Intr-o iubire, femeia sufera cel mai mult, pentru ca pune suflet prea mult…

Blestemele fac parte din cultura poporului nostru din cele mai vechi timpuri si in ciuda faptului ca nu multa lume crede in ele, pana si cele mai inalte fete bisericesti confirma existenta lor. Tocmai din aceasta cauza exista atatea metode de a scapa de blesteme si au fost identificate unele dintre simptomele cele mai clare care denota cand o persoana se afla sub vreun blestem. Blestemele sunt facute de unii oameni asupra altora pentru a-i face pe acestia sa aiba diverse suferinte, fie in dragoste fie pe plan profesional, fie in sanatate. Cele mai intalnite simptome ale blestemelor sunt:
  • Stare de nervozitate si profunde dureri de cap permanente
  • Somn agitat, plin de cosmaruri
  • Stare de confuzie si deprimare
  • Caderea rapida a parului
  • Pierdera banilor, investitii proaste
  • Ghinion in dragoste, lipsa unei persoane apropiate si a relatiei de cuplu pe termen lung
  • Stare constanta de greata si simtirea unui nod in stomac.
  • Senzatia permanenta ca aveti ghinion
  • Vrei sa faci un copil si nu poti
In ciuda faptului ca exista blesteme din cele mai crunte, greu de redat si care sunt cunoscute, dupa cum chiar fetele bisericesti afirma, doar de catre cei care se ocupa de ocult, de vraji si de magie neagra, au fost create o serie de rugaciuni si cuvinte menite sa dezlege marea lor majoritate. Mai mult decat atat, exista o serie de sfaturi batranesti care pot ajuta o persoana sa se fereasca de blesteme. Iata unele dintre aceste sfaturi batranesti: 1. Bea apa sfintita de sarbatori 2. Poarta un ban de argint in buzunar 3. Pune-ti sare sfintita in incaltari 4. Plantele care te feresc de rau 5. NU primi niciodata o batista! Este unul dintre cele mai utilizate articole pentru legarea cununiilor, farmece de boala, saracie si moarte. Si nici nu darui un asemenea cadou. Se spune ca batista, folosita la inmormantare aduce despartirea. 6. Tine un cutit tamaiat la piciorul patului Iata care sunt cele mai uzuale rugaciuni folosite de preoti pentru eliberarea de blesteme: Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Unule-Nascut, Fiule si Cuvantul Tatalui, Care ai rupt toata legatura pacatelor noastre prin patima Ta si ai suflat in fetele Apostolilor Tai si ai zis: Luati Duh Sfant, carora veti ierta pacatele, se vor ierta lor, si carora le veti tine, tinute vor fi, Tu, Stapane, prin Sfintii Tai Apostoli ai daruit si preotilor care slujesc cele sfinte in sfanta Biserica Ta sa ierte pacatele pe pamant si sa lege si sa dezlege toata legatura nedreptatii; deci si acum Te rugam pentru fratele nostru, care sta inaintea Ta: da-i lui mila Ta, rupe legatura juramantului si a blestemului cu care s-a legat, si orice a vorbit din nestiinta sau din nebagare de seama, sau din slabiciune sufleteasca a lucrat, Cel ce stii neputinta omeneasca, ca un iubitor de oameni si bun Stapan, toate pacatele cele de voie si cele fara de voie, iarta-le, Tu, Cel ce dezlegi pe cei legati, Cel ce ridici pe cei cazuti, nadejdea celor deznadajduiti, odihna celor osteniti; slobozeste si pe robul Tau din legatura pacatelor lui. Ca s-a preaslavit preasfant numele Tau, impreuna cu al Parintelui Tau cel fara de inceput si cu al Preasfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. Indura-te Doamne, Bunule si Iubitorule de oameni, Care pentru indurarile Tale ai trimis pe Unul-Nascut Fiul Tau in lume, ca sa rupa zapisul gesealelor cel asupra noastra si sa dezlege legaturile celor legati de pacate si sa propavaduiasca celor robiti iertare, Tu Stapane, si pe robul Tau libereaza-l cu bunatatea Ta, de legatura ce este pusa asupra lui, si-i daruieste lui sa se apropie fara de pacat, in toata vremea si in tot locul, cu indraznire catre slava Ta, si cu cuget curat sa ceara de la Tine mila cea bogata. Ca milostiv si iubitor de oameni Dumnezeu esti, si Tie slava inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

Nu ignora niciodata o persoana care te iubeste pentru ca intr-o zi vei realiza ca ai pierdut luna in timp ce numarai stelele.

