In viata noastra vom intalni trei tipuri de iubiri! Invata sa le deosebesti si sa investesti in cea care merita cu adevarat!

In viata noastra vom intalni trei tipuri de iubiri! Invata sa le deosebesti si sa investesti in cea care merita cu adevarat!

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 March 2019 in De Suflet

“Fericirea iubirii are o durată scurtă. Durerea iubirii durează toată viața.” – Rabindranath Tagore

Iubirea este un simplu cuvant, pana cand apare cineva in viata noastra si ii confera insemnatate. Cu siguranta si tu ai auzit ca fiecare om are trei mari iubiri in viata. De asemenea, fiecare iubire are o anumita insemnatate. De cele mai multe ori,prima iubire apare in tinerete, chiar in adolescenta. Aceasta este iubirea idealista, cea asemanatoare basmelor.

Aceasta iubire este cea care ne arata cum trebuie sa ne comportam in societate si vine cu un respect mai mare fata de familie. De cele mai multe ori, in acest moment nu stim cu exactitate cum ar trebui sa arate dragostea si ce ar trebui sa simtim. Credem doar ca suntem indragostiti si punct.

Aceasta este iubirea vazuta prin ochi celor din jur si invatam de la altii cum ar trebui sa arate.

O iubire care arata atragator.

Cea de-a doua este iubirea cu nabadai— cea care ne arata cum suntem si cata nevoie avem sa fim iubiti. Aceasta este iubirea care raneste!

Este momentul cand facem greseli, pe care le tot repetam asemeni unui carusel si oricat de mult am incerca sa facem totul bine, ajungem in acelasi punct. Aceasta este de cele mai multe ori o dragoste nesanatoasa bazata pe manipulare si drama, in aceasta situatie, incercarea de a face lucrurile sa mearga primeaza!

Ar trebui sa primeze si dragostea!

Cea de-a treia dragoste este cea pe care nici macar nu o mai asteptam. Cea care pare gresita la inceput, care ne distruge orice idee pe care o aveam despre dragoste, cea care izvoraste atat de usor incat nici nu mai pare reala. Este aceea a carei conexiune nu poate fi explicata, deoarece nu am planificat-o niciodata.

Aceasta este iubirea prin care ajungem sa stabilim o conexiune cu o persoana, fara ca macar sa ne dam seama de acest lucru. Aceasta este genul de iubire care nu implica reguli si ne arata ca nu avem nevoie de notite pentru ca ceva sa fie concret. Aceasta este iubirea care bate necontenit la usa noastra si nu se opreste pana cand nu-i deschidem.

Este iubirea pe care o simtim a fi sincera.

Poate ca nu toti ajungem sa simtim aceasta iubire, insa acest lucru se intampla pentru ca nu suntem pregatiti. Poate ca trebuie sa intelegem ce este cu adevarat dragostea, pentru a simti-o!

Este posibil sa ne trebuiasca o viata intreaga pentru a invata o anumita lectie, insa daca suntem norocosi, putem invata destul de repede.

Poate ca nu este important daca suntem noi pregatiti, atat timp cat iubirea este.

Exista si acei oameni care se indragostesc o data pentru totdeauna. Pozele cu bunicii nostri care par la fel de indragostiti si la 80 de ani reprezinta iubire pura si ne lasa cu indoiala, daca noi am iubit vreodata.

Cineva mi-a spus ca bunicii nostri sunt norocosi si poate ca a avut dreptate. Eu cred ca cei care ajung sa iubeasca si a treia oara sunt cei mai fericiti. Acestia sunt cei care s-au recompus din cenusa, au suferit si au inteles cum trebuie sa iubeasca.

Daca nu a functionat in trecut nu inseamna ca nu va functiona niciodata.

Ceea ce strica iubirea este ca nu iubim fara bariere. Este alegerea noastra daca ne dorim sa ramanem intr-o relatie, in care nu mai exista iubire, toata viata. Putem alege sa fim fericiti!

Ganditi-va la acea iubire care ne face sa ne simtim ca acasa, indiferent unde ne-am afla- acea iubire eterna. Poate ca exista ceva special la prima noastra iubire si ceva unic la cea de-a doua, insa adevarata incantare apare la cea de-a treia.

Cea care apare in graba. Rezista. Cea care ne arata de ce nu au functionat celelalte.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!