În momentul în care începi să te prețuiești, multe se vor schimba în viața ta

În momentul în care începi să te prețuiești, multe se vor schimba în viața ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 February 2021 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatiiViata

Viața voastră se va schimba complet din momentul în care veți începe să vă prețuiți.

Iată 12 schimbări care vor arăta asta:

1. Relația ta cu tine însuși se îmbunătățește.

În momentul în care începi să ai grijă de tine – fizic, emoțional, mental, încetezi să mai comunici cu oameni care adaugă emoții și sentimente negative vieții tale.

2. Începi să te iubești pe tine însuți.

Nu mai căutați dragoste pentru a vă umple golul și, în schimb, umpleți-o cu dragoste și recunoștință pentru voi înșivă.

3. Scapi de oamenii toxici.

Un atașament emoțional care doar te distruge. Persoana pe care o iubești și de care îți pasă te ține pe loc. Aceasta este o relație distructivă din punct de vedere emoțional. O persoană căreia îi dai tot ce ai, dar ea nu îți oferă nimic. Uneori, cel mai greu lucru, dar cel mai important, este să îndepărtezi anumite persoane din viața ta.

4. Devii mai fericit.

Pur și simplu va di mai puțină suferință cu care trebuie să te confrunți, pentru că preferi să te îndepărtezi de situațiile negative și care nu îți aduc fericirea.

5. Relațiile tale cu ceilalți se îmbunătățesc.

Când te conectezi cu oameni care au aceeași idee – automat devii mai bun.

6. Atragi oameni de calitate.

În trecut, este posibil să fi acordat timp celor care nu ți-au oferit niciun moment de atenție, dar acum îți dai seama de valoarea timpului tău și nu vrei să-l pierzi cu cineva care nu merită.

7. Începi să lupți cu adevărat pentru tine și ceea ce crezi.

Când începi să crezi în tine, încetezi să mai crezi în negativitatea sau îndoielile altor persoane. S-ar putea să spună lucruri negative și rele, dar ai încetat să îi mai asculți. Ai grijă de tine și dacă nu te schimbă, pleci.

8. Devii mai încrezător.

Încrederea iradiază în toate părțile vieții tale. Te privești în oglindă și nu-ți vezi neajunsurile, dar vocea îți spune că ar trebui să te admiri.

9. Încetezi să te mai scuzi.

Dacă luați o decizie care vă face fericiți, nu trebuie să explicați nimănui de ce ați făcut acea alegere.

10. Nu mai cereți scuze.

Când sunteți încrezător în alegerea pe care o faceți, nu trebuie să vă cereți scuze pentru aceasta. Da, îți ceri scuze când greșești, dar încetezi să-ți ceri scuze pentru lucruri mărunte precum a fi tu însuți.

11. Nu mai aveți așteptări.

Nu mai credeți minciuni și scuze. Îi lași să plece pe toți cei care te mint.

12. Nu mai ești invidios.

În trecut, este posibil să te fi comparat cu alții. Dar acum știi că singura persoană cu care concurezi este cea care te privește în oglindă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!