In ce moduri actioneaza intuitia si cand sa te iei dupa ea

In ce moduri actioneaza intuitia si cand sa te iei dupa ea

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 November 2019 in SfaturiViata

Vrei să ştii cum să rcunoşti intuiţia atunci când îţi transmite semnale? Ei bine, află care sunt cele 10 moduri în care aceasta acţionează, pentru a învăţa să recunoşti mesajele transmise de intuiţie!

Intuiţia intervine atunci când ai nevoie de ajutor în luarea unei decizii, ori când te afli în pericol. Însă pentru ca intuiţia să îţi fie cu adevărat de ajutor, trebuie să recunoşti semnalele transmise de aceasta – Iată, mai jos, lista cu cele 10 moduri în care intuiţia acţionează!

1. Apare senzaţia de furnicături sau ţi se face pielea ca de găină.

2. Ai senzaţia de “fluturi în stomac”, însă într-un mod neplăcut.

3. Vise profetice sau atât de reale încât te dezmeticeşti cu greu dimineaţa, când te trezeşti.

4. Ţi se arată în mod repetat numere precum 11:11 sau 911.

5. Vezi din senin la televizor sau într-o revistă un mesaj care pare să fie chiar răspunsul la întrebarea care te frământă în acele momente.

6. Nu-ţi poţi scoate din cap o melodie cu un mesaj puternic. Dacă analizezi mesajul acesteia, îţi vei da seama că are legătură cu ce ţi se întâmplă.

7. Auzi un zumzet puternic în timpul unei discuţii sau unui eveniment, însă ştii că, de fapt, ţi-l imaginezi.

8. Primeşti, brusc, un sfat care pare să vină exact în momentul potrivit, chiar dacă persoana în cauză nu are habar de ce ţi se întâmplă.

9. Ai o revelaţie în timp ce îţi faci duş, conduci, meditezi sau faci sport. Revelaţia apare de nicăieri, într-un moment în care mintea îţi zboară în diferite direcţii, fără ţintă precisă.

10. Apare brusc senzaţia de rău fie pornind din zona capului, de la o durere puternică, fie din cauza stomacului care îţi creaează probleme.

Aşadar, dacă sesizezi apariţia unuia dintre semnele de mai sus, e posibil ca intuiţia să îţi transmită ceva aşa că trebuie să fii foarte atentă.

In cazul in care simti ca intuitia ta nu este foarte dezvoltata, noi iti impartasim cateva trucuri ce te vor ajuta sa navighezi mai usor prin situatiile in care crezi ca aceasta ti-ar fi de mare ajutor.

Meditatia

Sa presupunem ca ai reusit sa ai o conexiune directa si clara cu ‚frecventa eului tau. Frecventa va fi cu atat mai clara cu cat mintea ta va fi mai limpede si mai pozitiva. Atunci cand un cumul de ganduri iti inunda mintea, aceasta conexiune se bruiaza, facand imposibila transmiterea mesajelor importante, posibilelor solutii ale problemelor tale. Adopta o pozitie corecta si inchide ochii. Concentreaza-te pe respiratie in timp ce inspiri si expiri. Facand acest lucru zilnic, cel putin 10 minute, capacitatea ta de a-ti asculta intuitia se va dezvolta din ce in ce mai mult.

Pastrarea unui jurnal

Nu poate oricine sa pastreze un jurnal in care sa isi transpuna in scris, experientele zilnice. Insa beneficiile scrisului sunt nemasurabile. Daca simti, la inceput poti sa scrii doar povestioare inventate. Cheia este sa scrii zi de zi. Este nevoie de multa disciplina, insa puterea pe care o are aceasta actiune asupra conexiunii tale cu intuitia este foarte mare.

Gandeste in prezent si ai incredere in tine

Daca ramai in trecut sau te ingrijorezi in legatura cu viitorul, vei bruia canalele de comunicare pe care le ai cu intuitia ta. Nu poti schimba trecutul sau controla viitorul. In schimb, ceea ce poti face este sa iti controlezi actiunile, reactiile, perceptiile prezente. Traind in prezent, nu doar ca ca iti face bine emotional, dar are un impact pozitiv si asupra sanatatii tale mentale. Poti transforma orice scop in realitate daca ai incredere in tine. Trebuie doar sa faci aceasta alegere, de a crede in puterile tale in loc de a te lasa acaparata de griji si indoieli.

Nu-ti fie frica sa simti

Te simti frustrata, furioasa si amortita? Astfel de emotii indica un blocaj pe care il ai cu subconstientul tau care doreste sa iti comunice ceva. Incearca sa intelegi si sa refaci conexiunile cu acesta, lasandu-te sa simti ceea ce simti cu adevarat. Nu-ti reprima emotiile.

Asculta-ti vocea interioara

Intuitia ne comunica constant, dar se intampla sa o ignoram. Daca acesta e cazul, schimba asta si incearca sa vezi ce se intampla cand o asculti.

Suntem deseori incurajate sa ne ascultam intuitia atunci cand vine vorba de luarea unei decizii importante. Dar te-ai intrebat vreodata ce este cu adevarat intuitia si cum o poti folosi? Nu ar fi minunat sa avem o voce interioara clara si puternica care sa ne ghideze in toate schimbarile pe care le traim? Din nefericire, ne confruntam zi de zi cu sute de temeri si sentimente, influente sociale si experiente trecute ce pot sa vorbeasca peste vocea intuitiei noastre. Si aici totul tine de noi si de puterea noastra interioara de a le separa si a urma mesajele importante. Nimic bun nu vine fara putina munca!

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!