Invatamintele lui Wayne Dyer sunt mana cereasca pentru un suflet care vrea sa se deschida catre potentialul sau cel mai inalt

Invatamintele lui Wayne Dyer sunt mana cereasca pentru un suflet care vrea sa se deschida catre potentialul sau cel mai inalt

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 February 2019 in Citate

20 de invataturi de la Wayne Dyer pentru toate sufletele

1. Cand judeci pe cineva, nu definesti persoana respectiva, ci pe tine insuti.

2. Daca iti schimbi modul in care privesti lucrurile, lucrurile la care privesti se schimba.

3. Nu poti fi singur daca iti place persoana cu care esti singur.

4. Modul in care oamenii te trateaza face parte din karma lor; modul in care reactionezi este al tau.

5. Circumstantele nu fac un om, ci il dezvaluie.

6. Cea mai inalta forma de ignoranta este cand respingi ceva despre care nu stii absolut nimic.

7. Esti in parteneriat cu toate celelalte fiinte omenesti, nu intr-o competitie care evalueaza ca esti mai bun decat unii si mai rau decat altii.

8. Foarte rar vei simti regret pentru ceva ce ai facut. Ceea ce nu ai facut te chinuie. De aceea, mesajul este clar. Fa-o! Incearca sa apreciezi momentul prezent. Profita de fiecare secunda din viata ta si savureaz-o.

9. Cand dansezi, scopul tau nu este acela de a obtine un anumit loc pe ringul de dans. Este acela de a te bucura de fiecare pas.

10. Daca esti convins ca vei reusi, vei vedea oportunitati. Daca esti convins ca nu, vei vedea obstacole.

11. A invinovati pe cineva este o pierdere de timp. Indiferent de cat de mult consideri ca ti-a gresit cineva, acest lucru nu te va schimba pe tine.

12. Nu poti controla intotdeauna ceea ce se intampla in exterior. Insa poti controla intotdeauna ceea ce se intampla in interior.

13. Daca intalnesti pe cineva al carui suflet nu este aliniat cu al tau, trimite-i dragoste si mergi mai departe.

14. Reputatia ta este in mainile altora. Asta este ceea ce reprezinta reputatia. Nu o poti controla. Singurul lucru pe care il poti controla este caracterul tau.

15. Dragostea este abilitatea si disponibilitatea a de a le permite celor la care tii sa fie ceea ce ei aleg sa fie fara nicio insistenta de a te multumi pe tine.

16. Atasamentul fata de a avea dreptate creeaza suferinta. Cand ai de ales intre a avea dreptate si a fi bun, alege sa fii bun si priveste cum suferinta ta dispare.

17. Inceteaza sa te porti ca si cum viata ar fi o repetitie. Traieste aceasta zi ca si cum ar fi ultima ta zi. Trecutul e incheiat si dus. Viitorul nu este garantat.

18. Avand in vedere tot ce ti s-a intamplat, ai doua variante: fie simti mila pentru tine, fie poti sa tratezi ceea ce ti s-a intamplat ca pe un dar. Totul este fie o oportunitate pentru a evolua, fie un obstacol care te impiedica din a creste. Tu esti cel care alege.

19. Pacea este rezultatul reantrenarii mintii pentru a procesa viata asa cum este ea in loc de cum crezi tu ca ar trebui sa fie.

20. Schimba-ti gandurile interioare pe frecventele mai inalte ale iubirii, ale armoniei, ale bunatatii, ale pacii, ale bucuriei si vei atrage si mai mult din toate acestea.

Cateva ganduri adunate din popor:

Tu eşti cel care a cerut să fie lăsat aici, pe acest Pământ, astfel încât să poţi face ceva remarcabil, ceva care contează pentru tine, pe care nu ai fi putut să-l faci nicăieri altundeva şi nici altcândva.

Singurele lucruri care contează cu adevărat la sfârşitul sejurului tău pe acest Pământ, sunt: Cât de frumos ai iubit? si Care a fost calitatea iubirii tale?

Fiecare persoană, întâmplările vieţii tale, toate sunt cu tine pentru că tu le-ai atras înspre tine. Ceea ce alegi să faci cu ele este treaba ta.

