Invata sa traiesti viata cu recunostinta si astfel vei fi un om mai bun! -“Cu cat esti mai recunoscator, cu atat atragi mai multe lucruri bune.”

Invata sa traiesti viata cu recunostinta si astfel vei fi un om mai bun! -“Cu cat esti mai recunoscator, cu atat atragi mai multe lucruri bune.”

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 April 2019 in Personalitate

“Sa ne ridicam si sa fim recunoscatori, pentru ca, daca nu am invatat multe lucruri astazi, macar am invatat putine, iar daca nu am invatat nici putine, macar nu ne-am îmbolnavit, iar daca ne-am îmbolnavit, macar nu am murit; așa ca, haideti sa fim cu totii recunoscatori.” – Buddha

Universul este o imensa oglinda, ceea ce exprimam inspre el ni se intoarce inapoi. Daca este iubire si recunostinta, vom primi inapoi aceleasi lucruri. Daca este dezamagire si deznadejde, vom primi inapoi exact aceste lucruri. Este incredibil cat de usor putem sa ne schimbam destinul si starea de spirit prin simplu fapt de a alege sa credem. Bogat nu este acela care are mai mult, ci acela care stie sa se multumeasca cu ce are.

Sase lectii pe care ni le ofera recunostinta:

1.Nu ai nevoie de mai mult decat ai deja. – Acest lucru nu este valabil in cazul celor care nu au minimul necesar pentru existenta, desigur, cum ar fi mancare, adapost, sau apa curata, insa, daca acum citesti acest articol de pe un smart phone sau computer, inseamna ca ai o viata mai buna decat multe alte miliarde de oameni. Ai tot ce iti trebuie. Nu ai nevoie de mai mult. Sigur ca poti tinde spre mai mult, dar nu ai nevoie de mai mult.

2. Fii prezent pentru a fii recunoscator. – Nu poti fi recunoscator pentru oamenii din viata ta si pentru ceea ce ai daca nu traiesti prezentul. Binecuvantarile incep cu aerul pe care il respiri chiar acum. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa fii recunoscator pentru acest moment din viata ta.recunostinta

3. Recunostinta este forma cea mai profunda de apreciere. – Sa fii recunoscator pentru oamenii din viata ta este darul cel mai de pret, lauda cea mai mare pe care le-o poti oferi. Pot fi si oameni cu care nu te vei mai intalni niciodata in viata si nu este nicio problema daca se intampla asta. Poti fi recunoscator pentru simplul fapt ca i-ai intalnit.

4. Cu cat esti mai recunoscator, cu atat atragi mai multe lucruri bune. – Cand simti recunostinta pentru tot ce ai, vei atrage mai multe lucruri bune si mai multi oameni buni. Mustele trag mai mult la miere decat la otet, nu-i asa?

5. Cand esti recunoscator esti fericit. – Si totusi a fi fericit nu inseamna intotdeauna a fi recunoscator. Cand esti recunoscator te simt cu adevarat fericit. Cand esti recunoscator pentru ce ai in viata, fericirea vine in mod firesc.

6. Recunostinta te obliga sa ierti. – Nu conteaza cat de mult ai suferit din cauza unei persoane, invatam cate putin despre noi insine si despre lume de la fiecare persoana care intra in viata noastra, si pentru acest lucru, ar trebui sa fim recunoscatori

Recunostinta este una dintre fortele speciale din viata care creste pe masura ce o daruiesti. Recunostinta este o energie a taramului spiritual asemanatoare cu flacara unei lumanari. Pe masura ce “o daruim”, flacara lumanarii, aprinzand alte lumanari, lumina sa ca si recunostinta creste.

De fapt, doar cu lumanarea noastra am putea aprinde un numar nelimitat de lumanari, ajutand la iluminarea lumii din jurul nostru. Cu cat suntem mai recunoscatori, cu atat dam mai departe din lumina noastra si cu cat este mai mare aceasta lumina, cu atat mai multe miracole vom vedea in vietile noastre.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!