Invata sa tii departe secretele de acesti oameni daca vrei sa-ti fie bine

Invata sa tii departe secretele de acesti oameni daca vrei sa-ti fie bine

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 December 2019 in Dezvoltare Personala

Oamenii ar trebui sa aiba incredere in propriul instinct, mai ales atunci cand vine vorba de increderea acordata celor din jur. Acestea fiind spuse, sa vedem care sunt cele 7 persoane in care nu trebuie sa ai incredere:

Barfitorul

Prima persoana de pe lista este barfitorul. Din fericire, acesta este usor de identificat, deoarece nu se poate controla. Spune-i in fata ca preferi sa nu discuti despre nimeni, care nu este de fata.

Prietenul fezabil

Acesta este cel mai greu tip de depistat. El se comporta asemeni unui adevarat conducator si, te jigneste cu zambetul pe fata. Nu uita totusi ca nu prea te poti baza pe el in situatii limita.

Judecatorul

Acest prieten nu se va bucura niciodata pentru binele tau, insa ori de cate ori are ocazia te critica si iti spune cum ar rezolva el problema.

Cel care isi doreste sa urce in clasa sociala

Acest tip poate fi usor de observat, caci se foloseste de orice tertip pentru a urca pe scara sociala. Arata intotdeauna bine, are un vocabular curat si nu se va sfii sa te foloseasca drept praf de tun.

Cel care promite mereu

El are intentii bune si, iti promite vrute si nevrute, doar pentru a se asigura ca ramai in viata lui, insa de cele mai multe ori nu se tine de promisiune.

Cel care nu are intentii bune

De acesta trebuie sa fugi mancand pamantul. Te va sabota si se va asigura ca nu vei avea niciodata succes, deoarece nu accepta ca altul sa fie mai bun decat el.

Competitorul

Poate fi un om iritant, deoarece orice activitate ati face-o impreuna, o va asimila ca fiind o competitie. Este important sa iti alegi cu grija oamenii din viata ta, altfel vei avea de suferit, iar noi nu ne dorim asta pentru tine.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Citate despre incredere

1.Durerea schimbă oamenii, făcându-i să aibă mai puțină încredere în ceilalți, să gândească mai mult și să se izoleze de alții.

2. Încrederea este ca o gumă de șters, se face din ce în ce mai mică cu fiecare greșeală.

3. Să nu ai încredere în tot ce vezi. Chiar și sarea arată ca zahărul.

4. Ce doare cel mai tare este când crezi în cineva orbește, iar acea persoană îți dovedește că într-adevăr ești orb.

5. Atunci când începi să te întrebi dacă poți avea încredere sau nu într-o persoană, atunci este momentul când ar trebui deja să știi că nu poți avea.

6. Să nu îți pară rău. Eu am avut încredere în tine. Este greșeala mea, nu a ta.

7. O femeie care are probleme de încredere este o femeie care a auzit de prea multe ori „Îți promit că nu te voi răni niciodată” , însă acțiunile au dovedit contrariul.

8. Întotdeauna să ai încredere în primul instinct. Dacă inima și sufletul tău simt că ceva nu este în regulă, de obicei se adeverește.

9.Ai încredere în vibrațiile tale, energia nu minte.

10. Ura nu este cel mai mare inamic al iubirii. Frica este. Distruge abilitatea ta de a avea încredere.

11. Ai încredere în tine, apoi vei știi cum să iubești.

12. Este nevoie de foarte mult adevăr pentru a dobândi încrederea și de o singură minciună pentru a o pierde.

13. Niciodată să nu îți ceri iertare pentru că ai avut încredere în intuiția ta- creierul îți poate juca feste, inima poate fi oarbă, însă intuiția are întotdeauna dreptate.

14. Nu îmi mai pun încrederea sau credința în nimeni. După o vreme obosești să fii mereu dezamăgit.

15. Există două motive pentru care nu avem încredere în oameni: primul pentru că nu îi cunoaștem, iar al doilea pentru că ajungem să îi cunoaștem.

16. Ai nevoie de ani pentru a construi încrederea, secunde pentru a o destrăma și o veșnicie pentru a o repara.

17. Ai încredere în sincronizarea din viața ta. Ai încredere în călătoria ta prin viață.

18. Atunci când un tren trece prin tunel și este întuneric, nu arunci biletul și sari din el. Șezi cuminte și ai încredere în inginer.

19. Scuzele acceptate, încrederea pierdută.

20. O relație fără încredere este ca o mașină fără combustibil. Poți sta în ea cât de mult vrei, însă nu vei ajunge nicăieri cu ea.

21. Sunt o persoană suficient de bună să te iert, dar nu suficient de proastă pentru a mai avea încredere în tine vreodată.

22. Încetează să mai ai încredere în oameni și încearcă mai degrabă să crezi în tine.

23. Este greu să mai crezi în oameni zilele acestea.

24. Ai încredere că Dumnezeu va aduce oamenii potriviți în viața ta, la momentul potrivit și pentru motivele potrivite.

25. Încrederea pierdută și furia vor închide o inimă până când sinceritatea și iubirea vor reuși să o deschidă din nou.

26. Dacă vei reuși să înșeli pe cineva, să nu crezi că acea persoană este proastă. Ar trebui să realizezi că a avut încredere în tine mai mult decât ai fi meritat.

27. Nu am încredere în oameni foarte ușor. Așa că atunci când îți spun că am încredere în tine, să nu cumva să mă faci să regret.

28. Când vei avea încredere pe deplin în cineva, fără vreo urmă de îndoială, cu siguranță vei obține unul dintre aceste două rezultate: o persoană pe viață sau o lecție pe viață.

29. Relațiile sunt despre încredere. Dacă trebuie să faci pe detectivul, atunci este timpul să mergi mai departe.

30. Ai încredere că atunci când răspunsul este nu, există un DA mai bun în așteptare.

31. Ai grijă în cine ai încredere și cui alegi să îi spui problemele tale. Amintește-ți că nu oricine îți zâmbește îți este și prieten.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!