De-a lungul vietii noastre avem numeroase relatii – uneori ajungem sa ne indragostim, apoi sa ne despartim si iar sa ne impacam. Unii oameni intra pe orbita noastra, altii ne parasesc lasandu-ne in spate cu cateva lectii importante invatate.

Potrivit BrightSide, psihologii sunt de parere ca o persoana se poate indragosti cu adevarat de doar trei ori. Si fiecare astfel de experienta, in felul ei, este importanta si chiar necesara.

Iata despre ce este vorba:

1. Dragostea ca in povesti

Destul de des, prima noastra dragoste soseste cand suntem inca foarte mici. Ni se pare un sentiment despre care am citit doar in basme, asa ca il idealizam si credem ca este pentru o viata.

In aceste momente, avem tendinta de a ne schimba. Refuzam sa acordam atentie problemelor care apar si suntem pregatiti sa sacrificam principiile noastre de dragul relatiei pentru ca, in adancul nostru, credem ca totul este asa cum ar trebui sa fie.

Modul in care relatia este vazuta in exterior este mai important decat ceea ce simtim cu adevarat.

2. Dragostea complicata

Cea de-a doua dragoste din viata noastra este cea mai complicata. Increzatori ca ne-am invatat lectia din experientele anterioare, avem grija sa alegem un tip complet diferit de partener. Sau, cel putin, asa credem.

Suntem susceptibili de a fi manipulati, mintiti sau chiar raniti. Ne agatam de orice ocazie de a carpi relatia noastra, insa fiecare noua incercare se transforma intr-un esec si mai mare. Este o adevarata drama cu cateva momente de fericire (ocazionale).

O astfel de iubire ne invata ca este important sa primesti iubire la schimb.

3. Dragostea adevarata

Publicitate

Cea de-a treia dragoste apare in viata noastra atunci cand renuntam la a mai astepta. Ea vine neinvitata si nu pare sa respecte ideea noastra cu privire la cum ar trebui sa fie dragostea adevarata. Nu este nici macar perfecta – insa este o relatie autentica, caracterizata printr-un sentiment extraordinar, ceva ce nu poate fi explicat in cuvinte.

In aceasta etapa in viata, nu mai avem asteptari. Nu mai pierdem timpul gandindu-ne la ce calitati ar trebui sa aiba iubirea vietii noastre. Suntem, in sfarsit, pregatiti sa ne acceptam partenerul pentru ceea ce este cu adevarat.

O astfel de iubire ne invata sa traim cu adevarat; ne invata ca o relatie nu trebuie sa fie perfecta pentru a fi pentru totdeauna.

„Linistea sufleteasca nu o vom putea gasi niciodata atata timp cat nu facem pace cu ceea ce este in viata noastra in acest moment. In clipa in care acceptam totul exact asa cum este si nu incercam sa schimbam absolut nimic, atunci o pace deplina se asterne inauntrul nostru. Intelegem ca totul este asa cum trebuie sa fie si ca totul ne conduce spre Binele Nostru cel mai Mare. Ne deschidem inimile si suntem pregatiti sa ne primim mesajele pe care le avem de preluat, fara sa ramanem in lupta si in rezistenta cu viata.

Ego-ul este cel care vrea intotdeauna mai mult, care nu este niciodata multumit cu ceea ce este si cu ceea ce are in acest moment de Aici si de Acum, el este cel care vrea intotdeauna sa fie altfel decat este. Cand ramanem la nivelul lui, se vor da in continuare o multime de lupte interioare, care ne vor indeparta de la Esenta noastra Adevarata. Insa, cand facem pace in totalitate cu ceea ce este si devenim prezenti, reintorcandu-ne in centrul fiintei noastre, la Iubire si acceptare completa, lucrurile vor incepe sa se armonizeze natural. In inima noastra se va face din ce in ce mai multa pace, iar vietile noastre vor fi din ce in ce mai armonioase.”


Publicitate


Alte Articole