Orice rău ar fi să-i faci altcuiva, fă-ţi-l întâi ţie însuţi.

Nu există o problemă care să nu îţi lase un dar după ce trece. Cauţi problemele pentru că ai nevoie de darurile lor.

Nu ţi se va trimite niciodată o dorinţă fără să-ţi fie dăruită şi puterea de a o realiza. S-ar putea însă să fie nevoie să depui efort pentru aceasta.

Nu exista greşeli. Întâmplările pe care le atragi asupra ta, oricât de neplăcute ar fi ele, sunt absolut necesare pentru ca tu să înveţi ceea ce trebuie să ştii. Fiecare pas pe care îl faci este necesar pentru că tu să ajungi la ţelul pe care ţi l-ai propus.

Ia aminte la ce îţi spune viaţa. Ea îţi arată tot ce trebuie să ştii despre ceea ce poţi să devii.

Ceea ce te inspiră, te şi ghidează şi te şi apără.

Singura datorie pe care o ai, oricând, în cursul oricărei vieţi, este să-ţi fii loial ţie însuti.

Câţi îşi trăiesc vieţile fără să descopere vreodată ceea ce ştiu sau ce iubesc? Mulţi. Este datoria ta să nu îţi îngădui să ajungi ca ei.

Nu e nimic de iertat când ştii că ai chemat la tine toate experienţele din viaţa ta. De ce te-ai încrunta la cei care îţi aduc ceea ce ai cerut?

Când trăieşti cu maximă intensitate, nu mai contează deznodământul jocului. Orice s-ar întâmpla, este bine.

O viaţă este şansa ta de a exprima Sinele în cel mai palpitant şi creativ mod cu putinţă.

Ţi-ai reglat capacitatea de percepţie la o anumită frecvenţă, şi numeşti tot ceea ce poţi vedea “lumea”. Te poţi acorda, oricând, la frecvenţe noi.

O viaţă creativă şi plină de iubire pentru ceva, orice, este o viaţă sănătoasă. Când faci ceea ce te face fericit, ai parte de vindecare şi siguranţă.

Pentru a putea începe să înveţi orice, trebuie să laşi la o parte siguranţa pe care ţi-o dă ignoranţa. Semnul de recunoaştere al ignoranţei tale este tăria cu care crezi în nedreptate şi în tragic. Ceea ce omida numeşte sfârşitul lumii, adevăratul Maestru numeşte fluture.

Nu exista paradisuri, nici infernuri, ci doar aceste lumi nesfârşite pe care tu însuti le creezi, până în momentul când vei găsi soluţia.

Fă ceea ce ai visat întotdeauna să faci şi nu va mai rămâne loc pentru regrete.

Împărtăsindu- ţi iubirea, vei fi purtat către o viaţă magică, a fericirii interioare, pe care alţii, neîmpărtăşind-o cu tine, nu o pot cunoaşte.

Unii spun să înduri, unii spun să slujeşti, unii să te detaşezi. Dar cine îţi spune să găseşti ceea ce este cu adevărat bine pentru tine?

Să înveţi înseamnă să descoperi ceea ce ştiai deja. Să faci înseamnă să demonstrezi că, într-adevăr, ştii. Să-i înveţi pe alţii înseamnă să le aminteşti că şi ei ştiu, la fel de bine ca şi tine. Sunteţi, cu toţii, învăţăcei, muncitori, învăţători.

Cel mai bine ştii să îi înveţi pe ceilalţi lucrurile pe care tu însuţi trebuie să le înveţi cât mai bine.

Pentru a aduce ceva în viaţa ta, imaginează-ţi că este deja acolo.

Destinul nu te forţează să mergi într-o direcţie pe care nu vrei să o urmezi. Tu eşti cel care alegi. Destinul tău este în mâinile tale!

Continuă să eviţi problemele, şi nu vei fi niciodată cel care le-a depăşit.

Ţi-ai dat propria viaţă ca să ajungi cine eşti astăzi. A meritat?

Eşti o fiinţă a luminii. Ai venit din lumină, te vei întoarce în lumină; la fiecare pas te înconjoară lumina fiinţei tale nelimitate.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!