Îngerii păzitori există – aceștia sunt oamenii care te iubesc cel mai mult din lume.

Îngerii păzitori există – aceștia sunt oamenii care te iubesc cel mai mult din lume.

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 February 2021 in De SufletSpiritualitate

Îngeri. Creaturi spirituale. Ființe divine. Mesageri. Păstrătorii lumii noastre și a tot ceea ce ne este drag … Și știi ce? Cred în îngeri. Nu contează cât de nebun, imposibil sau nerealist sună, dar cred în îngeri.

Am văzut prea multe pentru a nu crede. În viața mea au avut loc diverse evenimente, iar unele dintre ele au fost greu de supraviețuit. Este atât de dificil încât nu aș fi făcut-o dacă nu ar fi fost pentru sprijinul unei persoane speciale. Îngerul meu păzitor …

Acesta este motivul pentru care nu voi înceta niciodată să cred în îngeri. Îngerii există. Dacă nu crezi, uită-te în jur. Aceștia sunt oamenii care te iubesc cel mai mult din lume.

Iată 7 semne evidente că ai un înger păzitor:

1. Acești oameni te cunosc mai bine decât tine. Împreună, ați trecut prin multe lucruri, așa că ei știu cine sunteți cu adevărat. Sunt familiarizați cu fiecare dintre stările dvs., dar nu v-au întors spatele. Știu, de asemenea, cum îți bate inima. Dacă ai o astfel de persoană în viața ta, fii recunoscător pentru aceasta.

2. Te simți întotdeauna confortabil alături de ei. Atât de confortabil încât poți spune orice vrei. Vorbești despre orice și faci orice fără teamă de critici și că vor râde de tine. Alături de ei, găsești libertate.

3. Te ascultă la un nivel mai profund. Și nu ascultă doar ca să răspundă, ci mai degrabă să înțeleagă durerea ta și să găsească o modalitate de a ajuta. Acesta este ceea ce îi face pe acești oameni atât de unici și îi face să iasă din mulțime. Și de aceea ei sunt îngerii tăi păzitori: lângă ei poți fi oricând tu însuți.

4. Ei vă oferă puterea de care aveți atât de mare nevoie. Ei sunt sursa inspirației, motivației, schimbării și sprijinului tău în viață. Ei sunt lumina ta la capătul tunelului, dovadă că dacă există voință, atunci va exista întotdeauna o cale de ieșire. Sunt puterea de care ai nevoie atât de mult.

5. Te-au ajutat să te vindeci și să scapi de traumele din trecut. Te-au ajutat să faci față multor momente dificile din viața ta. Ei ți-au însoțit fiecare pas. Ei te-au îndrumat, sfătuit, vindecat … Fără ei nu ați fi aici astăzi …

6. Nu te judecă niciodată. Acești oameni respectă alegerea ta și îți susțin toate deciziile, chiar dacă nu sunt de acord cu ele. Încearcă întotdeauna să se pună în locul tău, pentru că doar așa poți privi lucrurile din unghiuri diferite și să te înțeleagă.

7. Există ceva la ei care te face să te simți ca și cum la un moment dat din viața ta ați trecut prin multe împreună. Poate într-o altă dimensiune sau într-o altă realitate. Oricum ar fi, dar este destul de evident că legătura cu această persoană este mai mult decât alte relații din viața ta.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!