Iubirea este o forță care guvernează toate legile și energiile Universului.

Iubirea este o forță care guvernează toate legile și energiile Universului.

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 October 2023 in De SufletSpiritualitateViata

Iubirea este o putere care vindecă și transformă, este cheia pentru a-ți dezvălui potențialul și pentru a te deschide către o lume nouă. Adesea, alegerea inimii cere să renunți la condițiile obișnuite și stabile sau să te opui raționamentelor logice ale minții, opiniei altora sau a persoanelor apropiate.

Pentru a-ți dezvălui cu adevărat inima, trebuie mai întâi să treci prin etapa de curățare de tot ceea ce împiedică starea de iubire necondiționată.

Deschiderea inimii este imposibilă fără acceptarea de sine. Poți iubi întreaga lume, dar dacă încă ai așteptări de la tine, te condamni sau te acuzi, nu vei putea să-ți realizezi întregul potențial și să aduci darurile tale în lume, darurile cu care ai venit pe această planetă.

A-ți deschide inima înseamnă a te accepta pe tine însuți, cu toate succesele și eșecurile, fără judecăți și evaluări. Să îți accepți atât lumina, cât și întunericul, să îți permiți să alegi și să acționezi în funcție de ceea ce îți dictează sufletul, în ciuda logicii și stereotipurilor.

A te iubi pe tine însuți înseamnă să te alegi pe tine, pornind de la ideea că ești o parte a unui întreg, asemenea unei celule în corp, și starea ta afectează întregul organism. Prin urmare, prima grijă a celulei este să aibă grijă de ea însăși, pentru a elimina presiunea și a distribui echitabil sarcinile cu celelalte celule.

Este mai bine să îți asumi riscul și să te îndrepți către inimă decât să rămâi în zona de confort, sacrificându-ți sufletul pentru o stabilitate iluzorie.

Stabilitatea este relativă, în timp ce Iubirea este cea mai puternică forță creatoare din Univers, capabilă să atragă dorințele și să elibereze de cele nedorite. Totul este subordonat Iubirii.

Iubirea necondiționată este posibilă doar atunci când te ridici deasupra structurii ego-ului tău, când îți extinzi conștiința până la starea de observator, până la un punct în care nu există nici întuneric, nici lumină, nici bine, nici rău, ci doar o Sursă unică – punctul de unde totul începe și se termină.

Atunci, în fiecare acțiune, cuvânt, om sau stare, vei vedea un înțeles sacru și vei recunoaște planul divin și frumusețea. Totul este Dumnezeu. Totul este iubire. Totul este unul.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!