Îngrijorările constante pentru cei dragi sunt distructive pentru planurile și oportunitățile lor.

Îngrijorările constante pentru cei dragi sunt distructive pentru planurile și oportunitățile lor.

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 November 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturi

Grijile vin la pachet cu o energie distructivă, care are vibrații scăzute. Ele pătrund în câmpul informațional al unei persoane și îi distrug planurile.

În special femeile obișnuiesc să se îngrijoreze, pentru soț, pentru copii, pentru lumea din jur. Există persoane foarte anxioase, care se îngrijorează pentru cei dragi toată ziua.

Nu le rămâne timp să se bucure de viață, ei veghează mereu, au o mare misiune – să le poarte grija altora. Fără să realizeze că, astfel, le distrug destinul și îi lipsesc de putere pe cei dragi.

De exemplu, văd cum părinții scriu în grupurile școlii că se îngrijorează pentru testul copilului. Nu văd sensul în asta. Cum poate să îl ajute cu asta? Nu poate, ba chiar dimpotrivă.

În loc să se îngrijoreze în mod inutil, pot spune pur și simplu: “Am încredere în fiul meu. Totul va fi bine pentru. Știu că va face față.” Sau cel mai bine, părintele poate să își motiveze copilul să învețe mai mult și să îi pună întrebări la sfârșit din ceea ce a învățat.

Copiii se simt rău din cauza grijilor sufocante, sunt ca niște spini pentru ei. Copilul vrea să se joace, să se dea pe topogan, dar mama îi interzice, pentru că îi este frică. Ea va continua să se îngrijoreze.

De asemenea, soția se îngrijorează și pentru soțul ei. Tot timpul își imaginează și își conturează scenarii înfricoșătoare sau negative în mintea ei, atunci când el pleacă de acasă sau când nu îi răspunde la telefon pentru 5 minute. Se gândește în mod constant la lucruri negative. Este tensionată emoțional.

Astfel, în loc să transmită energie pozitivă și inspirație, ea îi transmite soțului ei o energie distructivă. Mai mult, îl întreabă constant unde este, ce face și cum se simte. Ea se îngrijorează, nu-i așa? Așa arată dragostea.

Bărbați, dacă vreți succes în afaceri, nu le spuneți niciodată soțiilor nimic până când afacerea nu este terminată. În acest fel, ele nu se vor mai îngrijora și stresa și nu vă vor mai pune toată ziua întrebări despre acel subiect.

Înțelegeți, o femeie cu energia ei feminină este o creatoare a spațiului și a evenimentelor. Mamă / materie / materializare – totul este la fel. Dacă gândește pozitiv și constructiv, totul în jurul ei înflorește. Dacă gândește negativ, ea distruge totul în jurul ei. Materie / antimaterie.

Ce trebuie să facă o mamă care își dorește binele copilului ei? Cel puțin să creadă că totul este bine și minunat. Să aibă încredere în Dumnezeu, să aibă încredere în copii, să se roage pentru ei.

Exemplu de rugăciune pentru fiică: “Știu că fiica mea este cea mai frumoasă, demnă de cel mai bun bărbat, demnă de fericire și bucurie. Demnă de prosperitate. Știu că se va căsători și va crea o familie fericită și solidă atunci când va fi momentul potrivit. Știu că Dumnezeu o protejează și o păzește, că viața ei este în mâinile Sale și în voia Sa. Prin urmare, totul va fi bine.”

Aceasta este cea mai bună rugăciune pentru un copil. La fel și pentru soț sau pentru oricare altă persoană.

Mulți se vor regăsi în acest text. Știu că te îngrijorezi pentru că îți pasă, dar nu este niciodată prea târziu să începi să construiești în loc să distrugi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!