În interiorul fiecăruia dintre noi există puterea de vindecare. Cum să-ți reîncarci energia spirituală folosindu-ți mâinile?

În interiorul fiecăruia dintre noi există puterea de vindecare. Cum să-ți reîncarci energia spirituală folosindu-ți mâinile?

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 November 2023 in Spiritualitate

Când ne tăiem, corpul repară rana, când plângem, inima și mintea ne vor alina. Cu toții avem înăuntrul nostru această abilitate de vindecare înnăscută , trebuie doar să ne amintim că se află acolo.

Trupurile noastre sunt incredibile opere de artă. Chiar și în acest moment, când citești acest articol, sute de mii de procese au loc în interiorul corpului tău pentru ca el să poate funcționa și prospera.

O astfel de mașinărie inteligentă, necesită îngrijire și protecție, de aceea o dietă echilibrată, aerul proaspăt, hidratarea, exercițiile fizice și odihna sunt esențiale. Însă avem și această ”altă” latură a noastră care nu poate fi ignorată, o latură spirituală care are de asemenea nevoie de îngrijire și protecție.

De fapt, poți mânca cele mai sănătoase alimente din lume și poți face exerciții fizice în fiecare zi, însă dacă nu ai grijă și de partea ta spirituală, nu vei fii niciodată pe deplin sănătos.

Energia ta spirituală radiază prin corpul tău, și îți oferă acea strălucire radiantă, sau aură. Este posibil să fi văzut această strălucire, sau aură la tine sau la ceilalți. Este posibil chiar să o fi simțit-o cum radiază din interiorul tău spre lume.

Energia ta spirituală necesită la fel de multă îngrijire și protecție precum corpul tău spiritual, însă adesea este neglijată sau ignorată. Adesea nu reușim să ne conectăm cu sinele nostru spiritual pentru a onora cu adevărat partea noastră energetică.

Această parte energetică ne guvernează intuiția, și funcționează ca un compas intern. Ne ajută să ne simțim conectați cu ceva mai măreț decât noi, și ne ajută să ne ghidăm când luam cele mai importante decizii în viață.

Dacă te simți extenuat, deși ai dormit foarte bine, dacă te chinui să găsești motive de bucurie, în ciuda faptului că totul merge perfect în viața ta, poate fii din cauză că, trebuie să-ți reîncarci această energie spirituală.

Alte semne că este nevoie să îți reîncarci energia spirituală:

  • -Te simți nelalocul tău sau ai sentimentul de neapartenență
  • -Lipsa entuziasmului pentru viață deși totul merge bine
  • -Simți că îți lipsește scopul
  • -Aștepți să simți, să vezi si să înțelegi viața la un nivel mai profund
  • -Te simți constant anxios și stresat

O metodă puternică prin care îți poți reîncărca energia spirituală, este prin trimiterea vindecării către tine. Oricine poate face asta, iată cum:

Pasul 1

Găsește un loc liniștit unde nu vei fi deranjat. Fie te vei întinde fie vei sta pe scaun. Închide ochii și respiră adânc de 5 ori. Asigură-te că respiri profund în abdomen nu în piept.

Pasul 2

Împreunează-ți mâinile în poziție de rugăciune și apasă-ți ușor buricele degetelor și palmele între ele. Ridică-ți mâinile până ating centru frunții tale sau cel de-al treilea ochi, apoi lasă-le jos în dreptul inimii. Fruntea și pieptul tău conțin două chakre puternice (al treilea ochi și chakra inimii) iar această mișcare va ajuta la activarea lor.

Pasul 3

Acum poți începe să-ți freci ușor palmele între ele până ce ai general niște căldură. Pune-ți mâna stângă în zona inimii iar pe cea dreaptă deasupra buricului. Și acestea sunt chakre puternice, care se vor reîncărca prin mâinile tale.

Pasul 4

Cu ochii închiși, vizualizează cum lumina albă, vindecătoare, este trimisă din mâinile tale prin întreg corpul. Vizualizează lumina vindecătoare cum îți curge prin corp, încărcându-ți toți centrii energetici.

Vizualizează lumina cum se duce până în vârful degetelor de la picioare iar apoi urcă până în creștetul capului. Poți chiar vizualiza lumina albă cum radiază din corp și formează o aură protectoare în jurul tău.

Pasul 5

Când simți că ai primit suficientă lumină albă, deschide ochii și scutură-ți încet mâinile. Rică-te și scutură-ți ușor întreg corpul sau fă niște întinderi ușoare pentru a-ți pune sângele în mișcare.

Pasul 6

Bea un pahar mare cu apă și asigură-te că rămâi hidratat tot restul zilei.

Aceasta este o metodă foarte simplă și rapidă prin care poți trimite energie vindecătoare corpului tău, pentru a-ți reîncărca instant energia spirituală. Pentru cele mai bune rezultate, repetă vindecarea pentru 15 minute zilnic, timp de o săptămână.

Sursa: https://humansarefree.com/

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!