“În viaţă ceea ce-ţi doreşti şi ceea ce primeşti coincid foarte rar” – Adevaruri despre viata care ne vor arata realitatea, asa cum este ea, cu bune si rele!

“În viaţă ceea ce-ţi doreşti şi ceea ce primeşti coincid foarte rar” – Adevaruri despre viata care ne vor arata realitatea, asa cum este ea, cu bune si rele!

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 March 2019 in Dezvoltare Personala

“Acolo unde cei infranti vad bariere, invingatorii zaresc trambuline.” – Robert Brault

Să trăieşti o viaţă plină de recompense nu este uşor şi desigur că nimeni nu-ţi poate garanta asta. Însă este posibil ca atunci când ai atitudinea potrivită, eşti determinat/ă sa mergi într-o anumită direcţie şi faci tot efortul de care eşti în stare, rezultatele încep să apară.

1. Nimeni altcineva nu-ţi poate oferi răspunsurile exacte de care ai nevoie pentru a fi fericit – Sunt foarte multe răspunsuri pe care doar tu ţi le poţi da prin experienţă şi autoreflexie. Aşa că încetează să-i mai asculţi pe alţii care-ţi spun ce ar trebui să-ţi doreşti. Îndreaptă-ţi atenţia către interiorul tău. Atunci când eşti în mijlocul agitaţiei şi al haosului, fă un pas în spate şi vei observa că în acel moment, dacă te asculţi cu atenţie, vei şti care este cea mai bună decizie pentru tine.

2. Cei mai nefericiţi oameni sunt cei cărora le pasă cel mai mult de ceea ce cred alţii – Dacă stai şi te gândeşti bine, nu ai nimic de dovedit şi sunt multe lucruri pe care le poţi face. Lasă ca opiniile celor din jur să te informeze. Evită să le laşi să te limiteze.

3. Oamenii cu care te înconjori te vor ajuta să urci sau să cazi – Fă-ţi un obicei din a te înconjura cu oameni care gândesc constructiv, care te influenţează pozitiv. Lasă-i să fie acel element subtil care-ţi aduce continuu aminte să fii cea mai bună variantă a ta.

4. Confortul este ucigaşul numărul 1 al viselor – Până la urmă poţi fi confortabil sau curajos, însă nu amândouă în acelaşi timp.

5. Cu toţii facem alegeri însă până la urmă acestea definesc cine suntem – Între ceea ce a avut loc şi ceea ce se va întâmpla există ceea ce alegi. Nu eşti un produs al circumstanţelor în care te afli ci un produs al deciziilor pe care le iei. Asta înseamnă să eviţi să laşi fricile pe care le ai să-ţi decidă viitorul.

6. Singura legătură dintre a vrea ceva şi a obţine ceva este să faci ceva – Nu există nicio scurtătura, pastilă magică sau formulă de succes care să te scutească de a acţiona în mod deliberat şi concentrat pe ceea ce faci.

7. Dacă reuşita nu ar avea un preţ, atunci nu ar avea nicio valoare – Trebuie să plăteşti un preţ. Pune osul la muncă şi bucură-te de rezultate. De departe este mai bine să fii extenuat în urma unei zile de muncă pentru ceva semnificativ decât să fii obosit făcând aproape nimic. Pune mâna şi investeşte timp şi energie în lucrurile importante pentru tine.

8. Problemele sunt o parte din fiecare poveste de succes – Viaţa devine mai generoasă în timp ce ne solicită din ce în ce mai mult. Dacă întâmpini probleme, acesta este un lucru bun. Înseamnă că faci progres. Înseamnă că înveţi şi te dezvolţi. Singurii oameni care nu au nicio problemă sunt cei care nu fac nimic.

9. În viaţă ceea ce-ţi doreşti şi ceea ce primeşti coincid foarte rar – Până la urmă, după ce ai făcut tot ceea ce ai putut face, ceea ce trebuie să se întâmple se va întâmpla şi ce nu trebuie să apară nu va apărea. Ţine minte că cel mai de preţ cadou pe care viaţa ţi-l poate oferi s-ar putea să nu fie împachetat aşa cum te aştepţi.

10. Viaţa se schimbă în mod constant şi de cele mai multe ori într-un mod imprevizibil – Da, viaţa se schimbă însă şi tu poţi face acelaşi lucru. Dacă eşti tras în toate direcţiile de forţe pe care nu le poţi controla, ia o pauză, respiră adânc de două-trei ori şi realiniază-te cu ceea ce este cel mai important pentru tine. Este important să ai curajul să faci acea schimbare necesară atunci când trebuie, să ai puterea de a merge mai departe cu această schimbare şi să fii sigur că totul va fi exact aşa cum ar trebui să fie.

Concluzii

Câteodată viaţa este dură. Sunt multe lucruri pe care pur si simplu nu le poţi controla însă trebuie să le laşi să curgă natural. Evită să laşi elementele pe care nu le poţi controla să interfereze cu cele pe care poţi să le schimbi. Concentrează-ţi atenţia pe acei paşi importanţi pe care POŢI să-i faci astăzi şi treci la acţiune!

Nu poţi şti cu exactitate ce se află dincolo de linia orizontului însă asta face călătoria să fie mult mai interesantă. Asta face ca ziua de astăzi să fie cea mai importantă zi din viaţa ta. Aşa că, fă-o să conteze!

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!