Învață să mulțumești Universului și el te va ajuta să-ți împlinești toate visurile.

Învață să mulțumești Universului și el te va ajuta să-ți împlinești toate visurile.

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 June 2023 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitateViata

Acum există mulți oameni care susțin că trebuie să mulțumești neapărat Universului/ Lui Dumnezeu/ Destinului pentru ceea ce ai. Este cu adevărat necesar acest lucru pentru a fi fericit? Haide să înțelegem cum funcționează acest lucru.

Atunci când prețuiești ceea ce ai, te afli într-o stare de acceptare a ceea ce Universul are să-ți ofere. Această senzație de plinătate și îndeajuns nu numai că îți oferă sentimentul de liniște și bucurie, dar aduce și noi surse de venit în viața ta. Nu este întâmplător faptul că mulți oameni remarcă că atunci când lucrezi cu plăcere și nu până la epuizare, fluxul financiar devine mult mai puternic.

Universul ajută și pe cei care privesc lumea cu bunătate și iubire. Aceasta nu înseamnă deloc că trebuie să fii naiv. Este vorba despre perceperea vieții așa cum este, cu toate bucuriile și tristețile, frumusețea și imperfecțiunea ei. Deoarece atunci când te accepți și te iubești pe tine și această lume, toate încercările și necazurile nu ți se par nedrepte. Îți dai seama că într-un fel sau altul, ele contribuie la creșterea și dezvoltarea ta.

Cum poți ajunge la această stare și să înveți să mulțumești Universului? Un exercițiu special îți poate fi de ajutor. La sfârșitul zilei, te așezi cu un caiet și un pix și scrii:

1. Pentru ce îți mulțumești ție însuți, pentru lucruri bune și utile pe care le-ai realizat în ziua respectivă.

De exemplu: “Îmi mulțumesc pentru faptul că azi m-am strâns și am făcut toate treburile casnice, chiar dacă a fost greu”, “Îmi mulțumesc pentru că am avut grijă de sănătatea mea și am făcut mișcare astăzi”, “Îmi mulțumesc pentru că i-am ridicat starea de spirit iubitului meu și i-am pregătit o surpriză romantică” etc.

2. Pentru ce le mulțumești persoanelor apropiate (prieteni, părinți, iubit) în ziua respectivă.

De exemplu: “Îi mulțumesc colegului meu pentru că m-a ajutat să termin sarcina la timp”, “Îi mulțumesc mamei că mi-a transmis gemul meu preferat”, “Îi mulțumesc prietenei mele că a sunat doar așa, să vadă cum stau”, “Îi mulțumesc soțului meu că s-a ocupat de treburile casnice și m-a lăsat să merg la masaj”.

3. Pentru ce mulțumești lumii, Lui Dumnezeu, Universului, Destinului în ziua respectivă.

De exemplu: “Îi mulțumesc Universului pentru faptul că astăzi am avut multe motive de bucurie și zâmbete”, “Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că familia noastră trăiește în bunăstare și armonie”, “Îi mulțumesc destinului pentru că am ocazia să fac ceea ce îmi place”.

Dacă repeți acest exercițiu în fiecare zi, vei observa și tu cât de multe lucruri frumoase și minunate există în viața ta. Necazurile mici nu îți vor umbri ziua atât de mult, deoarece te vei obișnui să-ți concentrezi atenția asupra lucrurilor bune, nu asupra celor rele.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!