Înger păzitor: Semne că Îngerul Păzitor se află undeva în apropiere

Înger păzitor: Semne că Îngerul Păzitor se află undeva în apropiere

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 March 2021 in SpiritualitateViata

Suntem adesea mângâiați de gândul că îngerii păzitori stau în spatele umerilor noștri, veghează asupra noastră și ne protejează în momentele dificile din viața noastră. Oferă speranță chiar și în cele mai întunecate vremuri și uneori evităm, ca prin minune, necazurile.

Există o teorie conform căreia îngerii păzitori sunt iubiții noștri dragi care au părăsit această lume fizic, dar au rămas cu noi la nivel mental. Sunt prezenți invizibil în apropiere și încearcă să protejeze și să avertizeze.

Iată 10 semne că îngerul păzitor este în aproprierea noastră:

1. Forme în nori.

În copilărie, probabil că urmăreai norii, căutând forme familiare în ei. Cu toate acestea, dacă, atunci când privești cerul, vezi contururile unei persoane dragi, dar o persoană care te-a părăsit, este posibil să nu fie un astfel de accident.

2. Culoare.

Puțină lume știe, dar fiecare înger este asociat cu o culoare care îi determină energia. Și alegând această culoare, îi putem invita în viața noastră. În același timp, pot folosi această culoare pentru a vă informa că sunt în jur. Dacă începeți brusc să vedeți aceeași culoare oriunde vă uitați, acordați-i atenție.

3. Sunete în urechi.

Dacă auziți sunete în urechi pentru care nu există nicio explicație fizică, acordați atenție acestuia. Când ființele spirituale încearcă să ne ghideze sau să ne furnizeze informații, acest lucru se întâmplă adesea prin așa-numitele „descărcări”, transmiterea informațiilor superioare de pe cealaltă parte a vălului.

Întrucât aceste informații ne sunt transmise la nivel spiritual, este posibil să nu știm nici măcar că se întâmplă, cu excepția sunetelor care țiuie sau zumzăie în urechile noastre.

Ei spun că muzica este un limbaj universal care permite tuturor limbilor, culturilor și popoarelor să comunice. De asemenea, este capabilă să transmită mesaje din tărâmul spiritual. Aveți o melodie specifică asociată cu un prieten decedat sau un membru al familiei?

S-ar putea să descoperiți că nu puteți scoate o anumită melodie din cap sau veți observa o melodie cântând oriunde mergeți. Deși acest lucru poate fi explicat ca o simplă coincidență, acesta ar putea fi un mesaj din lumea spiritelor.

5. Intervenție angelică.

Acesta este unul dintre cele mai extreme semne. Și vorbim despre oameni care la un moment dat în viața lor nu ar fi putut să iasă dintr-o situație fără speranță, dacă nu s-ar fi întâmplat un miracol. De exemplu, au ratat autobuzul și au ratat avionul, care s-a prăbușit ulterior.

Astfel de lucruri sunt doar un miracol, ci un exemplu de intervenție divină. Sunt un semn că cineva te protejează.

6. Fluturi.

Recunoscut în multe religii și culturi ca simbol al schimbării și al transformării, fluturele este asociat și cu cele dinaintea noastră. După ce au trecut în lumea spirituală, ei nu se pot întoarce întotdeauna în forma pe care noi o recunoaștem. În schimb, pot folosi fluturi pentru a veni să ne spună că sunt alături de noi.

7. Animale.

Fii atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău în timp ce treci prin cele mai grele momente din viața ta. Dacă sunteți obosit emoțional și observați un animal sau o pasăre care stă în apropiere sau chiar se apropie de voi, ca și cum ar oferi sprijin, atunci știți că acesta este un spirit.

În timp ce îngerii noștri păzitori nu ne pot contacta întotdeauna direct, ne pot oferi sprijin printr-o altă ființă.

8. Pene albe.

Penele albe au fost considerate mult timp un semn de puritate și pace asociat cu prezența îngerilor. Dacă vedeți o pană întinsă pe pământ, considerați-o nu doar o coincidență. Indiferent dacă decideți să o priviți sau să o ridicați și să o păstrați, această pană poate fi un semn că îngerii vă privesc.

9. Lumânări sau sclipiri de lumină.

Când ființele spirituale intră în lumea noastră din tărâmul spiritual, nu sunt ființe fizice precum tine. În schimb, ele se manifestă ca energie care se mișcă prin lumea noastră.

Deși adesea nu le vedeți prezența fizică, este posibil să le observați cu coada ochiului. Acest lucru este adesea văzut ca un fulger de lumină sau un efect sclipitor în vederea noastră periferică.

10. Sentimente sau senzații.

Deși există multe semne fizice, tangibile de luat în considerare, nu subestimați niciodată puterea propriei intuiții și a primelor impresii. Uneori știi doar că este cineva în jur.

Dacă acest sentiment este însoțit de un sentiment de confort, siguranță și căldură, atunci ar putea fi îngerul tău păzitor pe umărul tău. De asemenea, s-ar putea să simți că cineva se uită la tine sau simți o mână pe umăr.

Cum ai simțit prezența îngerilor în viața ta?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!