmare, karma sau orice consecințe ale acțiunilor greșite, emoțiilor sau gândurilor negative se îndeplinesc acum aproape instantaneu. Și de multe ori acestea nu afectează doar o viață. Voi da trei exemple:

„Este mai bine să nu ai o familie decât să simți o astfel de durere …”

O fată a apelat la o ședință de hipnoză regresivă datorită absenței relațiilor în viața ei. Ea se vedea constant cu persoane, avea întâlniri normale, întâlniri romantice și chiar începuturi de relații cu bărbați, dar de fiecare dată când venea vorba de a trece aceste relații la următorul nivel, totul se destrăma.

Se destrămau, de obicei, brusc și complet ilogic, uneori din motive absurde. Ceva înăuntrul ei părea să blocheze dezvoltarea relațiilor către nivelul de conștiință a familiei. Astfel, fata voia să știe dacă această problemă a pornit din trecut. Așa că a început regresia (călătoria în viața anterioară).

Ședința a început imediat cu viața în care ea era mireasă și avea de ales: fie un soț bogat, fie unul sărac, dar pe care îl iubea foarte mult. În acea viață ea a ales banii. În regresie este întotdeauna foarte interesant să vezi conexiunile deciziilor luate și dezvoltarea ulterioară a evenimentelor legate de acestea.

Am mers mai departe în aceeași viață și am văzut cum se degrada, din punct de vedere emoțional, odată cu anii, cum se acumula iritarea în interior. Viața fără iubire, chiar dacă ai bani, te duce în cele din urmă la o stare de epuizare emoțională completă și dezamăgire.

Brusc, în timpul ședinței, ea spune fraza: „Mai bine fără familie decât așa” … într-o ședință individuală există întotdeauna posibilitatea de a găsi, în plus, viața în care aceeași decizie despre sine a fost spusă pentru prima dată.

În acest caz, a fost vorba despre un program ancestral. Corpul nostru își amintește totul și astfel am găsit cauza, trecând prin programul distructiv ancestral prin senzații în corp.

La a cincea generație în linia tatălui acestei fete, propria ei străbunica și-a pierdut întreaga familie în evenimente istorice grele: soțul iubit și mai mulți copii deodată. Acest lucru s-a transformat într-o durere foarte insuportabilă pentru ea. Acolo, în inima ei, ea a strigat exact aceeași frază: ,,Mai bine fără familie decât cu o asemenea durere…”

În regresie, nu poți schimba evenimentele în sine, dar schimbarea deciziei în momentul cauzalității închide acest program distructiv și îl trimite în arhiva memoriei, cu alte cuvinte, încetează să mai influențeze viețile viitoare.

După ședință, fata a început o relație foarte frumoasă care se îndreaptă spre căsătorie, îi ținem pumnii să reușească de data asta.

“Cei ținuți captivi nu se înmulțesc…”

În viața actuală, o femeie este infertilă. A fost nevoită să recurgă la fertilizarea in vitro și la un ovul donat pentru a-și naște fiica mult dorită. Dar există și o altă problemă, această femeie nu se simte liberă nicăieri, nici măcar acasă.

În orice moment, soacra ei poate deschide ușile cu cheia ei și poate intra, dându-i ordine. La locul de muncă, de asemenea, există puține lucruri care îi aduc bucurie. Femeia se simte ca și cum ar fi prinsă într-o capcană. Chiar și sesiunea de regresie a trebuit să o facă în ziua în care se afla într-un concediu de odihnă.

Aici este, de asemenea, o istorie de familie legată de naștere. Femeile din familia ei de pe linia mamei erau aproape toate nefericite. A găsit cauza principală în timpul sclaviei. Prin senzațiile corpului, a descoperit lanțurile.

Imediat, mai mulți strămoși ai familiei ei prin linia feminină erau în lanțuri. Apoi a urmat această frază, “Cei ținuți captivi nu se înmulțesc”. A fost nevoie de o singură frază, strigată cu emoții, care a distrus sistemul de reproducere, care a dus la infertilitatea și sentimentul de lipsă de libertate pentru câteva generații.

“Aș fi preferat să le dau totul…”

În viața actuală, un bărbat avea probleme cu banii. Era o persoană foarte onestă și cinstită, mereu plătea toate facturile la timp. Indiferent unde lucra și chiar și în propria afacere, el se afla întotdeauna în aceeași situație: avea suficienți bani pentru a plăti salariul tuturor și toate celelalte cheltuieli, dar pentru el însuși rămânea întotdeauna doar o sumă mică de bani. Alteori, în viața lui au avut loc pierderi majore: de proprietăți, afaceri și bani.”

Așa că s-a dus la o ședință de regresie și a mers în viața de dinainte. Era un gospodar bogat, cu terenurile sale, pajiști mari, creștea animale, avea soție și mulți copii. O familie fericită și prosperă. Dar… au venit timpurile de desproprietărire. I s-a făcut o propunere să dea totul colectivului agricol, să-și piardă toată proprietatea și bunurile dobândite.

El a refuzat. Așa că a fost condamnat și el și soția lui. Acolo, între pereții gri și reci, va regreta amar decizia sa. “Aș fi preferat să le dau totul”, apoi a plâns amar, rămânând cu o durere teribilă în suflet…

Am privit și o altă variantă, ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi fost de acord să dea totul atunci. Și s-a dovedit că, deoarece era cel mai puternic fermier din sat, oamenii l-ar fi ales sigur președinte de cooperativă agricolă. Ar fi recuperat totul în câțiva ani și totul ar fi fost bine.

Concluzie

Memoria profundă a subconștientului nostru are un impact foarte puternic asupra vieții noastre. Scopul terapiei regresive constă în găsirea cauzelor primare ale blocajelor noastre de acum.

Schimbând decizia, eliberăm sufletul de acea povară. Apoi, în viața curentă a unei persoane, schimbările pozitive apar destul de rapid.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!