Îți prezentăm câteva citate cu o încărcătură deosebită de înțelepciune, care definesc prosperitatea și bogăția.

Îți prezentăm câteva citate cu o încărcătură deosebită de înțelepciune, care definesc prosperitatea și bogăția.

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 June 2018 in CitateViata

Dacă unele te vor pune pe gânduri, altele te vor face să fii mai încrezător și să crezi că ești demn de o viață mai bună. Sperăm că aceste gânduri vor fi un start bun în calea succesului tău.

1. „Banii nu trebuie să fie un scop. Poți obține succes doar având o ocupație pe plac. Mergi în această viață spre lucrurile pe care le iubești și fă-le atât de bine încât cei din jur să nu-și poată lua ochii de la tine.” (Maya Angelou)

2. „De fiecare dată când omul își permite să primească ceea la ce a visat, se extinde Universul și face ca și alții să primească ceea la ce visează.” (Klaus Joel)

3. „Banii sunt un barometru de măsurare a iubirii pe care o împărtășești și o primești datorită muncii minunate pe care o îndeplinești.” (Susan Evans)

4. „Belșugul este starea interioară a minții tale. Dacă te vei uita numai la „insuficiență”, atunci ea va deveni mai multă în viața ta. Uite-te la ceea ce ai deja și belșugul va fi mai mare.” (Sri Sri Ravi Shankar)

5. „Ce crezi despre bani? Dacă pe ascuns crezi că banii semnifică răul, atunci nu mai ai șansa să devii bogat.” (Bodo Schaefer)

6. „Dacă vrei să ai mulți bani, trebuie să arăți așa de parcă îi meriți.” (John Kaun)

7. „Oferă-ți dreptul de a iubi lucruri frumoase. Astfel, tu îți vei oferi și dreptul de a avea banii necesari pentru a cumpăra aceste lucruri.” (Lise Bourbeau)

8. „Pentru a se forma o adevărată conțiință a prosperității e necesară lărgirea viziunii tale în ceea ce privește lucrurile pe care le poți deține. Oamenii prosperi văd oportunitățile, ei nu se gândesc niciodată: „E prea frumos ca să fie adevărat.” Ei așteaptă de la viață tot ce e mai bun. Ei își imaginează cea mai bună cale, iar apoi se apucă de muncit pentru a-și realiza planurile.” (Randy Gage)

9. „Lumea este îmbelșugată și plină de posibilități, însă prea mulți oameni vin la havuzul vieții cu o sită în loc de cisternă sau cu o linguriță în loc de excavator. Ei se așteaptă la puțin și în rezultat primesc puțin.” (Ben Sweetland)

10. „Banii sunt una dintre puteri. Însă o putere și mai mare o au studiile în domeniul financiar. Banii vin și pleacă, dar dacă știi cum ei lucrează, vei putea să-i conduci și să devii mai bogat.” (Robert Kiyosaki)

Ritualurile pe care trebuie să respecți pentru ca în casa ta să dăinuie succesul și prosperitatea, să ai mereu bani și să nu duci lipsuri! Se spune că sunt idei lansate de celebra Baba Vanga.

1. Nu mânca sau bea apă dintr-o farfurie stricată sau crăpată dacă nu vrei să fii lipsit de succes, bunăstare și prosperitate – vesela spartă e ghinion și viața se poate fisura. Prin urmare, este mai bine să arunci blidul, dacă a apărut chiar o mică crăpătură sau i-a sărit o margine.

2. Dacă vrei ca niciun rău și nicio persoană rea să îți poată trece pragul casei tale, iar norocul să devină un oaspete frecvent – atârnă deasupra ușii de la intrare două crenguțe de soc încrucișate.

3. Dacă dorești prosperitate și noroc în tot ceea ce faci, dimineața, când ieși din pat, pune jos piciorul drept în primul rând, și apoi stângul. Și nu căuta niciodată al doilea papuc, în timp ce primul este deja încălțat. Mai întâi găsește-i pe ambii, apoi încalță-te!

4. Dacă vrei să vină norocul în casa ta, păstrează mereu o monedă Talisman a altui stat, dar numai de argint. Dacă vrei să începi o nouă filă în viața ta, așteaptă luna nouă și rearanjează mobilierul din casă. Norocul nu va aștepta mult.

5. Nu lăsa niciodată pe masă bucăți de pâine nemâncată, dacă vrei să îți păstrezi fericirea. O bucată de pâine, chiar și uscată, nu se va arunca, în caz contrar, casa ta nu va avea prosperitate. Mai bine hrănește cu ele păsările, animalele, scrie ea.md.

6. Dacă succesul ți-a întors spatele, presară sare pe toate pervazurile din casa ta. Las-o atâta timp până când norocul nu se întoarce. După asta, ia mătura și strânge-o toată, fără să o atingi cu mâinile, pune-o într-un pachet și du-o departe de casă sau îngroap-o.

7. Dacă povestești cuiva despre succesul și averea ta, bate de trei ori pe ceva de lemn și scuipă de trei ori peste umărul stâng, ca să nu-l deochi.

8. În cazul în care în casa ta este o oglindă spartă, pentru a evita problemele, stropește-o cu un pic de apă și apoi îngroap-o în pământ. Dacă în cameră în care stă agățată o oglindă a stat cineva bolnav pentru o lungă perioadă de timp, sau a fost o ceartă, ori s-au întâmplat neînțelegeri, este cazul să ștergi sau stropești oglinda cu apă sfințită.

9. Nu da niciodată banii mărunți săracilor, cei primiți ca rest de la cumparat pâine sau sare – riști să cazi în sărăcie. De asemenea, nu dona ultimul mărunțiș, rămas în portmoneu.

10. Când îți cumperi un portmoneu nou, pune acolo pentru o vreme o bijuterie scumpă din aur. Va aduce o mulțime de bani și multă avere. Pune în portmoneul în care ții banii frunze de mentă și un praf de scorțișoară. Ele atrag după sine banii.

11. Dacă dorești să ai mereu bani și să nu cunoști nevoi, niciodată nu transporta banii într-un tub, nu număra banii din pușculiță și niciodată nu pune geanta pe podea.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!